Nokia Térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Térképek
ja, igen, a készülék le van ellenőriztette a nokiánál, media marktban, úgy hogy biztos garis. ha esetleg nem sikerülne, akkor beviszem szervízbe, csak nehogy úgy járjak, hogy aztán más nem fog működni.
korábbi op. rendszert ott vissza lehet állítani? Bátyámnak még az Anna előtti van, és minden működik rajta, vagy legfeljebb Annára, nekem nem kell a legmodernebb op.r rendszer, csak működjön stabilan minden rajta.
folyt. köv.
korábbi op. rendszert ott vissza lehet állítani? Bátyámnak még az Anna előtti van, és minden működik rajta, vagy legfeljebb Annára, nekem nem kell a legmodernebb op.r rendszer, csak működjön stabilan minden rajta.
folyt. köv.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
Felraktam a a nokia store-ról szgépről a navit és lám, működik, letöltöttem hozzá a mo-i térképet egyelőre, meg a hangos navit hozzá.
Nem tom, mi volt a gond, de elképzelhető az, hogy a navit először a telefonról telepítettem és vmi nem tetszett neki.
Köszönöm nektek a segítséget, remélem most már nem lesz gond vele.
Nem tom, mi volt a gond, de elképzelhető az, hogy a navit először a telefonról telepítettem és vmi nem tetszett neki.
Köszönöm nektek a segítséget, remélem most már nem lesz gond vele.
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
Erre a kérdésre 132. oldalon már válaszoltam.mj620 írta:3 d térképet le lehet tölteni a nokia mapsra?
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Hardreset nálad mit jelent? SD kártyát formáztad?atesz05 írta:Hard reset megtörtént, mapsra rábökök és semmi, nem indul el drive sem.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
?
Lehetséges előre bejelölt útvonalat rámásolni a telefonra, hogy azon az úton navigáljon el?
?
Lehetséges előre bejelölt útvonalat rámásolni a telefonra, hogy azon az úton navigáljon el?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!csevics írta:Sziasztok!
?
Igen. Map.nokia.com-on bejelentkezel, letervezed az útvonalat, elmented a kedvencek közé, majd a telóval bejelentkezel a programban, és szinkronizálsz.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 3 times
Köszönöm szépen, ki fogom próbálni!Damir írta:Szia!csevics írta:Sziasztok!
?
Igen. Map.nokia.com-on bejelentkezel, letervezed az útvonalat, elmented a kedvencek közé, majd a telóval bejelentkezel a programban, és szinkronizálsz.