Szia!mj620 írta:Sziasztok!
Garmint szeretnék telepíteni a 6710 telefonomra de a telepítési leírásban nem szerepel!
Akkor hogy tudnék garmint rakni erre?
Köszi .Üdv!
Nem baj, attól még ugyanúgy kell telepíteni, mint a többire.
Szia!mj620 írta:Sziasztok!
Garmint szeretnék telepíteni a 6710 telefonomra de a telepítési leírásban nem szerepel!
Akkor hogy tudnék garmint rakni erre?
Köszi .Üdv!
Kb 100 MB. Útobit nem tudom.mj620 írta:Nem emlékszem már de kb mennyi helyet igényem mo térképpel és turista utakkal?
Amúgy létezik még valami olyan mint a turista utak csak részletesebben?Dombok,halmok,stb!
Szia!Gandal írta:Sziasztok
kérdés a következő,mióta felraktam a bellét azóta nem tudok a garminba beírni városneveket meg semmit!
Valami ötlet?!
köszi
Hát ez elég sz@r lesz rá valami normális megoldás?enazati írta:Szia!Gandal írta:Sziasztok
kérdés a következő,mióta felraktam a bellét azóta nem tudok a garminba beírni városneveket meg semmit!
Valami ötlet?!
köszi
299. oldal 302. oldal.
Mivel az xt-t már nem fejlesztik, nem valószínű.Gandal írta:Hát ez elég sz@r lesz rá valami normális megoldás?
Én ezért nem frissítenék BELLE-re, mert a telefon semmivel sem lesz jobb tőle, viszont buknék ezernyi program kompatibilitást...Gandal írta:Sziasztok
Valami ötlet?!
köszi
Az a baj,h én már frissítettem! Hát én sem estem,hanyatt a Bellé-től.droland1978 írta:Én ezért nem frissítenék BELLE-re, mert a telefon semmivel sem lesz jobb tőle, viszont buknék ezernyi program kompatibilitást...Gandal írta:Sziasztok
Valami ötlet?!
köszi