Garmin térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Langsam
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Garmin térképek

Hozzászólás Szerző: Langsam »

Szia Laci64.

Bocs, már nem is merem mondani, hogy utolsó kérdés. :)

A térképfájl átnevezését hogy érted ? Az EU-us és az Ukrajnás neve is gmapsupp. Egyiket átnevezhetem EU-ra a másikat meg Ukrajnára, csak a kiterjesztés maradjon img ? Mert különben hogy különbözteti meg őket, hogy kezeli a telefon. Köszi a választ előre is. Üdv.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Langsam írta:Szia Laci64.

Bocs, már nem is merem mondani, hogy utolsó kérdés. :)

A térképfájl átnevezését hogy érted ? Az EU-us és az Ukrajnás neve is gmapsupp. Egyiket átnevezhetem EU-ra a másikat meg Ukrajnára, csak a kiterjesztés maradjon img ? Mert különben hogy különbözteti meg őket, hogy kezeli a telefon. Köszi a választ előre is. Üdv.
NEM!
Az Eu maradjon gmapsupp.img, a másikat pedig nevezd át gmapprom.img-re. Ez le is van írva, a telepítési leírásban, amit nem szoktatok elolvasni. :D
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Langsam
Újonc
Újonc

Jogos. Talán enyhítő körülmény :) hogy én a 2 éve talált 040-es szoftvert tettem fel, mert úgy emlékeztem hogy az N86-os Nokiára azt írták a neten, hogy nem szereti a 050-est. Ezért nem olvastam el a régi telepítőt. Az Általad írt telepítőben az N86 nem szerepel, viszont az S60 V3-ra már a 05-est írod. Melyik legyen, vagy ha nincs nagy különbség akkor maradhat a 040-es, mert azt már feltettem. :) Köszönöm. Üdv.
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

laci64 írta:NEM!
:ordit: ...ez lemaradt. :mrgreen:
Kép
laci64
Moderátor
Moderátor

Langsam írta:Jogos. Talán enyhítő körülmény :) hogy én a 2 éve talált 040-es szoftvert tettem fel, mert úgy emlékeztem hogy az N86-os Nokiára azt írták a neten, hogy nem szereti a 050-est. Ezért nem olvastam el a régi telepítőt. Az Általad írt telepítőben az N86 nem szerepel, viszont az S60 V3-ra már a 05-est írod. Melyik legyen, vagy ha nincs nagy különbség akkor maradhat a 040-es, mert azt már feltettem. :) Köszönöm. Üdv.
Megint azt kel írnom, nem vagy elég körültekintő. :D
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=27046
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Langsam
Újonc
Újonc

Jogos, még egyszer elnézést kérek, szerepel az N86-is a készülékek között.
Időközben felraktam a 40-est, szépen fut. Ha még van türelmed hozzám :) akkor miben több az 50-es, érdemes leszednem a 40-est és feltenni az 50-est ? Köszönöm. Üdv. (közben keresem a kardom hogy legyen mibe dőlnöm :) )
laci64
Moderátor
Moderátor

Langsam írta:Jogos, még egyszer elnézést kérek, szerepel az N86-is a készülékek között.
Időközben felraktam a 40-est, szépen fut. Ha még van türelmed hozzám :) akkor miben több az 50-es, érdemes leszednem a 40-est és feltenni az 50-est ? Köszönöm. Üdv. (közben keresem a kardom hogy legyen mibe dőlnöm :) )
Damir barátom szokta mondani: Ami jól működik, azt ne b....k. :D
Langsam
Újonc
Újonc

Értem. :) Megszívlelem. Igazából arra gondoltam hogy van-e valamit komoly többlet funkció (pld. utcanevek bemondása, kávéfőzés, stb. :) ) ami miatt érdemes lenne váltani. De ha nincs akkor hagyom. Még egyszer köszönöm a segítségedet.
Jut eszembe, Törökországot nem találtam a külön térképek között, harmadiknak feltenném, hogy teljes legyen az EU. :)
Köszi. Üdv.
laci64
Moderátor
Moderátor

Langsam írta:Értem. :) Megszívlelem. Igazából arra gondoltam hogy van-e valamit komoly többlet funkció (pld. utcanevek bemondása, kávéfőzés, stb. :) ) ami miatt érdemes lenne váltani. De ha nincs akkor hagyom. Még egyszer köszönöm a segítségedet.
Jut eszembe, Törökországot nem találtam a külön térképek között, harmadiknak feltenném, hogy teljes legyen az EU. :)
Köszi. Üdv.
+ nincs benne. És megint nem nézel, csak kérdezel. :D Első oldalon ott van a török térkép is.Törökország (Garmin Navcity Turkey) Azt gmapsup1.img néven tudod feltenni, 3. térképként.
Langsam
Újonc
Újonc

Bocs, én már feloldott bemásolósra gondoltam, ráadásul azt hittem hogy a Garmin Navicity nem jó az XT-re. De akkor letöltöm és megpróbálom feloldani. Még egyszer köszi a segítséget, közben találtam egy kardot és intézem. :):):) Üdv.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”