Garmin térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Garmin térképek

Hozzászólás Szerző: laci64 »

simonjoe írta:Sziasztok!!

Miért van az, hogy a mapszósz nem látja zároltnak a térképet (HU 6,3 beta), de ha átteszem a telefonra akkor az érvénytelennek látja?

THX: Joe
Milyen kóddal oldottad fel a mapszoszban? Van gmapsupp.unl fájlod?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
simonjoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920
Has thanked: 20 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: simonjoe »

Szia Laci!!
Van unl fájlom. De mint írtam a mapszósz (6.16.3-as verzió) és azt írja, hogy nem zárolható. Mapszószban az Unlock MapSource 2.1-el nyitottamki. Kijelölöm a térképet majd átküldöm a PC egy másik meghajtójára, onnan meg tároló üzemmódban a teló kártyájára. Garmin indításakor viszont a telefon már nem engedi használni. :-((
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

simonjoe írta:Szia Laci!!
Van unl fájlom. De mint írtam a mapszósz (6.16.3-as verzió) és azt írja, hogy nem zárolható. Mapszószban az Unlock MapSource 2.1-el nyitottamki. Kijelölöm a térképet majd átküldöm a PC egy másik meghajtójára, onnan meg tároló üzemmódban a teló kártyájára. Garmin indításakor viszont a telefon már nem engedi használni. :-((
Ilyen nekem is volt az Eu térképpel. Az GarminUnlockerAlternativev6.03 segített, letöltések között megtalálod.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
simonjoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920
Has thanked: 20 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: simonjoe »

....az este már néztem mint alternatívát, de nem világos a működése. A readme-t olvastam és nem világos, hogy mit hova kell másolni és még átnevezni is kellene. Ha ma hazajöttem a melóból akkor megprószálkozom vele.
kariapus
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia+Nexus[ok]
Has thanked: 1 time
Been thanked: 175 times

Hozzászólás Szerző: kariapus »

laci64 írta:
simonjoe írta:.. Mapszószban az Unlock MapSource 2.1-el nyitottamki... GarminUnlockerAlternativev6.03 segített, letöltések között megtalálod.
Lehet egyről beszélünk,de én ezt használom:UnLock MapSource Directory v2.2 (29.10.2011)
azaz:Garmin UnLocker Alternative v6.05 - (09.11.2011)
http://www.mediafire.com/?tbvfbsqvd1lsx1a

Más!Megjelent a TOPO Swiss - TOPO Schweiz - TOPO Suisse v3
http://www.relink.us/view.php?id=003c5c ... 537c4fd2b3
These users thanked the author kariapus for the post:
enazati (2012-01-11 szer. 19:01:29)
Rating: 2.63%
formasu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: formasu »

simonjoe írta:Szia Laci!!
Sziasztok!
Ez nálam is megtörtént. A gépen OK volt, de a navin már zárolt!
Újra feloldás sem segített. Ez nem EU térképnél, hanem a magyar térképnél jött elő, ami a hivatalos frissítés a 6.2-re. / hivatalos, vásárlás utáni kóddal, amit a MapSource természetesen elfogadott! /
Végül szinte mindent legyalultam a gépről, MapSource+ térképek újra, Unlock újra, és mindent úgy csináltam, mint először, de most másodszor már OK lett.
Nem értem, de működik.
atiska007
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: atiska007 »

ha megvan az img, akkor azt milyen progival tudom átméretezni, hogy kisebb helyet foglaljon?
BTW miért lett törölve a hozzászólásom?
maniachi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: maniachi »

Kedves Fórumlakók!!! Én egy floridai friss feloldott térképet keresek, ha esetleg volna valakinek. Letöltöttem a teljes North America térképet, de az nagyon nagy és nincs is rá szükségem. Volna-e esetleg valami alternatív megoldás? A segítségeteket előre is köszönöm... ;)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

atiska007 írta:ha megvan az img, akkor azt milyen progival tudom átméretezni, hogy kisebb helyet foglaljon?
BTW miért lett törölve a hozzászólásom?
Letöltések között van egy progi, SteveBeard töltötte fel, sajnos a nevére nem emlékszem. Azzal tudod szerkeszteni az Img-t, dde nem mapsource szintű szerkesztésre számíts....
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

maniachi írta:Kedves Fórumlakók!!! Én egy floridai friss feloldott térképet keresek, ha esetleg volna valakinek. Letöltöttem a teljes North America térképet, de az nagyon nagy és nincs is rá szükségem. Volna-e esetleg valami alternatív megoldás? A segítségeteket előre is köszönöm... ;)
Szia!
Mapsource verziót szedj le, azt magadnak tudod alakítani.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”