Működik,nekem is fennt van.Sok navi megy rajta,legjobb az Igo.Nekem fennt van:Igo,TomTom,Garmin,Navigon,Sygic,Ndrive,MireoVia.siposj74 írta:Üdv.!
Érdeklődnék,hogy windows-os mobilon is működik a progi?(SonyEriccson Xperia X1-ezen?)
Vagy milyen navit lehetne rárakni!?
köszi
Sygic McGuider
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samu Ativ+Nexus7+Lumia 520
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: Sygic McGuider S60v3
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Sziasztok a 7.70-es verzióhoz letöltött Europa térkép működik a 7.71.es verzióval?köszi
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Has thanked: 0
Igen működik, csak a régi keretprogram (7.6 vagy régebbi) nem ismeri fel az újabb térképeket.erci001 írta:Sziasztok a 7.70-es verzióhoz letöltött Europa térkép működik a 7.71.es verzióval?köszi

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 6 times
Köszi szépenplunk írta:Igen működik, csak a régi keretprogram (7.6 vagy régebbi) nem ismeri fel az újabb térképeket.erci001 írta:Sziasztok a 7.70-es verzióhoz letöltött Europa térkép működik a 7.71.es verzióval?köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: Zte grand x in
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Nekem a következő a problémám. Felraktam a 7.72.4664 verziót, szignóztam, de a térképet nem tölti be. Mi lehet ennek az oka?
Tud valaki segíteni?
Nekem a következő a problémám. Felraktam a 7.72.4664 verziót, szignóztam, de a térképet nem tölti be. Mi lehet ennek az oka?
Tud valaki segíteni?
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Ugye ez olyan verzió amiben van térkép? Ha igen akkor a magyar az E:\Maps\HUN\hun.pak helyen kell lennie és az e:\Maps könyvtárban kell lennie egy MLM fájnak. Ezek nélkül nem jelenik meg a térkép.csiri írta:Sziasztok!
Tud valaki segíteni?

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan lehet név szerint POI-hoz navigálni?
A Navigálás>Látnivaló menüben csak a helyzetemhez/címhez/uticélhoz közel, ill. "látnivaló a városban" megnyomása után tudok keresni POI-kat. Így viszont csak azok közül kereshetek, ami pl. egy városban van. Az uticélhoz közel sem teljesen OK. Volt hogy kerestem egy általam ismert POI-t az uticélhoz közel, és nem találta meg. Mikor odaértem, ott mutatta mellettem a térképen!
Van-e olyan megoldás, hogy pl.menu.ini-ben a menu.navigateto.poi menühöz egy "bárhol" gombot lehetne varázsolni?
Tudja valaki hogyan lehet név szerint POI-hoz navigálni?
A Navigálás>Látnivaló menüben csak a helyzetemhez/címhez/uticélhoz közel, ill. "látnivaló a városban" megnyomása után tudok keresni POI-kat. Így viszont csak azok közül kereshetek, ami pl. egy városban van. Az uticélhoz közel sem teljesen OK. Volt hogy kerestem egy általam ismert POI-t az uticélhoz közel, és nem találta meg. Mikor odaértem, ott mutatta mellettem a térképen!

Van-e olyan megoldás, hogy pl.menu.ini-ben a menu.navigateto.poi menühöz egy "bárhol" gombot lehetne varázsolni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8Gb
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy pna-ra honnan tudnám leszedni ezt a progit?
köszönöm!
köszönöm!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samu Ativ+Nexus7+Lumia 520
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
Pna-ra Igo8-at tedd fel.Nem 1 kategória a 2 progi.Esetleg Tomit.Fecsa írta:Sziasztok!
köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Sziasztok, egy olyan problémám lenne a programmal, hogy amikor megpróbálok megadni neki egy címet, hogy navigáljon oda fura dolgokat művel. Navigálás > Cím > és ha itt megadom neki pl. Székesfehérvárat akkor utána csak néhány utcát ad ki lehetőségnek. Azonban ha irányítószám alapján keresem meg a várost (Navigálás > Irányítószám) akkor megjelenik az összes és így már bárhová tudok címet beadni. Nem tud valaki erre a problémára megoldást? Sajnos nem tudom fejből az összes helynek az irányítószámát ahova gps-el kellene mennem. Előre is köszi!
Xpress 5800-am van és a 7.71-es szoftver van rajta.
Xpress 5800-am van és a 7.71-es szoftver van rajta.