Garmin térképek
- z-otya
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6110 Navigator
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Garmin térképek
Sziasztok!
SCG Route 2.70 NT (MapSource) verzióhoz tud valaki adni egy letölthetőséget? (a 296-os oldalon lévő data.hu-s linkről amit letöltöttem, az nem települ fel a gépre)
SCG Route 2.70 NT (MapSource) verzióhoz tud valaki adni egy letölthetőséget? (a 296-os oldalon lévő data.hu-s linkről amit letöltöttem, az nem települ fel a gépre)
Nokia 6110 Navigator
2GB MicroSD (Transcend)
Navigation partner of Long Way Down
2GB MicroSD (Transcend)
Navigation partner of Long Way Down
- kariapus
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia+Nexus[ok]
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 175 times
Valszeg user error lesz az,de nézz szét ebbenz-otya írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7
- Has thanked: 9 times
Sziasztok!
Sok éve Garminozok, más navit nem is használtam, egyenlőre nem is akarok, de most elakadtam!
Autóban tökéletesen használom a Garmin PC-t is a letöltött bemásolós .IMG térképekkel egy netbook-on.
Szeretném ezt is úgy használni mint a telefonomon a mobil XT-t. Ugyanezen a netbook-on működő
Mapsource vagy BaseCamp programból térképszeleteket küldeni a Garmin PC programnak mint kúlső eszköznek.
Meg kellene találnia autómatikusan ugyancsak a netbook-on telepített progi Garmin főkönyvtárát,
és valahogyan párosítani kellene mint az XT-vel, esetleg itt is az .UNL segítségével?
Egyedül nem jövök rá, kérem segítsen valaki aki ezt már megoldotta.
Sok éve Garminozok, más navit nem is használtam, egyenlőre nem is akarok, de most elakadtam!
Autóban tökéletesen használom a Garmin PC-t is a letöltött bemásolós .IMG térképekkel egy netbook-on.
Szeretném ezt is úgy használni mint a telefonomon a mobil XT-t. Ugyanezen a netbook-on működő
Mapsource vagy BaseCamp programból térképszeleteket küldeni a Garmin PC programnak mint kúlső eszköznek.
Meg kellene találnia autómatikusan ugyancsak a netbook-on telepített progi Garmin főkönyvtárát,
és valahogyan párosítani kellene mint az XT-vel, esetleg itt is az .UNL segítségével?
Egyedül nem jövök rá, kérem segítsen valaki aki ezt már megoldotta.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Azoknak, akik már reggeltek: Garmin City Navigator Europe NT 2014.40
http://www.noeman.org/gsm/garmin-maps/3 ... -40-a.html
- Rating: 5.26%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Kenwood
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 51 times
Köszi, de sajnos nekem nem megy. Felajánl mindenféle letöltést, de a MAP nem jelenk meg.laci64 írta:Azoknak, akik már reggeltek: Garmin City Navigator Europe NT 2014.40

Üdv: Petkó
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem tudom mit csinálsz rosszul, de nekem már a 40-es van fent gépen is, készüléken is.Petkó írta:Köszi, de sajnos nekem nem megy. Felajánl mindenféle letöltést, de a MAP nem jelenk meg.(reggeltem)
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: VIVAZ
- Has thanked: 25 times
Laci64 kérlek, megtudnád adni úgy a letöltést, mint a 316. oldalon a korábbi verziónál?
Azzal a fajta letöltéssel meg tudtam birkózni.
Előre is köszönöm szívességedet!
Azzal a fajta letöltéssel meg tudtam birkózni.
Előre is köszönöm szívességedet!
- simonjoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 3 times
Köszi a linket, de hiába töltöm le, akár több helyről is, a telepítés 2/3-ánál hibára fut. A noeman fórumon azt írják, h csak ismételjem meg a hiba újraolvasását és menni fog. De nem megy!laci64 írta:Azoknak, akik már reggeltek: Garmin City Navigator Europe NT 2014.40

Neked hogy sikerült???
THX!!