Az összes térkép megtalálható az első oldalon isfelixo írta:Nézz körül itt : http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=34643nokiae668 írta:Üdv!
Teleatlasból csak Magyarország van 2010.03 aS?![]()

Az összes térkép megtalálható az első oldalon isfelixo írta:Nézz körül itt : http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=34643nokiae668 írta:Üdv!
és hol vannak az első oldalon a 2010.03 -as térképek? nekem nem az mlm tartalma kell hanem a térkép fájlokDamir írta:Az összes térkép megtalálható az első oldalon isfelixo írta:Nézz körül itt : http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=34643nokiae668 írta:Üdv!
Köszi, majd beteszem első oldalranokiae668 írta:Üdv!
Ha azt akarjátok, hogy "NT" és "TA" térkép is legyen a telon akkor a "maps" mappába csináljatok 2 alkönyvtárat a neve min1, de célszerű (navteq,teleatlasnak nevezni, vagy NT, TA...)
Ha ez megvan akkor bemásoljátok az mlmet a térképet a könyvtáraknak megfelelően és kész is. (A poikat + basemapokat minde1ikbe bekell másolni)![]()
![]()
Külön külön lehet aktiválni őket a progiban!
Az mlm - et átlehet nevezni pl.: NAVTEQ VAGY TELEATLASnak,b]de ez csak a neve![/b] (ez igy sokkal szebben néz ki!!!)
Nekem is így van, az igaz hogy csak közép és kelet EU VAN rajta!!!![]()
![]()
Ez így sok szabad helyet igényel a mem. kártyán, de legalább mind a 2 maps megvan! - egyetlen egy hátránya!![]()
A programon belül lehet átkapcsolni, ta és nt között!![]()
Ezt a megoldást már korábban is leírtam itt, de akkor még én is csak kísérleteztem vele! (Kb. akkor írhattam erről a megoldásról valamit, amikor megjelent ez a Navteqes térkép, tehát 1-2 hónappal ezelőtt!Damir írta:Köszi, majd beteszem első oldalranokiae668 írta:Üdv!
Ha azt akarjátok, hogy "NT" és "TA" térkép is legyen a telon akkor a "maps" mappába csináljatok 2 alkönyvtárat a neve min1, de célszerű (navteq,teleatlasnak nevezni, vagy NT, TA...)
Ha ez megvan akkor bemásoljátok az mlmet a térképet a könyvtáraknak megfelelően és kész is. (A poikat + basemapokat minde1ikbe bekell másolni)![]()
![]()
Az mlm - et átlehet nevezni pl.: NAVTEQ VAGY TELEATLASnak,b]de ez csak a neve![/b] (ez igy sokkal szebben néz ki!!!)
![]()
Ez így sok szabad helyet igényel a mem. kártyán, de legalább mind a 2 maps megvan! - egyetlen egy hátránya!![]()
Elvileg kéne lenni, egyelőre még sehol se jelentek megnokiae668 írta:Ezt a megoldást már korábban is leírtam itt, de akkor még én is csak kísérleteztem vele! (Kb. akkor írhattam erről a megoldásról valamit, amikor megjelent ez a Navteqes térkép, tehát 1-2 hónappal ezelőtt!Damir írta:Köszi, majd beteszem első oldalranokiae668 írta:Üdv!
![]()
![]()
Igázából akkor még én se tudtam hogy müködni fog!![]()
Végül müködik!![]()
![]()
Más országnál van 2010.03 maps?
NT-s Mo térkép, vagy a 2010.3-as TA.volex írta:Nem tudok kiigazodni, bocsi. Mondjátok el melyik térképet tegyem fel, amiben a legtöbb minden van?