Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: enazati »

Doky586 írta: Te is inkább külső vevőt használsz N8-hoz? Általában nem használod a beépítettet?
vagy bort iszol és vizet prédikálsz ?? :mrgreen:

Engem az zavart anno hogy a btgps-t külön kelett tölteni. mindig akkor merült le a btgps amikor használtam volna. a telefonnal ellentétben nem volt mindig nálam, külön helyet foglalt a zsebben. szóval kényelmetlenebb volt..
Még drága netcsomagot feltételezve is az AGPS költsége nem haladja meg a külön eszköz megvásárlásának költségét a teljes élettartamra vonatkoztatva.

Ha ~ugyanazt tudják akkor én a beépítettet választanám. Persze speciális célra (pl 5Hz log, logger) én is előveszem a a régi BT kügyüt de az ritka..
:offtopic2:
Én csak akkor használom a belsőt, ha véletlen otthon marad a külső, ami nagyon ritka, mert hozzám nőtt. ;)
Gyakran járok erdőben bringával (ládák után kutatva), sokszor olyan helyeken, ahol nincs, vagy gyenge a térerő, így hiába a net, pedig van.
:ontopic2:
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Doky586 írta:
imibácsi írta:Nos örömmel jelentem, hogy probléma megoldva, lőttem egy bluetooth gps vevőt(CMJ-1000), ezzel már vannak holdak , meg jel is
Érdekes hozzáállás olyan telefonhoz külső vevőt venni amiben van belső gps is..
Úgy tűnik, a belső GPS meghalt a készülékben. :wacko: Ugyanis 1 óra alatt sem találja meg a műholdakat. :sad:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
imibácsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8gb
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: imibácsi »

Walaki01 írta:
Doky586 írta:
imibácsi írta:Nos örömmel jelentem, hogy probléma megoldva, lőttem egy bluetooth gps vevőt(CMJ-1000), ezzel már vannak holdak , meg jel is
Érdekes hozzáállás olyan telefonhoz külső vevőt venni amiben van belső gps is..
Úgy tűnik, a belső GPS meghalt a készülékben. :wacko: Ugyanis 1 óra alatt sem találja meg a műholdakat. :sad:
Könnyen lehet hogy nem akar működni, 10emeletes ház tetején GPS adatoknál csak a fekete kereteit hozza be a műholdaknak, de tovább nem sok változás, a külső vevő meg régebb óta heverészik már , porosodik a doboza, így csak elővarázsolni kellett. Villámgyorsan belövi a hódakat :taps2: , igencsak apró, nem nehéz,((CMJ-1000 tip.) Szóval nem gond, ha nálam van.
Ahogy öreg barátom, Pelikán mondta, az élet bizony nem habostorta.......
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

imibácsi írta: Könnyen lehet hogy nem akar működni, 10emeletes ház tetején GPS adatoknál csak a fekete kereteit hozza be a műholdaknak, de tovább nem sok változás, a külső vevő meg régebb óta heverészik már , porosodik a doboza, így csak elővarázsolni kellett. Villámgyorsan belövi a hódakat :taps2: , igencsak apró, nem nehéz,((CMJ-1000 tip.) Szóval nem gond, ha nálam van.
De ugye szétnyitott állapotban, és nem kézben tartva próbáltad?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
imibácsi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Kérdésedre a válasz: 10 emeletes ház-fel a tetőre, ragyogó égbolt- kinyitva a flip, és letettem a telót. GPS adatok menü- műholdak állapota, és addig eljutott, hogy 4-5 db-ot beazonosított, csak a jel vétele az nem történt meg 15 perc alatt se. BluetGPS el kiegészítve még borult időben , ablakba téve a vevőt is csupán töredékidő alatt megy minden!
laci64
Moderátor
Moderátor

imibácsi írta:Kérdésedre a válasz: 10 emeletes ház-fel a tetőre, ragyogó égbolt- kinyitva a flip, és letettem a telót. GPS adatok menü- műholdak állapota, és addig eljutott, hogy 4-5 db-ot beazonosított, csak a jel vétele az nem történt meg 15 perc alatt se. BluetGPS el kiegészítve még borult időben , ablakba téve a vevőt is csupán töredékidő alatt megy minden!
Pirossal légyszíves ne írj, az csak a modiknak engedett.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
imibácsi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

laci64 írta:
imibácsi írta:Kérdésedre a válasz: 10 emeletes ház-fel a tetőre, ragyogó égbolt- kinyitva a flip, és letettem a telót. GPS adatok menü- műholdak állapota, és addig eljutott, hogy 4-5 db-ot beazonosított, csak a jel vétele az nem történt meg 15 perc alatt se. BluetGPS el kiegészítve még borult időben , ablakba téve a vevőt is csupán töredékidő alatt megy minden!
Pirossal légyszíves ne írj, az csak a modiknak engedett.
Rendben , csak nem tudtam... minden más szín lehet? :?3:
laci64
Moderátor
Moderátor

imibácsi írta:Rendben , csak nem tudtam... minden más szín lehet? :?3:
Igen, ha cifrázni akarod. :D
These users thanked the author laci64 for the post:
imibácsi (2011-10-08 szomb. 11:41:15)
Rating: 2.63%
janigy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: janigy »

Sziasztok!
Sürgősen szükségem lenne angol hangra!
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnék letölteni, alapból nem volt semmilyen hang, és angolra lenne szükségem!
Vagy esetleg küldeni valaki nagyon megköszönném!

Sürgős!

Üdv.:Jani
laci64
Moderátor
Moderátor

janigy írta:Sziasztok!
Sürgősen szükségem lenne angol hangra!
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnék letölteni, alapból nem volt semmilyen hang, és angolra lenne szükségem!
Vagy esetleg küldeni valaki nagyon megköszönném!

Sürgős!

Üdv.:Jani
Első oldal, első hsz, legalul.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”