Petkó írta:NaviGuide 6.7
sd bemásolós: http://data.hu/get/7153626/hu6.7131122
csiibe írta:Szia!
Jobb híján én válaszolok. A 320. oldalon Laci64 tanácsolta nekem: "Erre keres rá, ha ez a mapsource verziód van: MapSource v6.16.3 Patched"
Megfogadtam, megkerestem, letöltöttem, azóta jól kezeli a 14.30-at. Azóta is hálás vagyok Neki, hogy segített.
Megpróbáltam innen letölteni,de ami lejött fájl azzal nem tudtam mit kezdeni.....
Elméletileg az egy tömörített fájl, amit ki kel csomagolni. Ha nem tévedek 7z kel hozzá.symbian7610 írta:Megpróbáltam innen letölteni,de ami lejött fájl azzal nem tudtam mit kezdeni.....
Innen letöltve tökéletes a dolog!
http://www.worldgate.hu/update/NaviGuide_v67NT_SD.zip
Bocsi elnéztem a dolgot! Abba a könyvtárba másoltam be a UnLock MapSource v2.6-ot amelyiket kiírt a MapSource. Ha egy könyvtárral feljebb másolom be, már működik a dolog. (Pedig már csináltam néhányszor.) Ennek a UnLock MapSource v2.6-nak az a lényege, hogy nemcsak a MapSource-ben oldja fel a térképet, hanem ha átküldöm akármilyen telóra az IMG fájlt, az már unlokkolva van, nem kell bíbelődni az UNL fájllal.perti írta:Garmin UnLock MapSource v2.6-nál létezik már újabb verzió a térképek feloldásához?
Nekem ez a City Navigator Europe NT 2014.30-at már nem oldja fel rendesen. (Az előző verzióval még működött.)
Simán feloldottamperti írta:Bocsi elnéztem a dolgot! Abba a könyvtárba másoltam be a UnLock MapSource v2.6-ot amelyiket kiírt a MapSource. Ha egy könyvtárral feljebb másolom be, már működik a dolog. (Pedig már csináltam néhányszor.) Ennek a UnLock MapSource v2.6-nak az a lényege, hogy nemcsak a MapSource-ben oldja fel a térképet, hanem ha átküldöm akármilyen telóra az IMG fájlt, az már unlokkolva van, nem kell bíbelődni az UNL fájllal.perti írta:Garmin UnLock MapSource v2.6-nál létezik már újabb verzió a térképek feloldásához?
Nekem ez a City Navigator Europe NT 2014.30-at már nem oldja fel rendesen. (Az előző verzióval még működött.)
Viszont a Navi Guide Hungary 6.7 esetében már csak a MapSource-ben oldja fel, a telóra átküldött fájl még blokkolva marad. (A korábbi verziókhoz nem kellett használnum az UNL fájlt.) Lehet hogy csak én nézek el megint valamit?