Nekem 144 megát ír kidroland1978 írta:Gyerekek. Minek teszik ingyenessé a Mapsot előző szériás nem érintős mobileokon ha a térképeket több mint egy éve abszolút nem frissítik? Magyarország térkép a 3.01, 3.03 és 3.04-es maps térképeken máig 69mb.

Nekem 144 megát ír kidroland1978 írta:Gyerekek. Minek teszik ingyenessé a Mapsot előző szériás nem érintős mobileokon ha a térképeket több mint egy éve abszolút nem frissítik? Magyarország térkép a 3.01, 3.03 és 3.04-es maps térképeken máig 69mb.
Gondolom a beszólásod N8-ra vonatkozik.bobvosgy írta:Nekem 144 megát ír ki v3.09-es szoftver van fent és a map verzio meg 0.2.46.103 Tehát frissítikdroland1978 írta:Gyerekek. Minek teszik ingyenessé a Mapsot előző szériás nem érintős mobileokon ha a térképeket több mint egy éve abszolút nem frissítik? Magyarország térkép a 3.01, 3.03 és 3.04-es maps térképeken máig 69mb.
WeghA írta:Sziasztok!
Nekem a keresésnél a kategóriák menü átváltott angolra pedig semmit nem csináltam vele.
Hogy váltsam át magyarra? Minden más magyar nyelvű!
Szia!GepAllat írta:üdv!
nekem olyan gondom van hogy csak akkor talál jelet a gps ha wifire vagyok csatlakozva, de offlineba van állítva, van erre megoldás h ne kelljen wiifre mennem?
10 percet vártam és csak villogot a piros pöttyy, ennél is többet kell várni?Damir írta:Szia!GepAllat írta:üdv!
nekem olyan gondom van hogy csak akkor talál jelet a gps ha wifire vagyok csatlakozva, de offlineba van állítva, van erre megoldás h ne kelljen wiifre mennem?
Csak többet kell várni, jelet fog találni.
Lakásban ne probálkozz, szabad ég alatt jó leszGepAllat írta:10 percet vártam és csak villogot a piros pöttyy, ennél is többet kell várni?Damir írta:Szia!GepAllat írta:üdv!
Csak többet kell várni, jelet fog találni.
Szabad ég alatt, egyhelyben állva max 10 perc alatt jelet kell, hogy találjon.GepAllat írta:rendben holnap kipróbálom, remélem beindul mert kellene navigálni, köszi az infót