Garmin Mobile XT
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Garmin Mobile XT
Sziasztok!
Tegnap raktam fel X6-osra a Garmin Mobil XT-t meg egy NaviGuide Mo. térképet. Mnden működik, Köszi a sok és bőséges leírást, segédletet. Szuper az oldal!!!
De!!! Ma bekapcsoltam, és vízszintesbe elforgatva a telót megtöri a térképet. Pl.: Budapest környékét nézve Budaörs a jobb oldalra kerül. Ha függőlegesen tartom a telót, minden ok.
Tegnap ezt nem csinálta.
Ez miért lehet?
Köszi előre is:
Laci
Tegnap raktam fel X6-osra a Garmin Mobil XT-t meg egy NaviGuide Mo. térképet. Mnden működik, Köszi a sok és bőséges leírást, segédletet. Szuper az oldal!!!
De!!! Ma bekapcsoltam, és vízszintesbe elforgatva a telót megtöri a térképet. Pl.: Budapest környékét nézve Budaörs a jobb oldalra kerül. Ha függőlegesen tartom a telót, minden ok.
Tegnap ezt nem csinálta.
Ez miért lehet?
Köszi előre is:
Laci
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
A felbontás miatt vannak ezek a gondok, állítva használd.yamaha664 írta:Sziasztok!
Tegnap ezt nem csinálta.
Ez miért lehet?
Köszi előre is:
Laci
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Sziasztok Mindenkinek!
Segítséget kérnék, nem mennek át a telefonomra a szerkesztett útvonalak. Nokia E52-re MapSource-ból átmentek szépen a térképek (Naviguide Hungary 5.4 NT, turistatérképek), de MapSource-ban szerkesztett útvonal nem akar! Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Angolra átállítottam nyelvet és bevitelt is, adatátvitelmód, intézőben kitörlöm a current.gpx fáljt, MapScoure útvonal küldés sikeresen átmegy, leválasztás Garmin indítás ÉS ITT NEM JELENIK MEG AZ ÚJ KÉPERNYŐ HOGY ELFOGADJAM AZ ÚJÍTÁSOKAT.
Valaki tudna segíteni, Előre is kösszzzzz!
Segítséget kérnék, nem mennek át a telefonomra a szerkesztett útvonalak. Nokia E52-re MapSource-ból átmentek szépen a térképek (Naviguide Hungary 5.4 NT, turistatérképek), de MapSource-ban szerkesztett útvonal nem akar! Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Angolra átállítottam nyelvet és bevitelt is, adatátvitelmód, intézőben kitörlöm a current.gpx fáljt, MapScoure útvonal küldés sikeresen átmegy, leválasztás Garmin indítás ÉS ITT NEM JELENIK MEG AZ ÚJ KÉPERNYŐ HOGY ELFOGADJAM AZ ÚJÍTÁSOKAT.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!digipen írta:Sziasztok Mindenkinek!
Saját adatok/ Kezelés és ott lesz a GPX importálás.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Helo mindenkinek!
Kb 20 perc időt fordítottam rá hogy a Vivazomon fusson a Garmin, mit is mondjak?
nemrosz, igaz 6 háznyit téved, de majd csak lesz jobb is, nem? Várható valami csoda? eselteg szoftveresen? A másik, hol találok hangokat, mert most van vmi csajszi, de nekem nem ő kell 
üdv
Kb 20 perc időt fordítottam rá hogy a Vivazomon fusson a Garmin, mit is mondjak?

üdv
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!k_janos írta:Helo mindenkinek!
Kb 20 perc időt fordítottam rá hogy a Vivazomon fusson a Garmin, mit is mondjak?nemrosz, igaz 6 háznyit téved, de majd csak lesz jobb is, nem? Várható valami csoda? eselteg szoftveresen? A másik, hol találok hangokat, mert most van vmi csajszi, de nekem nem ő kell
üdv
Sajnos késik, ez gyári bug....
Hangokat találsz a letöltések között

-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
igen, találtam hangokat a letöltések között, de vagy idegesítő személy hangok, vagy az a nőci, anno ismimnek a gps én volt egy csávó hangja, na nekem az kellene
csakhát, hol keressek rá?
meg hogyan
meg lehet nem is tudod melyikre gondolok, de tuti h vmi gyári hang!
üdv
ui.:szal a lényeg, akkor esély van arra h kijavítják a "6 házas eltérést"?

üdv
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Tesékk_janos írta:igen, találtam hangokat a letöltések között, de vagy idegesítő személy hangok, vagy az a nőci, anno ismimnek a gps én volt egy csávó hangja, na nekem az kellenecsakhát, hol keressek rá?
meg hogyan
meg lehet nem is tudod melyikre gondolok, de tuti h vmi gyári hang!
üdv
garmin_Cigány_Vajda_2.rar

garmin_Pákó_V.3.rar

A javításra már nincs esély, mert a program fejlesztésével már leálltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laci64 2010-09-01 szer. 12:53:33-kor.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 3 times
Üdv!
Be akartam másolni a magar hangot a garminba de nincs voice mappa..hová másoljam akkor ?..Csináljak egyet csak úgy ?:)
Be akartam másolni a magar hangot a garminba de nincs voice mappa..hová másoljam akkor ?..Csináljak egyet csak úgy ?:)
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.