Igen a garminba is és a telefonon is a Kiegészített GPS és a Beépített GPS is be van.joker01 írta:Be van kapcsolva a saját vevő?dani01 írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem h 1-2hónapja fenn volt a Gamin, 5.4 Naviguide térképpel és semmi baja nem volt, na már most feltettem a 5.5 naviguide ot és azóta nem talál GPS jelet. Visszaraktam az 5.4 t és azóta is ugyanaz se gps jel és rámegyek a "Térképet néz" menüpontra és semmi, már vagy 3-4 szer letöröltem, visszaraktam és semmi. Amikor rendesen működött (talált gps jelet) a teló leesett 1-2 szer de sztem semmi baja nem lehet a gps vevőnek. 5.00.50. Garmin van rajta.
Segítségeteket kérném h mi lehet a baj
Köszi előre is!
Mert elállítodik ,ha újra telepítetted.
Garmin Mobile XT
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Garmin Mobile XT
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6650d-1c
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Több napos böngészés és olvasgatás után tegnap feltelepítettem a programot a szükséges térképekkel együtt. Hála a jó leírásoknak az első indításra hibátlanul működött. 20 perc után viszont eltűnt a GSM hálózat. Se telefon, se SMS. Telefon ki-be, akku ki-be, semmi. Program töröl, hálózat visszajön. Ma újratelepítés, a hiba ugyanaz. A progi működik, de nincs telefonom.Turbo SIM-et használok, lehet, hogy ez okozza?
Zoli
Több napos böngészés és olvasgatás után tegnap feltelepítettem a programot a szükséges térképekkel együtt. Hála a jó leírásoknak az első indításra hibátlanul működött. 20 perc után viszont eltűnt a GSM hálózat. Se telefon, se SMS. Telefon ki-be, akku ki-be, semmi. Program töröl, hálózat visszajön. Ma újratelepítés, a hiba ugyanaz. A progi működik, de nincs telefonom.Turbo SIM-et használok, lehet, hogy ez okozza?
Zoli
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
99 % hogy az, mert senkinek nem volt ilyen gondja.Szacsek írta:Sziasztok!
Zoli
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Tudom, hogy hihetetlen, és már írtam is neked, de megint leírom. Nem a térkép okozza. Több ezren használjuk gond nélkül. Szerinted a leejtés miért nem okozhatja a problémát?dani01 írta:Igen a garminba is és a telefonon is a Kiegészített GPS és a Beépített GPS is be van.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6700 classic
- Has thanked: 1 time
Hello.
Kis segitsegre lenne szuksegem.Samsung i8510 INNOV8 telora szeretnek Garmint telepiteni,Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2,Symbian rendszer fut rajta.Szerintetek sikerul telepiteni ra ?Vagy ne veszitsem az idomet?Valaszotokat elore is koszonom.Sziasztok.
Kis segitsegre lenne szuksegem.Samsung i8510 INNOV8 telora szeretnek Garmint telepiteni,Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2,Symbian rendszer fut rajta.Szerintetek sikerul telepiteni ra ?Vagy ne veszitsem az idomet?Valaszotokat elore is koszonom.Sziasztok.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!vwz írta:Hello.
Miért ne sikerülne?

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!szmatyi93 írta:Sziasztok
Térkép feloldásánál hogy lesz az Unit ID szal azt honnan tom meg h mi? ( most akarok felrakni először Garmint azt amiket olvasgattam egy kicsit új még nekem térképeket leszedtem felraktam csak fel kéne oldani azt ott elakadtam) előre is köszi
Le van írva a leírásban

Márpedig biztos a térkép a hibás, a leejtés nem árt a telónaklaci64 írta:Tudom, hogy hihetetlen, és már írtam is neked, de megint leírom. Nem a térkép okozza. Több ezren használjuk gond nélkül. Szerinted a leejtés miért nem okozhatja a problémát?dani01 írta:Igen a garminba is és a telefonon is a Kiegészített GPS és a Beépített GPS is be van.

- golyos
- 2. szint
- Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
mitől van az,hogy leszedem a Garmin telepitési leirását Damir És LAci aláirásából és nincsenek benne képek?
Idáig minden rendben volt,ma újraraktam a telót és sehol egy kép.
Ha nem töltöm le cdak megnyitom akkor sins kép.
2 gépen is próbáltam de egyiken sincs.(Pc Xp Sp3 laptop Vista prof.)
Mára a Vistás gépen lettek képek viszont az Xp-n még mindig hiányzik.Ez mitől lehet?
Újraraktam a telómat,az a kérdésem,hogy ilyenkor telepitsem a Garmint újra mintha szűz telóra raknám vagy elég az Sw fájl újból felrakni és a térképek,poik,hang bemásolásával megy megint?
Idáig minden rendben volt,ma újraraktam a telót és sehol egy kép.
Ha nem töltöm le cdak megnyitom akkor sins kép.
2 gépen is próbáltam de egyiken sincs.(Pc Xp Sp3 laptop Vista prof.)
Mára a Vistás gépen lettek képek viszont az Xp-n még mindig hiányzik.Ez mitől lehet?
Újraraktam a telómat,az a kérdésem,hogy ilyenkor telepitsem a Garmint újra mintha szűz telóra raknám vagy elég az Sw fájl újból felrakni és a térképek,poik,hang bemásolásával megy megint?