Garmin térképek
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Garmin térképek
Sziasztok! A telóba 1gigás kártya volt most vettem bele 4gigást. Átmásoltam mindent az új kártyára de igy a garmin nem müködik. Kódót kér. Lehet valamit csinálni vagy újra kell telepíteni mindent? A választ előre is köszi!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!kozel írta:Sziasztok! A telóba 1gigás kártya volt most vettem bele 4gigást. Átmásoltam mindent az új kártyára de igy a garmin nem müködik. Kódót kér. Lehet valamit csinálni vagy újra kell telepíteni mindent? A választ előre is köszi!
A Garminak új kódot (SW.UNL) kell csinálni a memkari cseréje miatt. A módjáról, Damir aláírásában ott a letölthető leírás.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
Össze lehet gyúrni a bemásolós Ausztria térképet a mapsources Naviguide 6.0-val?
Ha igen hogyan?
Ha igen hogyan?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36764agostonzo írta:Össze lehet gyúrni a bemásolós Ausztria térképet a mapsources Naviguide 6.0-val?
Ha igen hogyan?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
Nem oldja fel teljesen a MapSource a NaviGuide Magyarország 6.0 térképemet...
A MapSource úgy tűnik minden rendben,de a telefonon zárolt térképként jelenik meg.
A NaviGuide Magyarország 5.5 térképen minden rendben ment ,mert ezt is raktam vissza.
MapSource 6.13.3 verzió van fenn...
Szerintetek....
A MapSource úgy tűnik minden rendben,de a telefonon zárolt térképként jelenik meg.
A NaviGuide Magyarország 5.5 térképen minden rendben ment ,mert ezt is raktam vissza.
Szerintetek....
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Próbáld meg többször futtatni az unlocker-t. Ha úgy se jó, akkor minden térképet tegyél fel újra, és az unlockerrel oldd fel mind. 2.1-es verziót használd, a leírásban benne van.hege21 írta:Nem oldja fel teljesen a MapSource a NaviGuide Magyarország 6.0 térképemet...
Szerintetek....
-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
Damir írta:Próbáld meg többször futtatni az unlocker-t. Ha úgy se jó, akkor minden térképet tegyél fel újra, és az unlockerrel oldd fel mind. 2.1-es verziót használd, a leírásban benne van.hege21 írta:Nem oldja fel teljesen a MapSource a NaviGuide Magyarország 6.0 térképemet...
Szerintetek....
Köszi régebbi unlockerrel próbáltam ez volt a baj....
- simonjoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!!
Használja valaki telón a "Garmin_cityXplorer-Budapest_2012.10"-t?? N8-ra szeretném feltenni, de nem sikerül.
üdv:Joe
Használja valaki telón a "Garmin_cityXplorer-Budapest_2012.10"-t?? N8-ra szeretném feltenni, de nem sikerül.
üdv:Joe