Garmin Mobile XT
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 6210 NAVIGATOR
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Garmin Mobile XT
Sziasztok! Egy kérdés sos: Nokia 6210 Navigator-om van 8 GB-os kártyával, Európa térképpel. Egy Erdélyi utazást terveztettem vele (543 km) és azt írta ki, hogy kevés a memória. Segítsetek, hogy melyik memóriát használja, mennyire lehet szüksége? Jelenleg a tel: 88 MB szabad, a kártyán kb. 4,5 GB. Köszi a gyors válaszotok.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
A teló memóriát használja, nem a kártyáét. A tervezés beállításaiban lehet a gond. A leggyorsabb van beállítva tervezési módnak?newen1 írta:Sziasztok! Egy kérdés sos: Nokia 6210 Navigator-om van 8 GB-os kártyával, Európa térképpel. Egy Erdélyi utazást terveztettem vele (543 km) és azt írta ki, hogy kevés a memória. Segítsetek, hogy melyik memóriát használja, mennyire lehet szüksége? Jelenleg a tel: 88 MB szabad, a kártyán kb. 4,5 GB. Köszi a gyors válaszotok.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- laci64
- Moderátor
És ennek mi köze a garminhoz? Légyszí figyelj oda, kérdés törölve.newen1 írta:....és miért lehet az,
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- z-otya
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6110 Navigator
- Has thanked: 1 time
Sziasztok
Gyors segítségre lenne szükségem, elsősoron Budapestiektől.
Holnap el kellene jutnom a Margit Körút 1-es számhoz (Röszkei határátkelőtől). A Garmin meg is tervezte szépen az utat, elég szimpatikusnak is tűnik, viszont az utolsó méterekkel nem vagyok kibékülve...
Íme gy kép, a Tölgyfa u.-ból kijövet, egyenesen áttervez a szembejövő sávba, holott Google Earth-en és Maps-on nézve ez megvalósíthatatlannak tűnik. Vagy lehetséges a Mergit híd miatti lezárásnak köszönhetően a forgalmi rend bizonyos változása? (NaviGuide 5.4 van fenn)

Egy másik szimpi útvonal pedig egy parkolóhoz vezet közel a célponthoz, viszont a kérdésem, hogy az üzemel egyáltalán és egyáltalán az alsó rakparton haladva a híd alatt el juthatok oda?

Kérlek segítsetek ha tudtok, az útvonalakat mentettem (ha kell átküldöm vagy feltöltöm), vagy ha tudtok ajánlani praktikusabb útvonalat, nagyon hálás lennék érte.
Holnap el kellene jutnom a Margit Körút 1-es számhoz (Röszkei határátkelőtől). A Garmin meg is tervezte szépen az utat, elég szimpatikusnak is tűnik, viszont az utolsó méterekkel nem vagyok kibékülve...
Íme gy kép, a Tölgyfa u.-ból kijövet, egyenesen áttervez a szembejövő sávba, holott Google Earth-en és Maps-on nézve ez megvalósíthatatlannak tűnik. Vagy lehetséges a Mergit híd miatti lezárásnak köszönhetően a forgalmi rend bizonyos változása? (NaviGuide 5.4 van fenn)

Egy másik szimpi útvonal pedig egy parkolóhoz vezet közel a célponthoz, viszont a kérdésem, hogy az üzemel egyáltalán és egyáltalán az alsó rakparton haladva a híd alatt el juthatok oda?

Kérlek segítsetek ha tudtok, az útvonalakat mentettem (ha kell átküldöm vagy feltöltöm), vagy ha tudtok ajánlani praktikusabb útvonalat, nagyon hálás lennék érte.
Nokia 6110 Navigator
2GB MicroSD (Transcend)
Navigation partner of Long Way Down
2GB MicroSD (Transcend)
- laci64
- Moderátor
Akkor még egy ötletem van, ha több térkép van fent, akkor csak az aktuális legyen kipipálva.newen1 írta:Igen a leggyorsabb van beállítva.
kis gombbal!

- laci64
- Moderátor
Hosszabb távú építkezések miatt lezárt útszakaszok:z-otya írta:Sziasztok
- Margit híd
- Keleti pályaudvar
kis gombbal!

- z-otya
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6110 Navigator
- Has thanked: 1 time
laci64 - Köszi ezt olvastam én is a változások listáján.
De akkor korrekt az a 2. kép? Remélem nem fog meglepetés érni.
Na de ezt hamarosan úgyis meglátom, hogy mi a helyzet arrafele.
De akkor korrekt az a 2. kép? Remélem nem fog meglepetés érni.

Nokia 6110 Navigator
2GB MicroSD (Transcend)
2GB MicroSD (Transcend)
- laci64
- Moderátor
Elméletileg úgy tervez, hogy ezeket a részeket kikerüli. Szerintem oda fog vinni.z-otya írta:laci64 - Köszi ezt olvastam én is a változások listáján.
De akkor korrekt az a 2. kép? Remélem nem fog meglepetés érni.![]()

kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni, probaltam utanjarni de sehol nem talaltam utalast, hogy a garmin elerheto e mar android rendszerre?
Tudtommal az uj garmin telefonok android rendszeruek, igy feltetelezem, hogy kellene lennie mar kompatibilis valtozatnak?
Honnantudnam ezt megszerezni, es hogy kell instalalni?
Koszonet elore is
Segitseget szeretnek kerni, probaltam utanjarni de sehol nem talaltam utalast, hogy a garmin elerheto e mar android rendszerre?
Tudtommal az uj garmin telefonok android rendszeruek, igy feltetelezem, hogy kellene lennie mar kompatibilis valtozatnak?
Honnantudnam ezt megszerezni, es hogy kell instalalni?
Koszonet elore is