Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

n79 írta:rosszul irtam img a véguk.
Tehát, a lehetséges térkép nevek: gmapsupp.img, vagy gmapsup2.img, vagy gmapprom.img. Utána, a Beállítások/Saját adatok/Térképek-nél tudod váltani, hogy melyik térképet kezelje.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
agyhalottak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 + 2gb
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: agyhalottak »

Ja igen mapszósz 6.15.7 Teló N95 Garmin: 4.10.60
Teló angolra átállítva (a bevitel is) de az alábbi már nem jön ki:
"Egy új képernyő fog fogadni minket hogy szeretnénk-e importálni az újításokat és nyomjunk meg az igen gombot!"

Vaj hol ronthattam el?
mark76
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: mark76 »

Kedves Nálam Okosabbak!
Már többször is telepítettem Garmint, de most elakadtam.
Kicseréltem a telómba az SD kártyát, rámásoltam a régi tartalmát, megcsináltam az UNL file-okat.
Az SW.UNL működik, de a térképeké (GMAPSUPP.UNL, GMAPSUP2.UNL) sehogysem szuperál.
Kérm, a tanácsotokat!
MARK
n79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia500 nokia n95
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: n79 »

szia valaki01 köszi a segítséget ahogy leírtad úgy neveztem át úgy sikerült.köszi
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

n79 írta:szia valaki01 köszi a segítséget ahogy leírtad úgy neveztem át úgy sikerült.köszi
:szivesen:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

mark76 írta:Kedves Nálam Okosabbak!
Már többször is telepítettem Garmint, de most elakadtam.
Kicseréltem a telómba az SD kártyát, rámásoltam a régi tartalmát, megcsináltam az UNL file-okat.
Az SW.UNL működik, de a térképeké (GMAPSUPP.UNL, GMAPSUP2.UNL) sehogysem szuperál.
Kérm, a tanácsotokat!
MARK
Próbáltad megcsinálni újra az UNL-eket? Jó kódokkal dolgoztál?
hold666
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c6 00

Hozzászólás Szerző: hold666 »

Hali olyan gondom van h telepítettem a Garmint, működik minden, hangja is van, de mikor jack dugóval csatlakoztatom a bukósisakhoz, nincs hang . ha zenét hallgatok mobilról bukóba van hang csak a gps-nél nincs, ez mitől lehet. :?2:
vilmaboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N 97 Mini
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: vilmaboy »

Sziasztok!

Szeretném frissíteni a telefonomon a térképeimet és a navigációs szoftvert. Még az 5.00.5van fent. Segítsetek légyszíves, hogy hol találok egy olyan precíz telepítési és berhelési leírást, mint ennek a fórumnak a legelső hozzászólása volt, csak a 6.0-hoz. Nyilván ezzel együtt frissíteném a térképeimet is. Elég elavultak már azok is. Elnézést ha nem találtam meg, de 2 hétig csak melóból tudok netezni és korlátoltak a lehetőségeim. Segítségeket előre is köszönöm.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

vilmaboy írta:Sziasztok!

Szeretném frissíteni a telefonomon a térképeimet és a navigációs szoftvert. Még az 5.00.5van fent. Segítsetek légyszíves, hogy hol találok egy olyan precíz telepítési és berhelési leírást, mint ennek a fórumnak a legelső hozzászólása volt, csak a 6.0-hoz. Nyilván ezzel együtt frissíteném a térképeimet is. Elég elavultak már azok is. Elnézést ha nem találtam meg, de 2 hétig csak melóból tudok netezni és korlátoltak a lehetőségeim. Segítségeket előre is köszönöm.
Szia!

Nem olvastad el megfelelően az első hozzászólást, ott van a link a leíráshoz, ki is van emelve. ;)

Térképeket a Garmin térképek topic első oldalán találsz. Egyébként szerintem felesleges feltenni a 6-ost, kalóz verzió, csak át van írva a verziószám. Ha jól működik az 5.00.50, akkor csak a térképeket cseréld le.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

vilmaboy írta:Sziasztok!

Szia!

Nem olvastad el megfelelően az első hozzászólást, ott van a link a leíráshoz, ki is van emelve. ;)

Térképeket a Garmin térképek topic első oldalán találsz. Egyébként szerintem felesleges feltenni a 6-ost, kalóz verzió, csak át van írva a verziószám. Ha jól működik az 5.00.50, akkor csak a térképeket cseréld le.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”