Hali!nbabb23 írta:Hello!
Melyik az a navprogi/térkép,amelyiken olyan a kép, h látni teljesen a táblákat? Pl. Az autópályán látni az utat mint a valóságban és a tábla is olyan mintha az utrol fotoztam volna.
Ilyen nincs mobilra.
Hali!nbabb23 írta:Hello!
Melyik az a navprogi/térkép,amelyiken olyan a kép, h látni teljesen a táblákat? Pl. Az autópályán látni az utat mint a valóságban és a tábla is olyan mintha az utrol fotoztam volna.
Kár.Damir88 írta:Hali!nbabb23 írta:Hello!
Ilyen nincs mobilra.
Szia!nedudgi78 írta:Sziasztok.
Garmin mobile pc-t szeretném elindítani Gps gate-en keresztül, Nrout, igo megtalálja a külső gps vevőt de a Garmin mobil pc nem találja, ha valaki tudja hogy kell beállítani irja le nekem. Köszi
Köszi siker.SteveBeard írta: Szia!
Első lépésben kell hozzá sw.unl, ugyanúgy, mint az Xt-hez. Nem kell hozzá a gpsgate, csak csatlakoztatod a külső vevőt a pc bluetooth programján belül, megnézed melyik porton csatlakozik és azt megadod a garminpc-ben... de általában meg is találja magától... ennyi.
Street View -nek hívják. Megy mobilon és PC-n is.. Sajnos Mo-n (a google féle) nem érhető el..nbabb23 írta:Melyik az a navprogi/térkép,amelyiken olyan a kép, h látni teljesen a táblákat? Pl. Az autópályán látni az utat mint a valóságban és a tábla is olyan mintha az utrol fotoztam volna.
Jah, csak ez gugli maps és arra 10percenként töltögethetem fel a telómat pénzzel, Dominoval. Na mind 1 azért köszDoky586 írta:Street View -nek hívják. Megy mobilon és PC-n is.. Sajnos Mo-n (a google féle) nem érhető el..nbabb23 írta:Melyik az a navprogi/térkép,amelyiken olyan a kép, h látni teljesen a táblákat? Pl. Az autópályán látni az utat mint a valóságban és a tábla is olyan mintha az utrol fotoztam volna.
Persze a román verziójú Street View-en megnézhető Budapest..
Leírást megtalálod alul, további kérdéseket ezzel kapcsolatban a Noki Maps oldalon tedd fel.NK78111 írta:Sziasztok! Egy kis segítség kellene! A napokban vásároltam egy N95-öt. A Nokia Map Loaderrel rátöltöttem a szükséges térképeket. A Navigáció beállításainál kikapcsoltam a kiegészített, illetve a hálózat alapú gps-t. Navigálásnál rögtön rá is kérdez hogy szeretném-e a Nokia licenszeit meg szutykait letölteni, majd miután nemleges választ adok, rögtön meg is szűnik a navigáció és csak egy térképet látok magam előtt. Szétb.. az ideg!Töltsek rá másik szoftvert, vagy valamit elszúrtam? Valami ötlet? Előre is köszönöm!
Szignózni kell.NK78111 írta:Rögtön a Nokia Maps 9.2 telepítésénél ezt kapom: "Tanúsítványhiba! Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával"