Első oldal, első hsz, "3. Töltsd le a telepítési útmutatót innen: == LINK == , majd telepítsd le az ottaniak szerint."fegyorgy írta:Helló Kedves Nokia-fanok! Van valakinek tapasztalata Nokia C5-00-val? Nagyon szeretném rátenni ezt a Garmin progit, mert régi vágyam, hogy bringaútvonalakat töltsek le és úgy járjam az erdőt...
No, szóval tök ügyesen feltelepítem, úgy ahogy a telepítő írja s60v3-as telefonra, bemásolom az SW.UNL-t, de nem talál GPS vevőt. Amúgy, ha ez a crack működne, nem kellene elhagynia a program indulása előtti kérdéseket is (várárold meg és gyerünk, kipróbál kezdete, termékkód megad, stb.)?? Lehet, hogy nem jó verziót próbálok telepíteni? Köszi előre is!
Garmin Mobile XT
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Garmin Mobile XT
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: 6650
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ühüm, onnan töltöttem le és azt telepítettem. Végig úgy csináltam ahogy bele van írva, ezért is írtam, hogy tök ügyesen
De azért "köszönőm"...

De azért "köszönőm"...

- laci64
- Moderátor
Pedig a jelek szerint az sw.unl fájl a rossz. Azt nem csináltad meg jól. Ha bemásolós térképet, vagy turi.... térképet használsz, ahhoz nem kel feloldókód.fegyorgy írta:Ühüm, onnan töltöttem le és azt telepítettem. Végig úgy csináltam ahogy bele van írva, ezért is írtam, hogy tök ügyesen![]()
De azért "köszönőm"...
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: 6650
Bocsánat, bocsánat, igazad volt. Csak elcsesztem az SW.UNL-t! Nálam a fájlkiterjesztés rejtve van, így sikerült létrehoznom egy SW.UNL.txt fájlt...
Mostmár jó, műxik a progi, már csak ki kell silabizálnom valahogy, hogy hogyan tudok térképeket, esetleg túristaútvonalakat varázsolni alá, de fejest ugrom a fórumba és talán több sikerrel oldaom meg.
Köszi!

Mostmár jó, műxik a progi, már csak ki kell silabizálnom valahogy, hogy hogyan tudok térképeket, esetleg túristaútvonalakat varázsolni alá, de fejest ugrom a fórumba és talán több sikerrel oldaom meg.
Köszi!
- laci64
- Moderátor
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=92&t=169fegyorgy írta:Bocsánat, bocsánat, igazad volt. Csak elcsesztem az SW.UNL-t! Nálam a fájlkiterjesztés rejtve van, így sikerült létrehoznom egy SW.UNL.txt fájlt...![]()
![]()
![]()
Köszi!
kis gombbal!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i8910
Hali !
Szeretném feltenni a garminhoz a "Benelux - Eu NT 2010.31(2010.30c) (feloldott bemásolós) by Szepi45" térképet. Viszont a telóm usb-kábele nincs nálam, csak memóriakártya olvasó (amúgy a memóriakártyára volt telepítve a garmin)
Hogy tudnám felügyködni rá, hogy működjön? Próbáltam futtatni a mapsource-ot, de azt írja ki, hogy nem található korábbi térképforrás-telepítés, és leáll a telepítés. Leszedtem mindenféle patchet, de azok meg a mapsource-ot hiányolják...
Mi lenne a megoldás ?
Próbáltam úgy, hogy csak simán bemásoltam a Garmin könyvtárba, de nem találta meg Luxemburgot ..
Szeretném feltenni a garminhoz a "Benelux - Eu NT 2010.31(2010.30c) (feloldott bemásolós) by Szepi45" térképet. Viszont a telóm usb-kábele nincs nálam, csak memóriakártya olvasó (amúgy a memóriakártyára volt telepítve a garmin)
Hogy tudnám felügyködni rá, hogy működjön? Próbáltam futtatni a mapsource-ot, de azt írja ki, hogy nem található korábbi térképforrás-telepítés, és leáll a telepítés. Leszedtem mindenféle patchet, de azok meg a mapsource-ot hiányolják...
Mi lenne a megoldás ?
Próbáltam úgy, hogy csak simán bemásoltam a Garmin könyvtárba, de nem találta meg Luxemburgot ..
-
- Újonc
Üdv mindenkinek.
Nokia N8 telefont vásárolnék, rögtön frissíteném Anna-ra, majd Belle-re is, szeretném feltenni a Garmint is az Ovi Maps térképgondjai miatt, mert láttam hogy a Garmin már a 2012-nél jár, legalábbis találtam egy 4 darabos bemásolós térképet.
Az N8 specifikációban ''3 (-szerű, nem találom a pontos karaktert
) symbian fut rajta, jelenleg N86-om van Garminnal, de gondolom az a Garmin nagyon nem jó az N8-ra.
Kérdésem, hogy melyik Garmin kell az N8-ra (ha lehet letöltési linkkel, megköszönném) és érinti-e a telepített Garmint az Anna és majd a Bell, a frissítésben előbb a szoftvert, utána a Garmint, vagy fordítva, stb. Az N86-nál minden frissítésem vagy telefon hard reset után is maradéktalanul megmaradt a Garmin, nem tudom ez hogyan alakul az N8-nál.
Megnéztem a fórum elejét, de nem találtam meg (számomra) egyértelműen a választ, pedig biztos ott van, ezért is kérem a segítségeteket, előre is nagyon köszönöm.
Üdv.
Nokia N8 telefont vásárolnék, rögtön frissíteném Anna-ra, majd Belle-re is, szeretném feltenni a Garmint is az Ovi Maps térképgondjai miatt, mert láttam hogy a Garmin már a 2012-nél jár, legalábbis találtam egy 4 darabos bemásolós térképet.
Az N8 specifikációban ''3 (-szerű, nem találom a pontos karaktert

