Rendben, akkor feltöltömvacsa írta:huu, annyira nem vagyok itt még képben, így rádbízom, ha nem gond!
még annyi, hogy én csak a winCE-s részét próbáltam pna-n, majd nézzétek már meg légyszi symbianon meg androidon is.
köszönöm!

Rendben, akkor feltöltömvacsa írta:huu, annyira nem vagyok itt még képben, így rádbízom, ha nem gond!
még annyi, hogy én csak a winCE-s részét próbáltam pna-n, majd nézzétek már meg légyszi symbianon meg androidon is.
köszönöm!
Szerintem szed szét 3 részre, mindenki csak a neki szükséges részt töltse le.Damir írta:Rendben, akkor feltöltömvacsa írta:huu, annyira nem vagyok itt még képben, így rádbízom, ha nem gond!
köszönöm!
nem sok különbség lenne a 3 (vagy 4) verzió között méretileg, ezért sem szedtem szét:laci64 írta:Szerintem szed szét 3 részre, mindenki csak a neki szükséges részt töltse le.![]()
Ne érts félre, Damirnak írtam. Van ott több minden is.vacsa írta:nem sok különbség lenne a 3 (vagy 4) verzió között, ezért sem szedtem szét:laci64 írta:Szerintem szed szét 3 részre, mindenki csak a neki szükséges részt töltse le.![]()
-akinek nem kell a symbian az a SetupSymbian.sis-t hagyja ki, az 3.6 MB
-akinek nem kell az android, az a SetupAndroid.apk-t, 1.9 MB
-akinek nem kell a winmobile rész, az meg SetupWinMobile.exe-t meg a 2577 mappát lehagyja....
vagy így nem jó?
Szurkolok.vacsa írta:tudom, hogy nem nekem, csak "magyarázom a bizonyítványt"
hamarosan lesznek 2010.09 TA mapok is, egyelőre csak ukrán van...
Úgy gondoltam, hogy csak a linket teszem be egy txt-be, aztán le kell tölteni. Sok különbség nem lenne méretben, úgyhogy úgy hagyom inkább. Vagy így nem jó?laci64 írta:Szerintem szed szét 3 részre, mindenki csak a neki szükséges részt töltse le.Damir írta:Rendben, akkor feltöltömvacsa írta:huu, annyira nem vagyok itt még képben, így rádbízom, ha nem gond!
köszönöm!![]()
Azért gondoltam rá, hogy akinek symbiánhoz kel,feleselgessen ne töltse le pl az androidos dolgokat is, ill fordítva.vacsa írta:pont ezt említettem én is. de ti tudjátok, nekem 8