Nokia Térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Térképek
Sziasztok skacok.Én is megszivtam a a navigácioval 5230 am van.Szerintem nokiáék (közösültek)el valamit.Én azt csináltam hogy letöröltem a navigáciot a telefonrol.
beálitások-alkalmaz kezelö-telepit alk ok-nokia maps ,opciok és eltávolit.Ezután automatikusan vissza ál a régi kék verzio ami igaz hogy egy öskövület de müködik offline modba is és a suite is felismeri és le lehet hozzá tölteni a térképeket amik mennek offline modba is .De mikor elinditjátok jelzi hogy törölni kell a térképeket mert nem kompatibilis az ujtérkép a régi vavigácioval,ugyhogy törölni kel a térképeket mielött elinditod a suitétl.Ezután belépsz a suitéba és letöltöd a magyarországot meg amit akarsz és már mehet is navigálás offlineba.Ezzela modszerrel elérhetö verziok navi:3.04 és térképek:0.1.29.100.Addig ezzel is ki lehet huzni mig érkezik a megválto.Remélem nokiáék csipkedik magukat
beálitások-alkalmaz kezelö-telepit alk ok-nokia maps ,opciok és eltávolit.Ezután automatikusan vissza ál a régi kék verzio ami igaz hogy egy öskövület de müködik offline modba is és a suite is felismeri és le lehet hozzá tölteni a térképeket amik mennek offline modba is .De mikor elinditjátok jelzi hogy törölni kell a térképeket mert nem kompatibilis az ujtérkép a régi vavigácioval,ugyhogy törölni kel a térképeket mielött elinditod a suitétl.Ezután belépsz a suitéba és letöltöd a magyarországot meg amit akarsz és már mehet is navigálás offlineba.Ezzela modszerrel elérhetö verziok navi:3.04 és térképek:0.1.29.100.Addig ezzel is ki lehet huzni mig érkezik a megválto.Remélem nokiáék csipkedik magukat
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Been thanked: 1 time
Akinek szüksége van rá annak - Magyarország és Slovákia térképe Nokia 5230 -as készülékre, régebbi de működik az Offline mód és az új navigációhoz van ( fehér hátteres cucc)
https://hotfile.com/dl/187288223/f8fab4 ... s.rar.html
- Rating: 2.63%
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Köszi! Véletlen nincs egy frissebb fent valahol? Azt is nagyon megköszönném.marcus15 írta:Akinek szüksége van rá annak - Magyarország és Slovákia térképe Nokia 5230 -as készülékre, régebbi de működik az Offline mód és az új navigációhoz van ( fehér hátteres cucc)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Na, örülök! Eddig ez a verziószámú nem ment?penge922 írta:Próbaképpen feltettem ezt a 2.47.103-mas térképet egy Nokia C5-03-mas telóra!Damir írta:Feltöltöttem az én telefonomon lévő 2.47.103-as térképeket, amivel nekem működik a navigáció. Ha esetleg valaki, akinek eddig nem működött a dolog, kipróbálná, az jó lenne
N8-on lévő, 3.09-es verziójú Mapshoz van, de megér egy próbát a régebbi s60v5-ös telefonokon lévő programmal.
Egyben letölthető innen:Kód: Egész kijelölése
http://www.multiupload.nl/M890W5VRKL
Ez tökéletesen megyen Offline módban! Kb.3 perc alatt talált jelet kint az udvaron!
Ennyi! Köszi!
Ui.:A Wifin kivül a szolgáltatói net szarság nekem mind törölve van és egy forint sincs a dominó kártyámon,tehát ingyenesen szépen megyen mint írtam is!
Persze használtam a köszönöm gombot is!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E 75
Sziasztok!
Nokia E-75 telefonon megpróbáltam ingyenessé tenni a navigációt az 'aláírásban' lévő módon azonban olyan problémám van,hogy miután feltelepítem a tört programot és elindítom az alkalmazást kb. 3 másodperc után kidob a térképből.Akárhányszor megnyitom pillanatok alatt kidob!Természetesen mielőtt telepítem kitörlöm a qf filet ill. a cities mappát mivel nekem még a régebbi verzio van fent!
Mivel nem működött a dolog letöröltem és visszatelepítettem a régit..azzal tökéletesen működik,hamar talál műholdat is csak éppen nem tudok vele mit kezdeni mivel kéri a licenszt.
Mi lehet a probléma?Miért dob ki a tört verziónál?
Nokia E-75 telefonon megpróbáltam ingyenessé tenni a navigációt az 'aláírásban' lévő módon azonban olyan problémám van,hogy miután feltelepítem a tört programot és elindítom az alkalmazást kb. 3 másodperc után kidob a térképből.Akárhányszor megnyitom pillanatok alatt kidob!Természetesen mielőtt telepítem kitörlöm a qf filet ill. a cities mappát mivel nekem még a régebbi verzio van fent!
Mivel nem működött a dolog letöröltem és visszatelepítettem a régit..azzal tökéletesen működik,hamar talál műholdat is csak éppen nem tudok vele mit kezdeni mivel kéri a licenszt.
Mi lehet a probléma?Miért dob ki a tört verziónál?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97mini
Köszönöm a megváltó ötletet.torkosborz írta:Sziasztok skacok.Én is megszivtam a a navigácioval 5230 am van.Szerintem nokiáék (közösültek)el valamit.Én azt csináltam hogy letöröltem a navigáciot a telefonrol.