Kérdésem, hogy melyik Garmin kell az N8-ra (ha lehet letöltési linkkel, megköszönném) és érinti-e a telepített Garmint az Anna és majd a Bell, a frissítésben előbb a szoftvert, utána a Garmint, vagy fordítva, stb. Az N86-nál minden frissítésem vagy telefon hard reset után is maradéktalanul megmaradt a Garmin, nem tudom ez hogyan alakul az N8-nál.
Megnéztem a fórum elejét, de nem találtam meg (számomra) egyértelműen a választ, pedig biztos ott van, ezért is kérem a segítségeteket, előre is nagyon köszönöm.
Üdv.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6220 classic
Sziasztok!
Elnézést kérek, h így spontán és hirtelen rá rontok. De fontos lenne.
Apámnak Nokia 5230 -as készüléke van. Fent van a Garmin, de egy régebbi verzió. ( Még én tettem fel. ) Szeretné, ha le frissíteném. Ebben kellene a segítség.
Magyarország és Ausztria térkép kellene ami friss és jó, rendesen megy rajt. ( Sokat utazik.. ) De már régi és sok olyan hely van amint nem is jelez a program.
Szépen kérem valaki segítsen benne, hogy mit szedjek le és hol ? Néztem a fórumot sajnos nem láttam olyat ami nekem kell vagy át siklottam felette, nagyon korán, reggel óta néztem s olvastam de már a szemeim besokaltak. Mikor fel tettem akkor próbáltam sok minden, mire jó lett. Most szeretném ha ma egy délután fel tudnám tenni tehát legyen szíves aki ezt nagyon érti segítsen be, h ez a dolog pillanatok alatt meg legyen.
Előre is köszönöm.
Elnézést kérek, h így spontán és hirtelen rá rontok. De fontos lenne.
Apámnak Nokia 5230 -as készüléke van. Fent van a Garmin, de egy régebbi verzió. ( Még én tettem fel. ) Szeretné, ha le frissíteném. Ebben kellene a segítség.
Magyarország és Ausztria térkép kellene ami friss és jó, rendesen megy rajt. ( Sokat utazik.. ) De már régi és sok olyan hely van amint nem is jelez a program.
Szépen kérem valaki segítsen benne, hogy mit szedjek le és hol ? Néztem a fórumot sajnos nem láttam olyat ami nekem kell vagy át siklottam felette, nagyon korán, reggel óta néztem s olvastam de már a szemeim besokaltak. Mikor fel tettem akkor próbáltam sok minden, mire jó lett. Most szeretném ha ma egy délután fel tudnám tenni tehát legyen szíves aki ezt nagyon érti segítsen be, h ez a dolog pillanatok alatt meg legyen.
Előre is köszönöm.
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
Szia!qhul18 írta:Sziasztok!
Elnézést kérek, h így spontán és hirtelen rá rontok. De fontos lenne.....
Melyik verzió van fent?
Térképekért néz át

Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6220 classic
Hali!
5.00. van fent ha jól tudom. De ha a programot nem is kell akkor a térképet az jó lenne, mivel az 2009-es. ( 2 Gb-s kártya van bent ) tehát olyan kellene ami rá férne. Friss magyar és Ausztria térkép..
5.00. van fent ha jól tudom. De ha a programot nem is kell akkor a térképet az jó lenne, mivel az 2009-es. ( 2 Gb-s kártya van bent ) tehát olyan kellene ami rá férne. Friss magyar és Ausztria térkép..