Garmin térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
ihaszz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Garmin térképek

Hozzászólás Szerző: ihaszz »

ihaszz írta:Tengermélytiszteletem mindenkinek!!!!!

KOREA: Letöltöttem, telepítettem, felraktam a telefonomra és ugyan az: Semmi. Állam beírását kéri a GARMIN, de nem lehet semmit kiválasztani. Mi lehet a probléma??? Tesztelt telefonok: Nokia N95 8GB, Nokia N97 mini, Nokia N70.

Nem értem, hogy miért nem lát egyetlen címet sem.

Tudtok segíteni?

Előre is nagyon köszönöm!

Sziasztok. Tud valaki megoldást. Nagyon köszönöm.
standox
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Desire HD
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: standox »

helló azt szeretném kérdezni hogy ha iso-ban szedem le térképet a kor az al mit tudok kezdeni hogy lehet felrakni télóra ? előre is köszi
Gandal
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Gandal »

sziasztok.
azt szeretném kérdezni,h hogyan kell patchelni a mapscourt ,h működjön a térképfeloldás,mert eddig ilyet nem kellett vele csinálni,de már kihullik a hajam mert nem tudom megcsinálni sehogy sem!! segítsen valaki!! hiába olvasok vissza nem megy!! hülye vagyok!!!!
köszönöm.
csenge
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6220c

Hozzászólás Szerző: csenge »

ihaszz írta:
KOREA: Letöltöttem, telepítettem, felraktam a telefonomra és ugyan az: Semmi. Állam beírását kéri a GARMIN, de nem lehet semmit kiválasztani. Mi lehet a probléma??? Tesztelt telefonok: Nokia N95 8GB, Nokia N97 mini, Nokia N70.

Nem értem, hogy miért nem lát egyetlen címet sem.
E topic valamelyik oldalán egy görög térképpel kapcsolatban volt ez a probléma, ha jól emlékszem csak görög nyelven fogadta el a beírásokat (görög abc). Ha ez igaz, atied meg egy koreai térkép.....
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

deniwrx írta:

Garmin alá felmegy? Mit kell innen felrakni?
Persze, nem linkeltem volna be ;)
Látogass el a honlapjukra, ott mindent megtalálsz. A http://www.turistautak.hu -ra regelni kell, a http://www.openmaps.eu/udv -ra még azt sem.
Gandal írta:sziasztok.
azt szeretném kérdezni,h hogyan kell patchelni a mapscourt ,h működjön a térképfeloldás,mert eddig ilyet nem kellett vele csinálni,de már kihullik a hajam mert nem tudom megcsinálni sehogy sem!! segítsen valaki!! hiába olvasok vissza nem megy!! hülye vagyok!!!!
köszönöm.
A letöltések közt megtalálod az adott verzióhoz tartozó patch-t. Ha még nem tetted volna meg, oda újra kell regisztrálni kell, praktikusan ugyanezzel a felhasználónévvel.
AT.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N79
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: AT. »

SteveBeard írta:Általában az Eu-t használom, a többi csak a poi-k miatt van fent, kivéve a tuhu-s térképek, mert túrázáshoz azt kapcsolom be.
Mapsourcéban track tervezéskor, amikor pakolod az útvonal pontokat, lehet látni a "kritikus" részt, amikor nem éppen arra akar tervezni amerre te.
Ezzel csak az a baj, hogy azt felmérni sem tudom, hogy a garminxt mikor fogja másképp gondolni. A naviguide esetében nagyon érdekes dolgokat tud művelni. Mert addig rendben van, hogy azt látom a mapszósz mikor akar másképp tervezni mint én . ;)
Amúgy is használom ezt a WinGDB-t nyomvonalból útvonalkészítésre, ezért nekem egyszerűbb ezzel. A hosszabb útvonalakat fel is osztja, szóval jó kis progi.
Ilyet készített 1s alatt, minden variálás nélkül.
Kép

Szerk: Terveztem a mapszósszal majd 2500km útvonalat. Ezt a WinGDB progival átkonvertáltam, 500km-es részekre bontva, részenként 20 útvonalponttal. Majd átküldtem a telóra. Útvonalanként 1km az eltérés, de nem találtam meg, hol különbség.
Maga a konvertálás 1s. :D Nekem egy kicsit tovább tartana. ;)
Igazából mindegy mivel csinálod az útvonalat, úgy is csak a pontokat küldi át a kütyüre, majd abból a kütyü tervezi meg az útvonalat.
Trackonként max 50pont, amit ugye kezel a kütyü.
Akkor van gáz, ha az a progi, és a kütyü útvonaltervezés, elkerülés beállításai, nem 1formák.
325km útvonalat 20pontból terveztem mapszószba, és arra is tekerünk amerre akartam, és terveztünk
Gandal
Újonc
Újonc

Gandal írta:sziasztok.
köszönöm.
A letöltések közt megtalálod az adott verzióhoz tartozó patch-t. Ha még nem tetted volna meg, oda újra kell regisztrálni kell, praktikusan ugyanezzel a felhasználónévvel.[/quote]

Az a baj h ezt most csinálnám életemben először! soha nem patcheltem még, nem tudom mit keressek és hova tegyem !!!
sötétség van!
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

Nem tudok segíteni, ha azt sem írod meg milyen verziójú mapszószod van... de talán... Menj a letöltésekhez, ott a keresés opció, beírod Garmin és görgetsz egy kicsit, megtalálod, letöltöd és a letöltött mapsource .exe fájllal felülírod az eredetit, és örülsz. :)
Gandal
Újonc
Újonc

6.15.11
Szepi45
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230 - N73
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Szepi45 »

Gandal írta:6.15.11 van fenn
Szia.
ITT a megoldás
A telepített mapsource-ben cseréld ki az exe fájlt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szepi45 2010-08-03 kedd 21:49:30-kor.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”