Általános kérdések GPS-el kapcsolatban (GYIK az 1. oldalon)

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Általános kérdések GPS-el kapcsolatban

Hozzászólás Szerző: Damir »

Szilvush írta:Sziasztok!

Léci segítsetek! Én nagyon amatőr vagyok ebben a témában. Napokban vettünk egy Nokia 5230-ast telefont. Hiába próbálok bármit nem megy rajta a GPS. Elsőnek próbálkoztam az -OVival, most a Garminnal, de csak a nagy zöld semmit mutatja. Azt írja nincs kapcsolat. Kinnt mutat vagy 6 műholdat, de még sem mutat semmit! Áhhh mi lehet a gond????
Szia!

Nincs térkép gondolom egyik programban se. OVI maps-hoz Maploaderrel tudsz letölteni, a Garminhoz pedig a Garmin térképek topic elején találsz egy csomót, leírás pedig az aláírásomban van ;)
Szilvush
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Szilvush »

Damir írta:
Szilvush írta:Sziasztok!

Léci segítsetek! Én nagyon amatőr vagyok ebben a témában. Napokban vettünk egy Nokia 5230-ast telefont. Hiába próbálok bármit nem megy rajta a GPS. Elsőnek próbálkoztam az -OVival, most a Garminnal, de csak a nagy zöld semmit mutatja. Azt írja nincs kapcsolat. Kinnt mutat vagy 6 műholdat, de még sem mutat semmit! Áhhh mi lehet a gond????
Szia!

Nincs térkép gondolom egyik programban se. OVI maps-hoz Maploaderrel tudsz letölteni, a Garminhoz pedig a Garmin térképek topic elején találsz egy csomót, leírás pedig az aláírásomban van ;)

Mostmár megy a garmin segítséggel, deha bármti meg akarok nézni(pl saját helyzet) azt írja ahhoz részletes térkép kell, pedig nekem van fennt az is a mem. kártyán...
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Szilvush írta:Mostmár megy a garmin segítséggel, deha bármti meg akarok nézni(pl saját helyzet) azt írja ahhoz részletes térkép kell, pedig nekem van fennt az is a mem. kártyán...
GPS jelet talált már? Amig nem talál, ezt fogja írni.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
puma0812
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung SM-A510F A5 2016
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: puma0812 »

sziasztok NOKIA5800 meik gps t ajánlanátok mert sokan mondták hogy kajak szivja az aksit :(
Kép
laci64
Moderátor
Moderátor

puma0812 írta:sziasztok NOKIA5800 meik gps t ajánlanátok mert sokan mondták hogy kajak szivja az aksit :(
Felteheted a garmint, a sygicet, az ndrive, vagy a nokiamapsot. Rád van bízva. Mit értesz akksi merülés alatt? Használatkor természetes, hogy mindegyik progi jobban igénybe veszi az akksit. Használaton kívül azonban nem. Leírást találsz alul, az aláírásomban kettőhöz is. Ha valamelyik programmal kapcsolatban kérdésed van, az a program oldalán tedd fel.
De a noka ingyenes, azzal kapcsolatban több infó itt. :jobbra: http://www.nokia.hu/fedezd-fel/ovi-terk ... _position1
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Szilvush
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Szilvush »

laci64 írta:
Szilvush írta:Mostmár megy a garmin segítséggel, deha bármti meg akarok nézni(pl saját helyzet) azt írja ahhoz részletes térkép kell, pedig nekem van fennt az is a mem. kártyán...
GPS jelet talált már? Amig nem talál, ezt fogja írni.
Mostmár megy rajta minden tökéletesen!
Köszönöm a segítséget!
További szép napot mindenkinek!
laci64
Moderátor
Moderátor

Szilvush írta:Mostmár megy rajta minden tökéletesen!
Köszönöm a segítséget!
További szép napot mindenkinek!
:szivesen:
Norbi94
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Norbi94 »

Üdv, jó napot kívánok mindenkinek! Én olyan programot szeretnék amely ha Mo. nincs is annyira kidolgozva mint pl a Garmin de Szerbia, Horvátország, Montenegró meg a keletibbek is kivannak jobban dolgozva.. Mert itt voltak a Szerb rokonok. Ő HTC-n használ Igo8-at és mondta, hogy ott az övén még a legkisebb falu is megvolt.. De Igo sajna nem megy a Nokia5800-re, nemigaz?
Szóval nekem kéne egy ilyen progi amin ezek az országok is jobban kivannak dolgozva.. Valaki ha tud legyen szíves segíteni nekem!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Norbi94 írta:Üdv, jó napot kívánok mindenkinek! Én olyan programot szeretnék amely ha Mo. nincs is annyira kidolgozva mint pl a Garmin de Szerbia, Horvátország, Montenegró meg a keletibbek is kivannak jobban dolgozva.. Mert itt voltak a Szerb rokonok. Ő HTC-n használ Igo8-at és mondta, hogy ott az övén még a legkisebb falu is megvolt.. De Igo sajna nem megy a Nokia5800-re, nemigaz?
Szóval nekem kéne egy ilyen progi amin ezek az országok is jobban kivannak dolgozva.. Valaki ha tud legyen szíves segíteni nekem!
Garminban is van az SCG route 2.20, az eléggé részletes, illetve az Ndrive-hoz is van részletes szerb térkép Serbia CT 09.04 néven.
Norbi94
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Norbi94 »

Kösz és szerinted összeségében melyi ka jobb a Sygic vagy az Ndrive?
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”