Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
yamaha664
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: yamaha664 »

Sziasztok!

Tegnap raktam fel X6-osra a Garmin Mobil XT-t meg egy NaviGuide Mo. térképet. Mnden működik, Köszi a sok és bőséges leírást, segédletet. Szuper az oldal!!!
De!!! Ma bekapcsoltam, és vízszintesbe elforgatva a telót megtöri a térképet. Pl.: Budapest környékét nézve Budaörs a jobb oldalra kerül. Ha függőlegesen tartom a telót, minden ok.
Tegnap ezt nem csinálta.
Ez miért lehet?

Köszi előre is:

Laci
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

yamaha664 írta:Sziasztok!

Tegnap raktam fel X6-osra a Garmin Mobil XT-t meg egy NaviGuide Mo. térképet. Mnden működik, Köszi a sok és bőséges leírást, segédletet. Szuper az oldal!!!
De!!! Ma bekapcsoltam, és vízszintesbe elforgatva a telót megtöri a térképet. Pl.: Budapest környékét nézve Budaörs a jobb oldalra kerül. Ha függőlegesen tartom a telót, minden ok.
Tegnap ezt nem csinálta.
Ez miért lehet?

Köszi előre is:

Laci
A felbontás miatt vannak ezek a gondok, állítva használd.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
digipen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: digipen »

Sziasztok Mindenkinek!
Segítséget kérnék, nem mennek át a telefonomra a szerkesztett útvonalak. Nokia E52-re MapSource-ból átmentek szépen a térképek (Naviguide Hungary 5.4 NT, turistatérképek), de MapSource-ban szerkesztett útvonal nem akar! Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Angolra átállítottam nyelvet és bevitelt is, adatátvitelmód, intézőben kitörlöm a current.gpx fáljt, MapScoure útvonal küldés sikeresen átmegy, leválasztás Garmin indítás ÉS ITT NEM JELENIK MEG AZ ÚJ KÉPERNYŐ HOGY ELFOGADJAM AZ ÚJÍTÁSOKAT.
Valaki tudna segíteni, Előre is kösszzzzz!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

digipen írta:Sziasztok Mindenkinek!
Segítséget kérnék, nem mennek át a telefonomra a szerkesztett útvonalak. Nokia E52-re MapSource-ból átmentek szépen a térképek (Naviguide Hungary 5.4 NT, turistatérképek), de MapSource-ban szerkesztett útvonal nem akar! Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Angolra átállítottam nyelvet és bevitelt is, adatátvitelmód, intézőben kitörlöm a current.gpx fáljt, MapScoure útvonal küldés sikeresen átmegy, leválasztás Garmin indítás ÉS ITT NEM JELENIK MEG AZ ÚJ KÉPERNYŐ HOGY ELFOGADJAM AZ ÚJÍTÁSOKAT.
Valaki tudna segíteni, Előre is kösszzzzz!
Szia!

Saját adatok/ Kezelés és ott lesz a GPX importálás. ;)
digipen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: digipen »

Tényleg!!!!!
Nagyon köszönöm!!!!
k_janos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: k_janos »

Helo mindenkinek!
Kb 20 perc időt fordítottam rá hogy a Vivazomon fusson a Garmin, mit is mondjak? :) nemrosz, igaz 6 háznyit téved, de majd csak lesz jobb is, nem? Várható valami csoda? eselteg szoftveresen? A másik, hol találok hangokat, mert most van vmi csajszi, de nekem nem ő kell :D
üdv
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

k_janos írta:Helo mindenkinek!
Kb 20 perc időt fordítottam rá hogy a Vivazomon fusson a Garmin, mit is mondjak? :) nemrosz, igaz 6 háznyit téved, de majd csak lesz jobb is, nem? Várható valami csoda? eselteg szoftveresen? A másik, hol találok hangokat, mert most van vmi csajszi, de nekem nem ő kell :D
üdv
Szia!

Sajnos késik, ez gyári bug....
Hangokat találsz a letöltések között ;)
k_janos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: k_janos »

igen, találtam hangokat a letöltések között, de vagy idegesítő személy hangok, vagy az a nőci, anno ismimnek a gps én volt egy csávó hangja, na nekem az kellene :D csakhát, hol keressek rá? :D meg hogyan :D meg lehet nem is tudod melyikre gondolok, de tuti h vmi gyári hang!
üdv
ui.:szal a lényeg, akkor esély van arra h kijavítják a "6 házas eltérést"?
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

k_janos írta:igen, találtam hangokat a letöltések között, de vagy idegesítő személy hangok, vagy az a nőci, anno ismimnek a gps én volt egy csávó hangja, na nekem az kellene :D csakhát, hol keressek rá? :D meg hogyan :D meg lehet nem is tudod melyikre gondolok, de tuti h vmi gyári hang!
üdv
ui.:szal a lényeg, akkor esély van arra h kijavítják a "6 házas eltérést"?
Tesék
garmin_Cigány_Vajda_2.rar :jobbra: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=34852
garmin_Pákó_V.3.rar :jobbra: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=34128

A javításra már nincs esély, mert a program fejlesztésével már leálltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laci64 2010-09-01 szer. 12:53:33-kor.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

Üdv!
Be akartam másolni a magar hangot a garminba de nincs voice mappa..hová másoljam akkor ?..Csináljak egyet csak úgy ?:)
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”