N97 mini telefonom van, pont egy hete szenvedtem a navival, amiért nem ment és ez a megoldás tűnik a legjobbnak eddig. Töröltem a beállítások/Alkalmaz.kezelő/telepít. alk.-ok-on belül az összes nokia maps dolgot, ami által visszaállt gyárira ami működőképes volt. Egy kis további sikerélmény érdekében az m.brothersoft.com-ról letöltöttem a 3.04(165)-ös verziót (telefonra nem tudtam letöltetni, hogy lássam is, ezért PC-re töltöttem, majd manuálisan dobtam be a sis fájlt a telefon downloads mappába, ahonnan telepítettem (alkalmazások/iroda/fájlkezelő-vel megkeresve és onnan indítva a telepítést). Telepítés után a térképeket is frissíti a 3.04-hez való legfrissebbekre. Ezutánkimentem a házból és vártam a nagy pillanatot.....és igen, megvolt a sikerélmény, MŰKÖDIK!
(Megjártam a gyári beállítások visszaállítását is előtte, az sem hozott sikert, mert ugyanúgy a maps 3.06-os verziója maradt fent, ami az egészért a felelős lehet)
A másik megoldáson is gondolkodtam (régi térképek letöltögetése, európa+hu+országok amerre még járok, de az rengeteg pepeccsel járna egyenkénk kimappázgatni a dolgokat, a mappák nem üresek, csak tele vannak rejtett fájlokkal)
Üdv.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 3 times
Sziasztok! Nokia N82t hasznalok, és probalkoznek a nokia maps-szal! Ovi suit letölt, terkepek, magyar hang fel! Utvonalat megtervez, offline modba indit stb.! Meg is tervezi, be is mondja merre menjek, mutatja km-t, időt mindent fullos, de eltelik fel perc, és kiirja, hogy online fel szeretne menni a shopba! Ha ramegyek oké, vmi letöltetne velem, ha réemegyek nem, akkor elveszik a megtervezett útvonal! Mit tudnek tenni? Nagyon fontos lenne, mert ausztriában fogok élni 5 honapot, és jól jönne egy gps!
Magyarországon belül eddig Garmint hasznaltam, teljesen jól működött, de ha osztrák utat terveztettem meg vele itthonról, akkor azt írta ninch elég memória! Hiaba 90km-re van a célpont, Mo-n meg 500km-es utakat terveztem meg! Nem értem miért lehet!
(Közben a Garmin megoldódott, mert leszedtem egy teljesen unlockolt európa térképet, és azzal megterveztem osztrák utakat! Az előző térképem lehet nem volt unlockolva... Lehetett ez a probléma? Köszönöm! Nokia maps megoldása még mindig érdekelne! Nem árt ha 2 program lesz fent gps-hez!)
Ui:: N82-n az alap gyári program van, chak térképet és hangot tettem fel!
Köszönöm a segítséget!
Magyarországon belül eddig Garmint hasznaltam, teljesen jól működött, de ha osztrák utat terveztettem meg vele itthonról, akkor azt írta ninch elég memória! Hiaba 90km-re van a célpont, Mo-n meg 500km-es utakat terveztem meg! Nem értem miért lehet!
(Közben a Garmin megoldódott, mert leszedtem egy teljesen unlockolt európa térképet, és azzal megterveztem osztrák utakat! Az előző térképem lehet nem volt unlockolva... Lehetett ez a probléma? Köszönöm! Nokia maps megoldása még mindig érdekelne! Nem árt ha 2 program lesz fent gps-hez!)
Köszönöm a segítséget!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Szia!Huan28 írta:Sziasztok! Nokia N82t hasznalok, és probalkoznek a nokia maps-szal! Ovi suit letölt, terkepek, magyar hang fel! Utvonalat megtervez, offline modba indit stb.! Meg is tervezi, be is mondja merre menjek, mutatja km-t, időt mindent fullos, de eltelik fel perc, és kiirja, hogy online fel szeretne menni a shopba! Ha ramegyek oké, vmi letöltetne velem, ha réemegyek nem, akkor elveszik a megtervezett útvonal! Mit tudnek tenni? Nagyon fontos lenne, mert ausztriában fogok élni 5 honapot, és jól jönne egy gps!
Köszönöm a segítséget!
Aláírásomban van ingyenes megoldás.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 3 times
Damir írta:Szia!Huan28 írta:Sziasztok! Nokia N82t hasznalok, és probalkoznek a nokia maps-szal! Ovi suit letölt, terkepek, magyar hang fel! Utvonalat megtervez, offline modba indit stb.! Meg is tervezi, be is mondja merre menjek, mutatja km-t, időt mindent fullos, de eltelik fel perc, és kiirja, hogy online fel szeretne menni a shopba! Ha ramegyek oké, vmi letöltetne velem, ha réemegyek nem, akkor elveszik a megtervezett útvonal! Mit tudnek tenni? Nagyon fontos lenne, mert ausztriában fogok élni 5 honapot, és jól jönne egy gps!
Köszönöm a segítséget!
Aláírásomban van ingyenes megoldás.
Köszönöm olvastam, de N82re vmiért nem sikerült feltelepitenem a Nokia mapsot, azt irta nem kompatibilis, de majd jobban belebujok a leirasodba a jövö héten! Thx