Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: laci64 »

fegyorgy írta:Helló Kedves Nokia-fanok! Van valakinek tapasztalata Nokia C5-00-val? Nagyon szeretném rátenni ezt a Garmin progit, mert régi vágyam, hogy bringaútvonalakat töltsek le és úgy járjam az erdőt...
No, szóval tök ügyesen feltelepítem, úgy ahogy a telepítő írja s60v3-as telefonra, bemásolom az SW.UNL-t, de nem talál GPS vevőt. Amúgy, ha ez a crack működne, nem kellene elhagynia a program indulása előtti kérdéseket is (várárold meg és gyerünk, kipróbál kezdete, termékkód megad, stb.)?? Lehet, hogy nem jó verziót próbálok telepíteni? Köszi előre is!
Első oldal, első hsz, "3. Töltsd le a telepítési útmutatót innen: == LINK == , majd telepítsd le az ottaniak szerint."
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
fegyorgy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fegyorgy »

Ühüm, onnan töltöttem le és azt telepítettem. Végig úgy csináltam ahogy bele van írva, ezért is írtam, hogy tök ügyesen :D
De azért "köszönőm"... :up:
laci64
Moderátor
Moderátor

fegyorgy írta:Ühüm, onnan töltöttem le és azt telepítettem. Végig úgy csináltam ahogy bele van írva, ezért is írtam, hogy tök ügyesen :D
De azért "köszönőm"... :up:
Pedig a jelek szerint az sw.unl fájl a rossz. Azt nem csináltad meg jól. Ha bemásolós térképet, vagy turi.... térképet használsz, ahhoz nem kel feloldókód.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
fegyorgy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650

Hozzászólás Szerző: fegyorgy »

Bocsánat, bocsánat, igazad volt. Csak elcsesztem az SW.UNL-t! Nálam a fájlkiterjesztés rejtve van, így sikerült létrehoznom egy SW.UNL.txt fájlt... :cry: :lol: :hmm2:
Mostmár jó, műxik a progi, már csak ki kell silabizálnom valahogy, hogy hogyan tudok térképeket, esetleg túristaútvonalakat varázsolni alá, de fejest ugrom a fórumba és talán több sikerrel oldaom meg.
Köszi!
laci64
Moderátor
Moderátor

fegyorgy írta:Bocsánat, bocsánat, igazad volt. Csak elcsesztem az SW.UNL-t! Nálam a fájlkiterjesztés rejtve van, így sikerült létrehoznom egy SW.UNL.txt fájlt... :cry: :lol: :hmm2:
Mostmár jó, műxik a progi, már csak ki kell silabizálnom valahogy, hogy hogyan tudok térképeket, esetleg túristaútvonalakat varázsolni alá, de fejest ugrom a fórumba és talán több sikerrel oldaom meg.
Köszi!
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=92&t=169
Shiwo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: samsung i8910

Hozzászólás Szerző: Shiwo »

Hali !

Szeretném feltenni a garminhoz a "Benelux - Eu NT 2010.31(2010.30c) (feloldott bemásolós) by Szepi45" térképet. Viszont a telóm usb-kábele nincs nálam, csak memóriakártya olvasó (amúgy a memóriakártyára volt telepítve a garmin)

Hogy tudnám felügyködni rá, hogy működjön? Próbáltam futtatni a mapsource-ot, de azt írja ki, hogy nem található korábbi térképforrás-telepítés, és leáll a telepítés. Leszedtem mindenféle patchet, de azok meg a mapsource-ot hiányolják...

Mi lenne a megoldás ?

Próbáltam úgy, hogy csak simán bemásoltam a Garmin könyvtárba, de nem találta meg Luxemburgot ..
Langsam
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Langsam »

Üdv mindenkinek.

Nokia N8 telefont vásárolnék, rögtön frissíteném Anna-ra, majd Belle-re is, szeretném feltenni a Garmint is az Ovi Maps térképgondjai miatt, mert láttam hogy a Garmin már a 2012-nél jár, legalábbis találtam egy 4 darabos bemásolós térképet.

Az N8 specifikációban ''3 (-szerű, nem találom a pontos karaktert :) ) symbian fut rajta, jelenleg N86-om van Garminnal, de gondolom az a Garmin nagyon nem jó az N8-ra.

Kérdésem, hogy melyik Garmin kell az N8-ra (ha lehet letöltési linkkel, megköszönném) és érinti-e a telepített Garmint az Anna és majd a Bell, a frissítésben előbb a szoftvert, utána a Garmint, vagy fordítva, stb. Az N86-nál minden frissítésem vagy telefon hard reset után is maradéktalanul megmaradt a Garmin, nem tudom ez hogyan alakul az N8-nál.

Megnéztem a fórum elejét, de nem találtam meg (számomra) egyértelműen a választ, pedig biztos ott van, ezért is kérem a segítségeteket, előre is nagyon köszönöm.

Üdv.
qhul18
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6220 classic

Hozzászólás Szerző: qhul18 »

Sziasztok!

Elnézést kérek, h így spontán és hirtelen rá rontok. De fontos lenne.

Apámnak Nokia 5230 -as készüléke van. Fent van a Garmin, de egy régebbi verzió. ( Még én tettem fel. ) Szeretné, ha le frissíteném. Ebben kellene a segítség.
Magyarország és Ausztria térkép kellene ami friss és jó, rendesen megy rajt. ( Sokat utazik.. ) De már régi és sok olyan hely van amint nem is jelez a program.

Szépen kérem valaki segítsen benne, hogy mit szedjek le és hol ? Néztem a fórumot sajnos nem láttam olyat ami nekem kell vagy át siklottam felette, nagyon korán, reggel óta néztem s olvastam de már a szemeim besokaltak. Mikor fel tettem akkor próbáltam sok minden, mire jó lett. Most szeretném ha ma egy délután fel tudnám tenni tehát legyen szíves aki ezt nagyon érti segítsen be, h ez a dolog pillanatok alatt meg legyen.

Előre is köszönöm.
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

qhul18 írta:Sziasztok!

Elnézést kérek, h így spontán és hirtelen rá rontok. De fontos lenne.....
Szia!
Melyik verzió van fent?
Térképekért néz át :jobbra:
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
qhul18
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6220 classic

Hozzászólás Szerző: qhul18 »

Hali!
5.00. van fent ha jól tudom. De ha a programot nem is kell akkor a térképet az jó lenne, mivel az 2009-es. ( 2 Gb-s kártya van bent ) tehát olyan kellene ami rá férne. Friss magyar és Ausztria térkép..
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”