Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Petitanar
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: Petitanar »

Sziasztok. Péntek reggel megyek az USA-ba, így a gyors segítségeteket kérném. Nokia C7-re melyik Garmin kell és honnan szerezhetek hozzá térképet? Köszönöm!!!

Valamint még azt szeretném kérdezni, hogy az s60v3-ra való programok futnak ezen?

Lenne még egy kérdés, így az összeset egy post-ba foglalom:

Nokia C7-00-hoz

1. Melyik Garmint és melyik Amerika térképet tegyem fel (ha lehet bemásolósat mindkettőből)
2. Melyik ang-magy magy-ang szótár megy fel rá
3. Agy olyan lejátszót szeretnék rá, ami játssza az avit egyből.

Nagyon köszönöm előre is. Sürgős lenne, péntek reggel mennem kell Nebrascába
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kendru írta:Nos, végígnéztem az utat és a magyar térképpel van a gáz. Biharkeresztesnél gyakorlatilag nincs út a túloldalra. Minjárt visszateszem az egyel korábbi naviguide-ot, mert ez a legújabb 5.6-os.
Tegyél fel egy basemapot, és próbálj meg úgy tervezni. Elvileg lehet, hogy akkor áttervez :roll:

Egyébként van szerkesztés funkció, legközelebb használd azt légyszives! Köszönöm! ;)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Petitanar írta:Sziasztok. Péntek reggel megyek az USA-ba, így a gyors segítségeteket kérném. Nokia C7-re melyik Garmin kell és honnan szerezhetek hozzá térképet? Köszönöm!!!

Valamint még azt szeretném kérdezni, hogy az s60v3-ra való programok futnak ezen?

Nokia C7-00-hoz

1. Melyik Garmint és melyik Amerika térképet tegyem fel (ha lehet bemásolósat mindkettőből)

Szia!

Először is ez Garmin topic, így a többi kérdésed nem ide való. Másodszor van szerkesztés funkció, így ne posztolj 3-szor egymás után.

Garminból a bemásolós 5.00.60-as a legjobb a telóra.

Térkép: USA NT 2011.40 Unlocked IMG - feloldott bemásolós, letöltöd, kicsomagolod, bemásolod a Garmin mappába és használod.

Garminhoz leírást az aláírásomban találsz. :blink:
kendru
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: kendru »

Damir írta:
kendru írta:Nos, végígnéztem az utat és a magyar térképpel van a gáz. Biharkeresztesnél gyakorlatilag nincs út a túloldalra. Minjárt visszateszem az egyel korábbi naviguide-ot, mert ez a legújabb 5.6-os.
Tegyél fel egy basemapot, és próbálj meg úgy tervezni. Elvileg lehet, hogy akkor áttervez :roll:

Egyébként van szerkesztés funkció, legközelebb használd azt légyszives! Köszönöm! ;)
Na, ezt nem is tudom, hogy mi, vagyis nagyjából tudom, de fogalmam sincs, hogy melyik kell nekem a letölthető basemap-ek közül. Egyébként egy másik verzióval sikerült a hibát megszüntetni. A basemap-et kell néha esetleg frissíteni? Van gyakorlati haszna?
Ebben elfogadok egy kis segítséget...!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

kendru írta:
Damir írta:

Na, ezt nem is tudom, hogy mi, vagyis nagyjából tudom, de fogalmam sincs, hogy melyik kell nekem a letölthető basemap-ek közül. Egyébként egy másik verzióval sikerült a hibát megszüntetni. A basemap-et kell néha esetleg frissíteni? Van gyakorlati haszna?
Ebben elfogadok egy kis segítséget...!
Igen, az ilyen össze nem éréseknél segít, illetve gyorsabb a tervezés és kirajzolás is. Mindegy melyiket rakod fel, a lényeg, hogy legyen fent valami ;)

Garmin térképek topic első oldalán megtalálod, úgy működnek mint a bemásolós térképek.
kendru
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: kendru »

Az új naviguide-nál fennáll a hiba basemappel is.
k11zoltan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82

Hozzászólás Szerző: k11zoltan »

Damir írta:
Petitanar írta:Sziasztok. Péntek reggel megyek az USA-ba, így a gyors segítségeteket kérném. Nokia C7-re melyik Garmin kell és honnan szerezhetek hozzá térképet? Köszönöm!!!

Nokia C7-00-hoz

Szia!

Először is ez Garmin topic, így a többi kérdésed nem ide való. Másodszor van szerkesztés funkció, így ne posztolj 3-szor egymás után.

Garminból a bemásolós 5.00.60-as a legjobb a telóra.

Térkép: USA NT 2011.40 Unlocked IMG - feloldott bemásolós, letöltöd, kicsomagolod, bemásolod a Garmin mappába és használod.

Garminhoz leírást az aláírásomban találsz. :blink:
Hello!

Olyat is tudsz linkelni, amit en tudok vagdalni a mapsource-al?
Koszi.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

k11zoltan:
Telóról vagyok, holnap leszek csak gépközelben, akkor tudok linkelni, ha addig nem kapsz.

Szóval hazaértem:

Garmin - CityNavigator North America 2011.40 - MapSource
MapID: 2364
password: ozboss18

A kicsomagolás utána a mappát másold a C:\ProgramData\Garmin\Maps mappába, és a Mapsouce látni fogja a térképet.
k11zoltan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82

Hozzászólás Szerző: k11zoltan »

Damir írta:k11zoltan:
Telóról vagyok, holnap leszek csak gépközelben, akkor tudok linkelni, ha addig nem kapsz.

Szóval hazaértem:

Garmin - CityNavigator North America 2011.40 - MapSource
MapID: 2364
password: ozboss18

A kicsomagolás utána a mappát másold a C:\ProgramData\Garmin\Maps mappába, és a Mapsouce látni fogja a térképet.
koszi szepen!
VegetAryan
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: VegetAryan »

Ha ide kattintok ( http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=27046) akkor azt írja ki, hogy regisztráljak. Pedig a sarokban ott a nevem, hogy be vagyok jelentkezve. Ha szeretnétek csinálok print screen-t.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”