Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Potrien írta:A Nokiákban nincs TMC vevő...
De helyette van netalapú közlekedési információ online módban, de állítólag MO-n nem működik..
hullygully
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: hullygully »

Doky586 írta:
Potrien írta:A Nokiákban nincs TMC vevő...
De helyette van netalapú közlekedési információ online módban, de állítólag MO-n nem működik..

Köszi a választ, külföldön használtam volna. Marad az öreg xperia 1-es, már párszor megmentett dugóktól Olaszországban :D
Ge-rosz
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Ge-rosz »

Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni. :D Valamit vagy nem jól értek, vagy nem jól csinálok... :oops:
OVI Suittal letöltöttem OVI térképet... ami elvileg ingyenesen használható. Kipróbáltam... helymeghatározás... meg navigált egy kicsit, szóval működött, viszont mikor megjött a havi számlám akkor 153 kbyte (elküldött) 155 kbyte (fogadott) adatforgalmam volt ("Mobilinternet szolgáltatás- Netstart adatdíjcsomag (SZJ 64.20.18) GPRS/Hungary - egyéb idõ") megnevezéssel 13Ft/10kbyte összeggel. Nem megyek tőle csődbe, csak meglepődtem, hogy akkor nem is ingyenes?
Az is oké, hogy kommunikál a teló (5800XM) műholddal, meg navigál, ez adatforgalom, de netstart adatdíjcsomag, mint ha neteznék?
Van erre valami beállítás vagy más lehetőség, vagy ez a dolgok rendje? :bohoc:
Köszönöm!
:bye1:
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Ge-rosz írta:Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni. :D Valamit vagy nem jól értek, vagy nem jól csinálok... :oops:
OVI Suittal letöltöttem OVI térképet... ami elvileg ingyenesen használható. Kipróbáltam... helymeghatározás... meg navigált egy kicsit, szóval működött, viszont mikor megjött a havi számlám akkor 153 kbyte (elküldött) 155 kbyte (fogadott) adatforgalmam volt ("Mobilinternet szolgáltatás- Netstart adatdíjcsomag (SZJ 64.20.18) GPRS/Hungary - egyéb idõ") megnevezéssel 13Ft/10kbyte összeggel. Nem megyek tőle csődbe, csak meglepődtem, hogy akkor nem is ingyenes?
Az is oké, hogy kommunikál a teló (5800XM) műholddal, meg navigál, ez adatforgalom, de netstart adatdíjcsomag, mint ha neteznék?
Van erre valami beállítás vagy más lehetőség, vagy ez a dolgok rendje? :bohoc:
Köszönöm!
:bye1:

A progi offlineban legyen és a beállitásoknál pedig csak a beépitett GPS legyen kipipálva,mert csak ebben az összeállitásban ingyenes a dolog! Ezen az oldalon meg tudod nézni a beállitási lehetőségeket:
viewtopic.php?f=136&t=3122#8
Bár ezek a menüpontok a symbian^3-as teloknál vannak de az 5800-ás telonál is valami hasonló!
Ge-rosz
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Ge-rosz »

Köszönöm!
formax
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5310

Hozzászólás Szerző: formax »

Frissítettem az ovi maps-szel a térképeket a Nokia 5630-on, és végre megvan az M6 Pécsig. 3.01 verzió, térkép verzió 0.1.26.113

Tudja-e valaki, hogy a Miért nem tudom feltenni a 3.06, vagy 3.08 verziókat erre a telefonra? Érdemes-e egyáltalán vacakolni vele?
gold
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung GALAXY S II
Nem: Férfi
Has thanked: 19 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: gold »

Azt szeretném megtudni ,hogy Ovi Suite-on keresztül akartam térképet leszedni de Horvátországot nem találom. ???
Valaki? Köszi
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

gold írta:Azt szeretném megtudni ,hogy Ovi Suite-on keresztül akartam térképet leszedni de Horvátországot nem találom. ???
Valaki? Köszi
Esetleg Croatia? :hmm2:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Syasya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6700 classic
Nem:

Kérdés

Hozzászólás Szerző: Syasya »

Sziasztok!

Nekem egy nokia 6700classic-om van és ovi suite-val szoftvert frissítettem nem rég. Kérdésem csak az lenne, hogy mikor a térképet szeretném frissíteni, nem talál új verziót. Elképzelhető, hogy szoftverfrissítéskor feltölti a mapot is? A másik problémám, hogy valamiért megkattant anno a rajta lévő térkép program s voltam olyan ügyes, hogy engedélyeztem, hogy online frissítsen, így jól lehúztam magam pénzzel :) Olvastam, hogy csak a belső gps-t szabad engedélyezni, de addig míg nincs rajta új térkép csak üres sárga képet kapok :(
Köszönöm előre is a segítséget :)
Üdv:
Szasza
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

Pc-re is tudsz letölteni térképeket, amiket utána csak rá kell másolni a memória kártyára. http://symbian.clanteam.com/indexmaps.htm
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”