De helyette van netalapú közlekedési információ online módban, de állítólag MO-n nem működik..Potrien írta:A Nokiákban nincs TMC vevő...
Nokia Térképek
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
De helyette van netalapú közlekedési információ online módban, de állítólag MO-n nem működik..Doky586 írta:Potrien írta:A Nokiákban nincs TMC vevő...
Köszi a választ, külföldön használtam volna. Marad az öreg xperia 1-es, már párszor megmentett dugóktól Olaszországban

-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni.
Valamit vagy nem jól értek, vagy nem jól csinálok...
OVI Suittal letöltöttem OVI térképet... ami elvileg ingyenesen használható. Kipróbáltam... helymeghatározás... meg navigált egy kicsit, szóval működött, viszont mikor megjött a havi számlám akkor 153 kbyte (elküldött) 155 kbyte (fogadott) adatforgalmam volt ("Mobilinternet szolgáltatás- Netstart adatdíjcsomag (SZJ 64.20.18) GPRS/Hungary - egyéb idõ") megnevezéssel 13Ft/10kbyte összeggel. Nem megyek tőle csődbe, csak meglepődtem, hogy akkor nem is ingyenes?
Az is oké, hogy kommunikál a teló (5800XM) műholddal, meg navigál, ez adatforgalom, de netstart adatdíjcsomag, mint ha neteznék?
Van erre valami beállítás vagy más lehetőség, vagy ez a dolgok rendje?
Köszönöm!

Segítséget szeretnék kérni.

OVI Suittal letöltöttem OVI térképet... ami elvileg ingyenesen használható. Kipróbáltam... helymeghatározás... meg navigált egy kicsit, szóval működött, viszont mikor megjött a havi számlám akkor 153 kbyte (elküldött) 155 kbyte (fogadott) adatforgalmam volt ("Mobilinternet szolgáltatás- Netstart adatdíjcsomag (SZJ 64.20.18) GPRS/Hungary - egyéb idõ") megnevezéssel 13Ft/10kbyte összeggel. Nem megyek tőle csődbe, csak meglepődtem, hogy akkor nem is ingyenes?
Az is oké, hogy kommunikál a teló (5800XM) műholddal, meg navigál, ez adatforgalom, de netstart adatdíjcsomag, mint ha neteznék?
Van erre valami beállítás vagy más lehetőség, vagy ez a dolgok rendje?

Köszönöm!

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ge-rosz írta:Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni.Valamit vagy nem jól értek, vagy nem jól csinálok...
![]()
Van erre valami beállítás vagy más lehetőség, vagy ez a dolgok rendje?![]()
Köszönöm!
A progi offlineban legyen és a beállitásoknál pedig csak a beépitett GPS legyen kipipálva,mert csak ebben az összeállitásban ingyenes a dolog! Ezen az oldalon meg tudod nézni a beállitási lehetőségeket:
viewtopic.php?f=136&t=3122#8
Bár ezek a menüpontok a symbian^3-as teloknál vannak de az 5800-ás telonál is valami hasonló!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5310
Frissítettem az ovi maps-szel a térképeket a Nokia 5630-on, és végre megvan az M6 Pécsig. 3.01 verzió, térkép verzió 0.1.26.113
Tudja-e valaki, hogy a Miért nem tudom feltenni a 3.06, vagy 3.08 verziókat erre a telefonra? Érdemes-e egyáltalán vacakolni vele?
Tudja-e valaki, hogy a Miért nem tudom feltenni a 3.06, vagy 3.08 verziókat erre a telefonra? Érdemes-e egyáltalán vacakolni vele?
- gold
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung GALAXY S II
- Nem: Férfi
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 2 times
Azt szeretném megtudni ,hogy Ovi Suite-on keresztül akartam térképet leszedni de Horvátországot nem találom. ???
Valaki? Köszi
Valaki? Köszi
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Esetleg Croatia?gold írta:Azt szeretném megtudni ,hogy Ovi Suite-on keresztül akartam térképet leszedni de Horvátországot nem találom. ???
Valaki? Köszi

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6700 classic
- Nem: Nő
Kérdés
Sziasztok!
Nekem egy nokia 6700classic-om van és ovi suite-val szoftvert frissítettem nem rég. Kérdésem csak az lenne, hogy mikor a térképet szeretném frissíteni, nem talál új verziót. Elképzelhető, hogy szoftverfrissítéskor feltölti a mapot is? A másik problémám, hogy valamiért megkattant anno a rajta lévő térkép program s voltam olyan ügyes, hogy engedélyeztem, hogy online frissítsen, így jól lehúztam magam pénzzel
Olvastam, hogy csak a belső gps-t szabad engedélyezni, de addig míg nincs rajta új térkép csak üres sárga képet kapok 
Köszönöm előre is a segítséget
Üdv:
Szasza
Nekem egy nokia 6700classic-om van és ovi suite-val szoftvert frissítettem nem rég. Kérdésem csak az lenne, hogy mikor a térképet szeretném frissíteni, nem talál új verziót. Elképzelhető, hogy szoftverfrissítéskor feltölti a mapot is? A másik problémám, hogy valamiért megkattant anno a rajta lévő térkép program s voltam olyan ügyes, hogy engedélyeztem, hogy online frissítsen, így jól lehúztam magam pénzzel

Köszönöm előre is a segítséget

Üdv:
Szasza
Pc-re is tudsz letölteni térképeket, amiket utána csak rá kell másolni a memória kártyára. http://symbian.clanteam.com/indexmaps.htm