Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
encibociboci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch HD
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: encibociboci »

Damir írta:
encibociboci írta:Sziasztok x6- ra feltettem a mobile shellt és garmin is van rajta és nem kapcsol be a telefon csak vagy 6odjára ha valamelyiket letörlöm (nyilván a navigációt raktam inkább vissza) akkor meg jó ilyen van?
Hali!

Érdekes, ennek nem így kéne működni..... :D
Pedig ezt csinálja. Nem szereti a 2t együtt és amikor fent volt a shell még jelet is alig fogott most meg tökre fasza.
ralliart
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N79

Hozzászólás Szerző: ralliart »

Üdv
A minap töltöttem fel a Poipláza oldalra egy pár miskolci és Miskolc környéki trafikat amit rá is frissitették és ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy amit letöltök fájlt onnan az GPX fájl (51kb),vagy CSV ,de ugye nekünk GPI kellene.
Ezt a fajtát honnan lehet letölteni,vagy hogy lehet átkonvertálni?
Tibor021
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 701
Has thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: Tibor021 »

tokomboki írta:...
Csak magyar térkép volt fenn de mivel külföldre utaztam a nyáron gondoltam teszek rá
olasz osztrák német térképrészleteket is. Mapsourc-cal másoltam az N82-re és tudtam is külföldön használni.
Most, hogy itthon akartam címet beéllítani, azt tapasztalom, hogy nem tudok Mo.-i címet beírni a keresésnél.
Az országnév megadásnál nem tudom megadni Mo.-ot mivel csak azokat ajánlja fel amiket utólag a Mapsourcal tettem fel.
Valamit elrontok? Tudtok segíteni mi lehet a gond?
Idézem saját magam egy másik topic-ból ;) :

"Kollégám tapasztalata hogy ilyesmi akkor történik amikor a Naviguide 5.4-es mellett valamely Mo-hoz szomszédos ország CNE 2011-es-térkepe _is_ van. Szóval nem lehet együt, például az 5.4-es és Ausztria/Horvátország/Szlovákia a CNE 2011-ből. Hasonló probléma van ha az AdriaRoute-s Horvátország + CNE 2011-es Olaszorgszág térkép van együt. Ilyen probléma nincs ha a Mo térképet a CNE 2011-ből másolsz. A horvát-olasz "probléma" is megoldódik ha Horvátországot a CNE 2011-ből másol az ember."

Hozzáadom hogy pár nappal ezelőtt ugyanezt tapasztaltam amikor a CNE 2011-ből Romániát is bemásoltam. A megoldás továbbra is az hogy ne legyen együt a Naviguide 5.4-es és valamely Mo-hoz szomszédos ország CNE 2011-es-térkepe.

Végül még csak annyit, hogy juniusi görög utamon nagyon pozitív tapasztalatom van a CNE 2011-sel: pontos is és kimutatja a sebességkorlátozást (ugyancsak pontosan). Ezért tervezem hogy Mo-t is a CNE 2011-esből másolom, s mellőzöm a Naviguide 5.4-est.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

ralliart írta:Üdv
A minap töltöttem fel a Poipláza oldalra egy pár miskolci és Miskolc környéki trafikat amit rá is frissitették és ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy amit letöltök fájlt onnan az GPX fájl (51kb),vagy CSV ,de ugye nekünk GPI kellene.
Ezt a fajtát honnan lehet letölteni,vagy hogy lehet átkonvertálni?
Poi loader progi kel hozzá.
Tibor021 írta:Idézem saját magam egy másik topic-ból ;) :

"Kollégám tapasztalata hogy ilyesmi akkor történik amikor a Naviguide 5.4-es mellett valamely Mo-hoz szomszédos ország CNE 2011-es-térkepe _is_ van. Szóval nem lehet együt, például az 5.4-es és Ausztria/Horvátország/Szlovákia a CNE 2011-ből. Hasonló probléma van ha az AdriaRoute-s Horvátország + CNE 2011-es Olaszorgszág térkép van együt. Ilyen probléma nincs ha a Mo térképet a CNE 2011-ből másolsz. A horvát-olasz "probléma" is megoldódik ha Horvátországot a CNE 2011-ből másol az ember."

Hozzáadom hogy pár nappal ezelőtt ugyanezt tapasztaltam amikor a CNE 2011-ből Romániát is bemásoltam. A megoldás továbbra is az hogy ne legyen együt a Naviguide 5.4-es és valamely Mo-hoz szomszédos ország CNE 2011-es-térkepe.

Végül még csak annyit, hogy juniusi görög utamon nagyon pozitív tapasztalatom van a CNE 2011-sel: pontos is és kimutatja a sebességkorlátozást (ugyancsak pontosan). Ezért tervezem hogy Mo-t is a CNE 2011-esből másolom, s mellőzöm a Naviguide 5.4-est.
Akkor az hogy lehet, hogy nekem fent van full Eu, és melette a Mao 5.4, és gond nélkül működik? A trükkje csak annyi, hogy mindig a használandó térkép legyen "kipipálva" az xt beállításában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laci64 2010-08-25 szer. 12:40:44-kor.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Grand9
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Grand9 »

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az EU térképen lehet-e az országok neveit magyarosítani?
Tehát pl: Deutschland helyet Németország lenne???
Köszi a választ!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Grand9 írta:Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az EU térképen lehet-e az országok neveit magyarosítani?
Köszi a választ!
Szia!

Sajna nem.... :roll:
Grand9
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Grand9 »

Damir írta:
Grand9 írta:Sziasztok!

Köszi a választ!
Szia!

Sajna nem.... :roll:

Köszi Damir!
motorradzoli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e66

Hozzászólás Szerző: motorradzoli »

Sziasztok.
Nálam renben fut a garmin e66-on,DE.
Ha telepítem a garmint és nem használom akkor is kivégzi az akkut 1-2 nap alatt.Ha letörlöm a garmint simán kibír 4-5 napot.
Van valakinek ötlete,hogy mi lehet a probléma?
Előre is kösz
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

motorradzoli írta:Sziasztok.
Nálam renben fut a garmin e66-on,DE.
Ha telepítem a garmint és nem használom akkor is kivégzi az akkut 1-2 nap alatt.Ha letörlöm a garmint simán kibír 4-5 napot.
Van valakinek ötlete,hogy mi lehet a probléma?
Előre is kösz
Szia!
Leírás GYIK részében van a megoldás ;)
motorradzoli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e66

Hozzászólás Szerző: motorradzoli »

Ok.