SteveBeard írta:Általában az Eu-t használom, a többi csak a poi-k miatt van fent, kivéve a tuhu-s térképek, mert túrázáshoz azt kapcsolom be.
Mapsourcéban track tervezéskor, amikor pakolod az útvonal pontokat, lehet látni a "kritikus" részt, amikor nem éppen arra akar tervezni amerre te.
Ezzel csak az a baj, hogy azt felmérni sem tudom, hogy a garminxt mikor fogja másképp gondolni. A naviguide esetében nagyon érdekes dolgokat tud művelni. Mert addig rendben van, hogy azt látom a mapszósz mikor akar másképp tervezni mint én .
Amúgy is használom ezt a WinGDB-t nyomvonalból útvonalkészítésre, ezért nekem egyszerűbb ezzel. A hosszabb útvonalakat fel is osztja, szóval jó kis progi.
Ilyet készített 1s alatt, minden variálás nélkül.
Szerk: Terveztem a mapszósszal majd 2500km útvonalat. Ezt a WinGDB progival átkonvertáltam, 500km-es részekre bontva, részenként 20 útvonalponttal. Majd átküldtem a telóra. Útvonalanként 1km az eltérés, de nem találtam meg, hol különbség.
Maga a konvertálás 1s.

Nekem egy kicsit tovább tartana.

Igazából mindegy mivel csinálod az útvonalat, úgy is csak a pontokat küldi át a kütyüre, majd abból a kütyü tervezi meg az útvonalat.
Trackonként max 50pont, amit ugye kezel a kütyü.
Akkor van gáz, ha az a progi, és a kütyü útvonaltervezés, elkerülés beállításai, nem 1formák.
325km útvonalat 20pontból terveztem mapszószba, és arra is tekerünk amerre akartam, és terveztünk