Sygic McGuider
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Sygic McGuider
Sziasztok segítség kellene feltelepítettem a sygic 8.24 et magyarország térképpel tökéletesen működik de szeretném felrakni a környező országokat tartalmazó térképeket is.Letöltöttem az itt megadott oldalról de nem tudom hogyan kell felrakni,ha felmásolom Totalcomanderral akkor a wcl filet felül akarja írni ezt engedjem vagy sem?Most így néz ki a maps:maps-hun-hun.pak
-wcl-wcl.pack
-mlm file
hova kell tennem a többi térképet wcl és mlm filet és aztokat hogyan aktiváljam? Előre is köszönöm a választ.
-wcl-wcl.pack
-mlm file
hova kell tennem a többi térképet wcl és mlm filet és aztokat hogyan aktiváljam? Előre is köszönöm a választ.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Szia!
Ha a többi térkép is ugyanaz, mint Magyarország, tehát pl. TeleAtlas 2011.03, akkor nem kell ujra aktiválni. Csak bemásolod. pl. GER mappában GER fájl, így tovább, ezzel meg is van németország.
Ajánlom, hogy a térképgyártók egy és ugyanazok legyenek így nem kell újra aktiválás.
Ha a többi térkép is ugyanaz, mint Magyarország, tehát pl. TeleAtlas 2011.03, akkor nem kell ujra aktiválni. Csak bemásolod. pl. GER mappában GER fájl, így tovább, ezzel meg is van németország.
Ajánlom, hogy a térképgyártók egy és ugyanazok legyenek így nem kell újra aktiválás.
-
- Újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Feltettem a progit, aktiváltam el is indul, de a nem találja a műholdakat, így nem tudja a helyzetemet sem meghatározni.
A GPS antenne be van kapcsolva. Van valakinek valamilyen ötlete?
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Feltettem a progit, aktiváltam el is indul, de a nem találja a műholdakat, így nem tudja a helyzetemet sem meghatározni.
A GPS antenne be van kapcsolva. Van valakinek valamilyen ötlete?
- M0gyi
- 1. szint
- Készüléktípus: N8 - HTC Sensation
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 8 times
Van. Türelem. Az a-gps -el ellátott telefonoknak öt-nyolc perc is kell szabadtéren, hogy jelet fogjanak...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
- Been thanked: 1 time
Mogyi, ha már kimondottan a-gps, akkor az pillanatok alatt jelet fog :-)
Norbesz, ha alul az oszlopos diagrammon az látszik, hogy vakarássza a műholdakat, akkor jók a beállítások és akkor már tényleg csak türelem kell, később már gyorsabb lesz!
Norbesz, ha alul az oszlopos diagrammon az látszik, hogy vakarássza a műholdakat, akkor jók a beállítások és akkor már tényleg csak türelem kell, később már gyorsabb lesz!
- M0gyi
- 1. szint
- Készüléktípus: N8 - HTC Sensation
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 8 times
Ez így nem egészen pontos. Csak abban az esetben, ha be van állítva, hogy a netről szedje le a műholdak adatait. Amennyiben ez ki van kapcsolva, le van tiltva, akkor bizony hosszú az az idő.feri2 írta:Mogyi, ha már kimondottan a-gps, akkor az pillanatok alatt jelet fog :-)
-
- Újonc
Köszi a hozzászólásokat, tényleg működik, csak én voltam türelmetlen.
Meg kellett sétáltatni és elkezdett működni.
Meg kellett sétáltatni és elkezdett működni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
- Been thanked: 1 time
Ez így pontos egészen! :-) Ezért írtam, hogy "ha kimondottan a-gps" mert az a-gps az már netes gps :-)M0gyi írta:Ez így nem egészen pontos. Csak abban az esetben, ha be van állítva, hogy a netről szedje le a műholdak adatait. Amennyiben ez ki van kapcsolva, le van tiltva, akkor bizony hosszú az az idő.feri2 írta:Mogyi, ha már kimondottan a-gps, akkor az pillanatok alatt jelet fog :-)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Been thanked: 9 times
Szerintem az a-gps és gps között annyi a különbség, hogy A GPS, az a gps ami A GPS, tehát A GPS az a tuti
Mindegy, hülyeség...