Garmin térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
kariapus
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia+Nexus[ok]
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 175 times

Re: Garmin térképek

Hozzászólás Szerző: kariapus »

Petkó írta:NaviGuide 6.7

sd bemásolós: http://data.hu/get/7153626/hu6.7131122
These users thanked the author kariapus for the post:
csiibe (2013-11-26 kedd 08:25:55)
Rating: 2.63%
perti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: perti »

Garmin UnLock MapSource v2.6-nál létezik már újabb verzió a térképek feloldásához?
Nekem ez a City Navigator Europe NT 2014.30-at már nem oldja fel rendesen. (Az előző verzióval még működött.)
csiibe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: VIVAZ
Has thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: csiibe »

Szia!

Jobb híján én válaszolok. A 320. oldalon Laci64 tanácsolta nekem: "Erre keres rá, ha ez a mapsource verziód van: MapSource v6.16.3 Patched"
Megfogadtam, megkerestem, letöltöttem, azóta jól kezeli a 14.30-at. Azóta is hálás vagyok Neki, hogy segített.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

csiibe írta:Szia!

Jobb híján én válaszolok. A 320. oldalon Laci64 tanácsolta nekem: "Erre keres rá, ha ez a mapsource verziód van: MapSource v6.16.3 Patched"
Megfogadtam, megkerestem, letöltöttem, azóta jól kezeli a 14.30-at. Azóta is hálás vagyok Neki, hogy segített.
:up:
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

Megpróbáltam innen letölteni,de ami lejött fájl azzal nem tudtam mit kezdeni.....

Innen letöltve tökéletes a dolog!
http://www.worldgate.hu/update/NaviGuide_v67NT_SD.zip
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

symbian7610 írta:
Megpróbáltam innen letölteni,de ami lejött fájl azzal nem tudtam mit kezdeni.....

http://www.worldgate.hu/update/NaviGuide_v67NT_SD.zip
Elméletileg az egy tömörített fájl, amit ki kel csomagolni. Ha nem tévedek 7z kel hozzá.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
symbian7610
2. szint
2. szint

http://www.worldgate.hu/update/NaviGuide_v67NT_SD.zip[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------
laci64;
Elméletileg az egy tömörített fájl, amit ki kel csomagolni. Ha nem tévedek 7z kel hozzá.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Köszi! Most már mindegy ,megoldottam . :)
Nokia 808 PureView FP 2
perti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: perti »

perti írta:Garmin UnLock MapSource v2.6-nál létezik már újabb verzió a térképek feloldásához?
Nekem ez a City Navigator Europe NT 2014.30-at már nem oldja fel rendesen. (Az előző verzióval még működött.)
Bocsi elnéztem a dolgot! Abba a könyvtárba másoltam be a UnLock MapSource v2.6-ot amelyiket kiírt a MapSource. Ha egy könyvtárral feljebb másolom be, már működik a dolog. (Pedig már csináltam néhányszor.) Ennek a UnLock MapSource v2.6-nak az a lényege, hogy nemcsak a MapSource-ben oldja fel a térképet, hanem ha átküldöm akármilyen telóra az IMG fájlt, az már unlokkolva van, nem kell bíbelődni az UNL fájllal.
Viszont a Navi Guide Hungary 6.7 esetében már csak a MapSource-ben oldja fel, a telóra átküldött fájl még blokkolva marad. (A korábbi verziókhoz nem kellett használnum az UNL fájlt.) Lehet hogy csak én nézek el megint valamit?
symbian7610
2. szint
2. szint

perti írta:
perti írta:Garmin UnLock MapSource v2.6-nál létezik már újabb verzió a térképek feloldásához?
Bocsi elnéztem a dolgot! Abba a könyvtárba másoltam be a UnLock MapSource v2.6-ot amelyiket kiírt a MapSource. Ha egy könyvtárral feljebb másolom be, már működik a dolog. (Pedig már csináltam néhányszor.) Ennek a UnLock MapSource v2.6-nak az a lényege, hogy nemcsak a MapSource-ben oldja fel a térképet, hanem ha átküldöm akármilyen telóra az IMG fájlt, az már unlokkolva van, nem kell bíbelődni az UNL fájllal.
Viszont a Navi Guide Hungary 6.7 esetében már csak a MapSource-ben oldja fel, a telóra átküldött fájl még blokkolva marad. (A korábbi verziókhoz nem kellett használnum az UNL fájlt.) Lehet hogy csak én nézek el megint valamit?
Simán feloldottam

ezzel ....UNL fájl és kész.
Nokia 808 PureView FP 2
gsx002
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gsx002 »

Hali!
Érdeklődni szeretnék van-e rá lehetőség,hogy egy feloldott eu térképet szétszedjek majd a nekem szükséges térképekkel ujra összeállítsam és az ugyan úgy feloldott legyen és működjön .Próbálkoztam a gmap toolszal szét is szedi de nekem összerakás után nem akar megfelelően működni.Ha van ilyen kérem okosítsatok ki hogyan kellene csinálni.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”