Nokia Térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5630 XpressMusic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Térképek
Hát ez nagyon kedves dolog a Nokiától, hiszen a készülék alkalmas lenne rá. Most csak azért szívok, mert anno nem egy másik készüléket választottam.
Mindenesetre köszönöm szépen a választ.

- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Helló!
taylor féle belle van a telomon, nem tudtam a legújabb térképet rátenni.. Alap progi símán felment, de a pc nem látta... Vissza kelet tennem a régit...
most nem is próbálkozom...
Nem értetem, mi volt a gond.
A régit simán látta, minden progi a legfrissebb volt.. Csaó
taylor féle belle van a telomon, nem tudtam a legújabb térképet rátenni.. Alap progi símán felment, de a pc nem látta... Vissza kelet tennem a régit...
most nem is próbálkozom...
Nem értetem, mi volt a gond.
A régit simán látta, minden progi a legfrissebb volt.. Csaó
- kat001
- 1. szint
van rá megoldás, nem is bonyolult, hackeld, és sosem lesz gond semmivel..tcshooker írta:Hát ez nagyon kedves dolog a Nokiától, hiszen a készülék alkalmas lenne rá. Most csak azért szívok, mert anno nem egy másik készüléket választottam.
-
- Újonc
Szia! Ha tudnám, hogy miként kezdjek hozzá a hackeléshez, már meg is tettem volna.kat001 írta:van rá megoldás, nem is bonyolult, hackeld, és sosem lesz gond semmivel..tcshooker írta:Hát ez nagyon kedves dolog a Nokiától, hiszen a készülék alkalmas lenne rá. Most csak azért szívok, mert anno nem egy másik készüléket választottam.

- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Az 1.oldal elolvasásával kezdd. Damir88 aláírásában ott a leírás. csak az a hiba hogy a linkelt fileok nem elérhetők a megauploadon.tcshooker írta:Szia! Ha tudnám, hogy miként kezdjek hozzá a hackeléshez, már meg is tettem volna.Tudnál nekem ebben segíteni?
-
- Újonc
Szia!Doky586 írta:Az 1.oldal elolvasásával kezdd. Damir88 aláírásában ott a leírás. csak az a hiba hogy a linkelt fileok nem elérhetők a megauploadon.tcshooker írta:Szia! Ha tudnám, hogy miként kezdjek hozzá a hackeléshez, már meg is tettem volna.Tudnál nekem ebben segíteni?
Az első oldal elolvasásán már többszörösen túl vagyok, mégsem lettem okosabb. Meg tudod mondani, vagy bemásolni a válaszodba, hogy pontosan mit kéne csinálnom, hogy működjön az ingyenességgel nem támogatott 5630 XpressMusic Nokiámon?
Mert akárhányszor is írjátok, hogy ott a válasz, én nem találom...

Előre is köszönöm.

- kat001
- 1. szint
http://www.mediafire.com/download.php?zz4o185zfn9er7m
damir ezt javasolta n95re, szóval nagy valószínűséggel neked is jó..
damir ezt javasolta n95re, szóval nagy valószínűséggel neked is jó..
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Hello
Lenne egy Nokia E52-m 054.003 szoftverrel..Rátettem a 3.04 ovi maps-ot és nincs hang rajta!Mitől lehet ez?? hogy lehetne megoldani hogy legyen hang?
Lenne egy Nokia E52-m 054.003 szoftverrel..Rátettem a 3.04 ovi maps-ot és nincs hang rajta!Mitől lehet ez?? hogy lehetne megoldani hogy legyen hang?
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Ha újratelepíted akkor nincs hang csak térkép(bár az se mindíg) Hangot azt külön le kell tölteni,vagy wifin keresztül a térképalkalmazáson belül van rá opció,vagy nokia sute-val a térképek menüben.dev198504 írta:Hello