Szia. Sajnos a Bellével ez így van,remélem én is hogy majd lesz valami megoldás. Addig is csináld azt,hogy mikor be akarod írni az országot,települést,vagy utcát nyomd meg hosszasan a menü gombot,akkor láthatod a háttérben futó programokat,és válaszd a Garmint,és akkor megjelenik a billentyűzet.csili77 írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom hogy elindítom a garmint C7-en és mikor keresni szeretnék országot vagy várost nem ugrik fel semmilyen billentyűzet hogy be tudjam írni a címet,ez miért van hogyan tudnám orvosolni?
Garmin térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Garmin térképek
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Megoldás már nem lesz, vagy 2 éve nem fejlesztik már a garmin xt-t.fulescs írta:csili77 írta:Szia. Sajnos a Bellével ez így van,remélem én is hogy majd lesz valami megoldás. Addig is csináld azt,hogy mikor be akarod írni az országot,települést,vagy utcát nyomd meg hosszasan a menü gombot,akkor láthatod a háttérben futó programokat,és válaszd a Garmint,és akkor megjelenik a billentyűzet.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Köszi srácok akkor marad így egyenlőre.laci64 írta:Megoldás már nem lesz, vagy 2 éve nem fejlesztik már a garmin xt-t.fulescs írta:csili77 írta:Szia. Sajnos a Bellével ez így van,remélem én is hogy majd lesz valami megoldás. Addig is csináld azt,hogy mikor be akarod írni az országot,települést,vagy utcát nyomd meg hosszasan a menü gombot,akkor láthatod a háttérben futó programokat,és válaszd a Garmint,és akkor megjelenik a billentyűzet.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
"Megoldás már nem lesz, vagy 2 éve nem fejlesztik már a garmin xt-t" - de a térképek jönnek és ez a lényeg
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6650 fold
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
http://garmin.hu/naviguide-magyarorszag-v63-betateszt
ha valakinek- mint nekem is - nem tünt volna fel decemberben (vagy lusta visszaolvasni)
ha valakinek- mint nekem is - nem tünt volna fel decemberben (vagy lusta visszaolvasni)
- These users thanked the author falzer for the post:
- pinterimre (2012-01-08 vas. 19:40:16)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: n73 n82 n8 5230 5310
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Garmin City Navigator® Europe NT 2012.10) MapID: 2419
Ezt töltöttem le, és a feloldásnál hiába írom be a kódot, állapotnak:"Nem hitelesített"
Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a választ
Ezt töltöttem le, és a feloldásnál hiába írom be a kódot, állapotnak:"Nem hitelesített"
Mi lehet a probléma?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ne kóddal oldd fel, van más lehetőség is, leírásban benne van.tsubakkamaki írta:Garmin City Navigator® Europe NT 2012.10) MapID: 2419
Mi lehet a probléma?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Vivaz Pro
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Honnan tudom letölteni mindig a legfrissebb és legrészletesebb szlovákia térképet, amit a mapsource nevű program is tudja kezelni?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
http://www.noeman.org/gsm/garmin-maps/1 ... chart.htmlanorche1 írta:Honnan tudom letölteni mindig a legfrissebb és legrészletesebb szlovákia térképet, amit a mapsource nevű program is tudja kezelni?
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- simonjoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!!
Miért van az, hogy a mapszósz nem látja zároltnak a térképet (HU 6,3 beta), de ha átteszem a telefonra akkor az érvénytelennek látja?
THX: Joe
Miért van az, hogy a mapszósz nem látja zároltnak a térképet (HU 6,3 beta), de ha átteszem a telefonra akkor az érvénytelennek látja?
THX: Joe