Általános kérdések GPS-el kapcsolatban (GYIK az 1. oldalon)

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Általános kérdések GPS-el kapcsolatban

Hozzászólás Szerző: Damir »

nbabb23 írta:Hello!
Melyik az a navprogi/térkép,amelyiken olyan a kép, h látni teljesen a táblákat? Pl. Az autópályán látni az utat mint a valóságban és a tábla is olyan mintha az utrol fotoztam volna.
Hali!

Ilyen nincs mobilra.
nbabb23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nbabb23 »

Damir88 írta:
nbabb23 írta:Hello!
Melyik az a navprogi/térkép,amelyiken olyan a kép, h látni teljesen a táblákat? Pl. Az autópályán látni az utat mint a valóságban és a tábla is olyan mintha az utrol fotoztam volna.
Hali!

Ilyen nincs mobilra.
Kár. :koszi: Akkor teljesen meg vagyok elégedve a Mapsszal és a Garminnal, mert számomra nem tud többet a sygic és az Ndrive.
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

nedudgi78 írta:Sziasztok.
Garmin mobile pc-t szeretném elindítani Gps gate-en keresztül, Nrout, igo megtalálja a külső gps vevőt de a Garmin mobil pc nem találja, ha valaki tudja hogy kell beállítani irja le nekem. Köszi
Szia!
Első lépésben kell hozzá sw.unl, ugyanúgy, mint az Xt-hez. Nem kell hozzá a gpsgate, csak csatlakoztatod a külső vevőt a pc bluetooth programján belül, megnézed melyik porton csatlakozik és azt megadod a garminpc-ben... de általában meg is találja magától... ennyi.
nedudgi78
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E 66 ZTE Blade Motorola Razr
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: nedudgi78 »

SteveBeard írta: Szia!
Első lépésben kell hozzá sw.unl, ugyanúgy, mint az Xt-hez. Nem kell hozzá a gpsgate, csak csatlakoztatod a külső vevőt a pc bluetooth programján belül, megnézed melyik porton csatlakozik és azt megadod a garminpc-ben... de általában meg is találja magától... ennyi.
Köszi siker.
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

nbabb23 írta:Melyik az a navprogi/térkép,amelyiken olyan a kép, h látni teljesen a táblákat? Pl. Az autópályán látni az utat mint a valóságban és a tábla is olyan mintha az utrol fotoztam volna.
Street View -nek hívják. Megy mobilon és PC-n is.. Sajnos Mo-n (a google féle) nem érhető el..
Persze a román verziójú Street View-en megnézhető Budapest..
nbabb23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nbabb23 »

Doky586 írta:
nbabb23 írta:Melyik az a navprogi/térkép,amelyiken olyan a kép, h látni teljesen a táblákat? Pl. Az autópályán látni az utat mint a valóságban és a tábla is olyan mintha az utrol fotoztam volna.
Street View -nek hívják. Megy mobilon és PC-n is.. Sajnos Mo-n (a google féle) nem érhető el..
Persze a román verziójú Street View-en megnézhető Budapest..
Jah, csak ez gugli maps és arra 10percenként töltögethetem fel a telómat pénzzel, Dominoval. Na mind 1 azért kösz
NK78111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

N95 GPS mit hogyan?

Hozzászólás Szerző: NK78111 »

Sziasztok! Egy kis segítség kellene! A napokban vásároltam egy N95-öt. A Nokia Map Loaderrel rátöltöttem a szükséges térképeket. A Navigáció beállításainál kikapcsoltam a kiegészített, illetve a hálózat alapú gps-t. Navigálásnál rögtön rá is kérdez hogy szeretném-e a Nokia licenszeit meg szutykait letölteni, majd miután nemleges választ adok, rögtön meg is szűnik a navigáció és csak egy térképet látok magam előtt. Szétb.. az ideg! :( Töltsek rá másik szoftvert, vagy valamit elszúrtam? Valami ötlet? Előre is köszönöm!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: N95 GPS mit hogyan?

Hozzászólás Szerző: laci64 »

NK78111 írta:Sziasztok! Egy kis segítség kellene! A napokban vásároltam egy N95-öt. A Nokia Map Loaderrel rátöltöttem a szükséges térképeket. A Navigáció beállításainál kikapcsoltam a kiegészített, illetve a hálózat alapú gps-t. Navigálásnál rögtön rá is kérdez hogy szeretném-e a Nokia licenszeit meg szutykait letölteni, majd miután nemleges választ adok, rögtön meg is szűnik a navigáció és csak egy térképet látok magam előtt. Szétb.. az ideg! :( Töltsek rá másik szoftvert, vagy valamit elszúrtam? Valami ötlet? Előre is köszönöm!
Leírást megtalálod alul, további kérdéseket ezzel kapcsolatban a Noki Maps oldalon tedd fel.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
NK78111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: NK78111 »

Rögtön a Nokia Maps 9.2 telepítésénél ezt kapom: "Tanúsítványhiba! Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával"
tothzoli70
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 6 times
Been thanked: 33 times

Hozzászólás Szerző: tothzoli70 »

NK78111 írta:Rögtön a Nokia Maps 9.2 telepítésénél ezt kapom: "Tanúsítványhiba! Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával"
Szignózni kell.
These users thanked the author tothzoli70 for the post:
báttya (2011-07-08 pén. 10:14:20)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”