Sygic McGuider
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Sygic McGuider S60v3
HELÓ
Mindig formázott memmória kártyára telepitettem,és ez egy olyan verzió feltelepitem és már lehet is használni....
Mindig formázott memmória kártyára telepitettem,és ez egy olyan verzió feltelepitem és már lehet is használni....
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 820
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
Akkor nincs ötletem, lehet a telefont nem szereti a program.jani1 írta:HELÓ
-
- 1. szint
- Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
birofeco. meg kellene próbálni egy másik verzióval. a feltelepítem és már megy is egy kicsit gyanús. lehet hogy valami próbaverzió. amit én ismerek, ahhoz mindegyikhez kell kódot generálni. aktiválási kód nélkül nem megy. bár én még csak pna-n futtattam, nem tudom hogy telefonon is így működik-e?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 2 times
Heló
Nem hihetetlen,hogy feltelepitemés megy normálisan,legelősször mikor feltelepitettem,három hétig használta a fian bécsben minden gond nélkűl,akkor kezdett el szarakodni mikor ráraktam egy 4gb kártyára,de utánna már a 2gb osnse ment normálisan most akkor a tele fonaal van baj ,vagy maga a programmal,de szerintem a programmal nincs semmi baj mert legelősször mikor felraktam szépen ment nem volt vele baj.....
Nem hihetetlen,hogy feltelepitemés megy normálisan,legelősször mikor feltelepitettem,három hétig használta a fian bécsben minden gond nélkűl,akkor kezdett el szarakodni mikor ráraktam egy 4gb kártyára,de utánna már a 2gb osnse ment normálisan most akkor a tele fonaal van baj ,vagy maga a programmal,de szerintem a programmal nincs semmi baj mert legelősször mikor felraktam szépen ment nem volt vele baj.....
-
- Újonc
- Készüléktípus: E65
Sziasztok,
Lehet tiltani egy adott útszakaszt, mint Garminban? Vagyis azt az útvonalat tervezésben mindig kerülje el?
Zoli
Lehet tiltani egy adott útszakaszt, mint Garminban? Vagyis azt az útvonalat tervezésben mindig kerülje el?
Zoli
-
- 1. szint
- Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
ebben csak akkor lenne logika, ha a 4 gigás kártyán lett volna valami, ami bezavar. ha onnan másoltad a 2 gigásra és ment volna vele az is, ami zavarja a sygicet. de azt mondtad, mindig formázott volt a kártya. így kizárásos alapon nem marad más csak a program. ha megvan még az eredeti programod, próbáld azt felmásolni egy formázott 2 gigás kártyára. más ötletem nincs azon kívül hogy probálj meg egy másik verziót feltelepíteni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 820
- Nem: Férfi
Én is azt javaslom, hogy rakj fel egy ilyen tört verziót innen. Ezekkel nincs semmi gond, csak hivatalos terméktámogatás nincs hozzáfater írta:ebben csak akkor lenne logika, ha a 4 gigás kártyán lett volna valami, ami bezavar. ha onnan másoltad a 2 gigásra és ment volna vele az is, ami zavarja a sygicet. de azt mondtad, mindig formázott volt a kártya. így kizárásos alapon nem marad más csak a program. ha megvan még az eredeti programod, próbáld azt felmásolni egy formázott 2 gigás kártyára. más ötletem nincs azon kívül hogy probálj meg egy másik verziót feltelepíteni.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
Sziasztok.
Mikor várható térképfrissítés?
Mert a Veszprém-Márkó elkerülő még mindig nincs rajta.
Az új igo8 TA-s térképen már szerepel, ebben még nincs sajna.
Köszi.
Mikor várható térképfrissítés?
Mert a Veszprém-Márkó elkerülő még mindig nincs rajta.
Az új igo8 TA-s térképen már szerepel, ebben még nincs sajna.
Köszi.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Omnia7+BB 9700+E52
Munkatársam N95-re felrakta az első oldalon leírtak alapján a telefonjára a Sygic-et, aktiválta a térképet, ki is írja a teló, hogy sikeres, de ennek ellenére a programban azt mutatja nincs betöltött térkép. Ez miért lehet?
Motorola V2288;Siemens C35;Nokia 3310;3330;3510i;3650;N-Gage;SE S700i;Alcatel S853;6680;E50;K800i;N82;HTC Touch Diamond;N95 8GB;iPhone 3G;6650 T-Mobile;3GS;N900;X6-00;Milestone
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Hali! Miért nem látszik az aláírás?felixo írta:Ezentúl csak Sygic-hez fogok POI-kat csinálni (Garmin-t nem használom), ha valakinek kell valami írjon nyugodtan.
Aláírásomban mindent megtaláltok.