Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
pdenes
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6600
Has thanked: 7 times
Been thanked: 0

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: pdenes »

Walaki01 írta:
Potrien írta:Azért 110 km/h és a feletti sebességnél ne nagyon tapizza a telefonját!...
Jól van má naa! Én csak utas voltam, nem a sofőr. :tease:
Egyébként, csak azért írtam le az esetet, (többször kipróbáltam, mindig működött) ha az ember előfizet egy kis mobilnet csomagra, akkor nem kell perceket várni mozdulatlanul a pozicionálásra, sőt, még nagy sebesség mellett is pillanatok alatt feláll a 3D. :yes:
Bringázáshoz fogom használni, szóval oda bőven megfelel a "lassú" feldolgozású verzió is :D
Pocee
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Pocee »

Sziasztok!

Előre szeretnék elnézést kérni,hogy nem Nokia-val kapcsolatos a probléma,de már minden normális fórumon kérdeztem de még csak válaszra sem méltattak,remélem lesz itt egy két szakértő.
Szóval nekem GarminAsus M10-em van ami telefon erős navival vértezve,problémám,hogy nem mutatja a táblákat sávsorolásnál csak kicsi nyilakat alul merre tartsak de én táblákat akarok,amikor megvettem minden fasza volt,viszont amióta formáztam a belső memet az istenért nem bírtam előhalászni ezt a funkciót.magát a garmin szoftverhez nem férek hozzá mert az romtelepítéskor felteszi magának a belső memóriára ahol a windows is van.
A térképetfájlt nekem kell egy másik beépített memóriára másolni és onnan olvassa a program,ezt formáztam.
Jól gondolom,hogy nekem egy bizonyos JCV állomány kell???mert ezzel sem vagyok tisztában de neten azt olvastam ez a sávaszisztens de nem világos hogy ez mutogatja a táblákat is?
szóval a JCV állomány megvan de hiába másolom akárhova a belső memen ahol a térkép van nem mutatja a táblát,nem lehet esetleg hogy egy fájlban meg kell adni a elérést hol van a táblás állományom?
Bocsánat,hogy hosszú lett probáltam leírni a problémám és remélem valaki vágja,hogy mit hova... vagy legalább navigáljatok el egy másik fórumba ahol ezt vághatják.

Előre is köszönöm!

Üdv.: Laci
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

Szia. Én úgy olvastam, hogy a -Garmin\JCV, vagy a -System\JCV mappába kell másolni a programon belül. Utóbbi rejtett fájl, engedélyezni kell a láthatóságát.
Tibor021
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 701
Has thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: Tibor021 »

Tudja-e valaki/van-e valakinek tapasztalata arról, hogy fut-e a Garmin mobile XT a Symbian Anna operációs rendszeren?
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Nem: Férfi
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Tibor021
Igen! :yes: Nekem már Anna megy a telómon, legalábbis a BZS-fajta, ami egy nem hivatalos kiadás, és minden gond nélkül szalad rajta! ;) Szerintem a hivatalos sem fog sokban különbözni! :)
These users thanked the author bazy for the post:
Tibor021 (2011-08-02 kedd 12:38:12)
Rating: 2.63%
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
eandrew
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c5-03

Hozzászólás Szerző: eandrew »

Sziasztok!

Segítsetek nekem, c5-03-ra melyik garmin verziót javasoljátok, és milyen térképekkel?

Köszönöm!

Üdv!
bazy
3. szint
3. szint

eandrew
Ezt itt:Garmin progi: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=27046
Magyarország térkép:

Kód: Egész kijelölése

Tiltott fájlmegosztó!/33MXOUU3UM
VAGY:

Kód: Egész kijelölése

Tiltott fájlmegosztó!/ES10T72QUH
Komplett EU kivétel pár ország: https://ncore.cc/torrents.php?action=details&id=791653
Én legalábbis ezeket ajánlanám. ;) :yes: :up:
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
eandrew
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c5-03

Hozzászólás Szerző: eandrew »

Köszönöm Bazy!

Akkor ezt a verziót csak fel kell másolnom a memkártyára és már működni is fog? Vagy hogyan működik ez a dolog?

Előre is köszönöm!
bazy
3. szint
3. szint

eandrew
Nos. Kezdetnek fel kell telepíteni a programot, amit linkeltem, segítségképpen keresd a Garmin térképek topikban Damir nevű fórumtag aláírásában a Garmin telepítési leírást, rögtön első oldal, linkek alatt. ;) Ha netán tanúsítványhiba, az alkalmazás nem telepíthető hibaüzeneteket kapsz, akkor szignózni kell a programot (ha nem tod mi az, itt bővebben: viewforum.php?f=84). Előfordulhat, hogy azt írja:az alkalmazás nem kompatibilis. Telepíti ennek ellenére?-nyugodtan nyomjál igent! :yes: Aztán ha már fent van a program, fel is oldottad az SW.UNL-el, ahogy a leírásban van, csak annyi a dolgod, hogy letöltöd hozzá az általam linkelt térképet (pl. a csak magyart), és simán bemásolod a memkártyád Garmin nevű mappájába (de ne tedd bele semelyik almappába :!: ).
És ennyi... :laza3:
MEGOSZTÁSOM
hafa00
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95+2Gb

Hozzászólás Szerző: hafa00 »

heló. Az lenne a kérdésem,hogy tudom azt beállítni, hogy a Garmin elkerülje a fizetős utakat(autópálya).az eszközök-beállítás-útvonalterv-elkerülés beállítása-fizetős utak be van pipálva. Konkrétan Vác-ról Szolnokra szeretnék eljutni autópálya matrica vásárlása nélkül. Az a kérdésem,hogy a fennt leírt elkerülés beállítására bátran hagyatkozhatok, nem fog megszivatni? Másik kérdésem,hogy pl. Pizzafutár vagyok és több helyre kell mennem, be lehet állítani több címet és hogy egymás után navigáljon oda a saját magam által választott sorrendben.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”