Üdv mindenkinek!Kipróbáltam én is a nokia 3-ast illetve a sygic-ot,és az a véleményem hogy mind a kettő hibás,de más-más módon.A nokia lassabban áll fel műholdra,de még nem is ez lett volna a zavaró mert tényleg jók a térképei,ellentétben a sygic-kal(a saját utcám akárcsak a garminnál fordított számozású,és még van néhány ilyen utca benne)de a föld utas tervezése az olyan rossz mint a garminnál.Beállítom neki is mint minden ilyen programnak,hogy NO FÖLDÚT!!!Elindulok a célom felé és ugyan ott ahol a garmin is elkezdi nekem mondani,ő is közli velem:400m után dobjak egy jobbost .
Na már most ez még nem is volna gáz,de az az út amit ő lát több részről is hibás.1,Be volt állítva a no földút.2,ezt az utat már vagy 15 éve nem használja senki,ergo benőtte már a gaz,illetve az akácfák is szépen meghíztak rajta.Amennyiben megyek tovább(az út hiánya miatt)elkezd a nokia is károgni forduljak vissza,stb,stb.Nekem eddig ugyanezen az útvonalon csak a sygic ami profin működöt,a városban viszont a nokia verhetetlennek bizonyult(ha már egyszer műholdat fogott).Véleményem szerint a megoldás mind a kettőt feltenni a telóra és aszerint használni milyen helyen fogunk navigálni.Összességében a sygic az ami jobban bejön nekem!A garminról pedig csak annyitt szeretnék mondani,hogy nagyon lassan állt fel a műholdra nálam,pontatlanok a térképei(magyar o 51Nt-s térkép,fordított számozások)levisz a földútra,ha nem arra mész volt rá példa hogy körbe-körbe vitt és game over volt,Ezek után nem kívántam tovább használni!Köszönöm hogy elolvastátok,a véleményem!Hajrá sygic!!
Nokia 3650/Nokia 3660/Nokia 6600/Nokia 7610/Nokia 3230/Nokia E50/Nokia N70/Nokia N80/Nokia E65/Nokia 6210 Navigátor/Nokia E52/Nokia 5800XM/Nokia N97/Nokia N8-00