Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

enazati írta:
csendre5 írta:Letöltöttem a Garmin hivatalos oldaláról a 2 új magyar hangot.... bemásoltam a Voice mappába a *.vpm fájlokat a magyar.vpm mellé.... a telefonban mégsem tudom kiválasztani.... mi lehet a gond ?

link ahonnan letölthető: http://www.garmin.hu/hirek/20110413/uj- ... yar-hangok
Én úgy tudom, hogy egy Magyar nevű vpm lehet. A másikat nevezd át pl. English-re!
Sajna,nem megy a dolog. Mármint az átnevezéses. Hiába nevezem át, csak az először felrakott magyar.vpm-et érzékeli. Talán, úgy megy, ha az eredetit kitörlöd,vagy felülírod az újjal. :wacko:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

A tóbbiből sem lehet kettő.
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
perempe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E50
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: perempe »

Érdemes az Eszközök->Beállítás->Rendszer-ben a Launch background service-t letiltani, ha nem akarjátok az üzemidőt felezni. Én ezért vettem új akkut.
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabics »

Nekem sem látszik az új hang.
Se ugy ha átnevezem,sem ugy ha egyedül van,sehogyan.
Jó lenne ha vki akinek mükszik elmondaná ,hogyan és miként......
Köszi.
SGS5 The Best
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

perempe írta:Érdemes az Eszközök->Beállítás->Rendszer-ben a Launch background service-t letiltani, ha nem akarjátok az üzemidőt felezni. Én ezért vettem új akkut.
A leírás GYIK részében ez benne van ;)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Még szerencse, hogy írja a Garmin oldalán, hogy milyen készülékekkel működik....
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

Sziasztok!
Több napi kínlódás után sikerült végre felraknom a Garmint C7-re.Rá is tettem basemappot és 2 térképet ( Szerbia és Magyar o.). Átneveztem úgy ahogy kell és működik fa..án minden . Azt tudom,hogy csak 3 térképet kezel egyszerre,csak azt nem,és erre kérnék választ attól aki tudja,ha ráteszek egy előre összegyúrt térképet pl.amiben mondjuk egész Európa van (Garmin City Navigator Eurpoe NT vagy Térkép Összeállítások közül valamelyiket ) akkor mi fog történni? Az összesített Európa térképet mutatja ? vagy hogy lesz ez?
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

gerisgeris1970 írta:Sziasztok!
Több napi kínlódás után sikerült végre felraknom a Garmint C7-re.Rá is tettem basemappot és 2 térképet ( Szerbia és Magyar o.). Átneveztem úgy ahogy kell és működik fa..án minden . Azt tudom,hogy csak 3 térképet kezel egyszerre,csak azt nem,és erre kérnék választ attól aki tudja,ha ráteszek egy előre összegyúrt térképet pl.amiben mondjuk egész Európa van (Garmin City Navigator Eurpoe NT vagy Térkép Összeállítások közül valamelyiket ) akkor mi fog történni? Az összesített Európa térképet mutatja ? vagy hogy lesz ez?
Szia!

3 fájl lehet, nem térkép. Térképből bármennyit feltehetsz, illetve 2gb-nál ne legyen nagyobb egyik fájl se.
Fantomkaaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E-51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Fantomkaaa »

Sziasztok.Segítsetek légyszi.E51-esem van most tettük fel a progit csak az lenne a kérdésem ha egy másik térképet ha a behúzok a garmin mappába át kell e nevezni és ha igen pontosan hogy mert hiába tettem be a nem ismeri csak magyarországot mert az fenn van már.Köszi.És hogy van ez beállitás pontosan és hol amitől nem merűl feleslegesen az akksi ha nem használom a navit akkor is....
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

Fantomkaaa írta:Sziasztok.Segítsetek légyszi.E51-esem van most tettük fel a progit csak az lenne a kérdésem ha egy másik térképet ha a behúzok a garmin mappába át kell e nevezni és ha igen pontosan hogy mert hiába tettem be a nem ismeri csak magyarországot mert az fenn van már.Köszi.És hogy van ez beállitás pontosan és hol amitől nem merűl feleslegesen az akksi ha nem használom a navit akkor is....
Szia! Ezt elég lett volna az egyik topicba beírnod! Légyszi olvasd el a telepítési leírást, abban pontosan le van írva a válasz. Damir aláírásában megleled! ;)
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”