Navigon
- lllacko
- 1. szint
- Készüléktípus: One Plus
- Nem: Férfi
- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 6 times
Re: Navigon
Telepitettem a progit utána a térképet de nem tudom elinditani azt irja ki hogy nincs térkép.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Az E/Navigon/Mapsba tetted?lllacko írta:Telepitettem a progit utána a térképet de nem tudom elinditani azt irja ki hogy nincs térkép.
- lllacko
- 1. szint
Nem csak simán másoltam de most áthelyeztem és igy meg találja.ferret írta:Az E/Navigon/Mapsba tetted?lllacko írta:Telepitettem a progit utána a térképet de nem tudom elinditani azt irja ki hogy nincs térkép.
Mutatja a cimem de nem navigál az Eastern Europa térképet raktam fek és csak az AL térképet látja nem ad választási lehetőséget
- lllacko
- 1. szint
Rájöttem köszi csak a Navigon -nál kell kijelölni az országotlllacko írta:Nem csak simán másoltam de most áthelyeztem és igy meg találja.ferret írta:Az E/Navigon/Mapsba tetted?lllacko írta:Telepitettem a progit utána a térképet de nem tudom elinditani azt irja ki hogy nincs térkép.
Mutatja a cimem de nem navigál az Eastern Europa térképet raktam fek és csak az AL térképet látja nem ad választási lehetőséget
- [-KilleR-]
- 1. szint
- Készüléktípus: E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
EU
EU -térkép kellene, Mo, A, D - országokkal. Van valakinek infója, hogy melyik a legújabb verza?
Ha egy linket is kapnék, azt megköszönném..!
CentralEurope_Q2_2008_MN65 ez van jelenleg (1,46Gb)...
R.
R.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok forumozok!
Valaki nem tudja miért van az, hogy e66 ra akarom telepíteni a Navigo 7 t és addig minden rendeben, hogy előkésziti, de utánna valamiféle tanusitványi hibát ír ki. Ha valakiniek valami ötlete van, azt megköszönném.
Valaki nem tudja miért van az, hogy e66 ra akarom telepíteni a Navigo 7 t és addig minden rendeben, hogy előkésziti, de utánna valamiféle tanusitványi hibát ír ki. Ha valakiniek valami ötlete van, azt megköszönném.
- szaboknak
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 3
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 49 times
Re: EU
Innen leszedheted de csak a térképet használd belőle a progit a törtet telepisd fel vagy ha ezt teszed fel akkor irasd felül a törtel[-KilleR-] írta:EU -térkép kellene, Mo, A, D - országokkal. Van valakinek infója, hogy melyik a legújabb verza?
R.
http://www.navigon.com/site/de/de/produ ... #tryAndBuy
- [-KilleR-]
- 1. szint
- Készüléktípus: E51
- Kapcsolat:
Ez lesz az, köszi..! Gondolom, ha átnevezem .rar-ra, akkor lehet belőle csemegézni. Csak a tárképállomány kell belőle..!
R.
R.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
Próbáld meg szignózni! Hát ha lehet!! Vagy heckelni!! De nem biztos hogy meg lehet!nokiae668 írta:Sziasztok forumozok!
Meg nézd meg ezt Eszközök/Beállítások/Alkalmazások/Alkalm.kezelő/Szoftvertelepítés-mind
online tanúsítv.ellen.-ki
ezek legyenek be állítva!!!