Kicsitom74 írta:Sziasztok!!
Nagy kérdéssel (kéréssel) fordulok Hozzátok. Nekem egy Nokia E66 készülékem van, rajta Garmin programmal. Tettem rá magyar és környező országot (bemásolosat) szépen megy rajta, nagyon szeretem. Szükségem lenne Horvát-Ausztria-Magyarország-Németország-Szlovákia-Csehország-Lengyelország-Litván-Belerusz-Letország-Észtország-NyugatOrosz (Szentpétervár és környéke)- Finnország-Svédország-Norvégia térképekre, amennyiben lehet frissekre.
Tudom nagyon sok, europa teljes keleti és északi blokja kellene.

Nagyon gyermeteg vagyok ebben a témában, ezért kellene a Ti segítségetek. Egyben megtalálhatom akár komplett europa térképeken, vagy össze kell állítanom? Ha összeállításról van szó hol és hogyan találom meg őket, hogyan tudom összerakni?
Nagyon köszönöm mindenki segítségét!!!!
Kicsitom 74
Szia!
Szerintem ezt neked kell majd megcsinálnod, eléggé sok munkát igényel.....
Oroszország:
City Navigator® Russia NT 2012.10
vagy
Road of Russia Navicom v.5.22 (nem tudom melyik jó és melyik kell neked, és fel is kell oldani....)
Kód: Egész kijelölése
Russia Road 5.22 _gmapsupp.rar (690,3 MB) MapID: 1868
Tiltott fájlmegosztó!/ZX3W3UG3Y2
Road of Russia 5.22 1734_gmapprom.rar (690,3 MB) MapID: 1734
Tiltott fájlmegosztó!/V6HPHQAA6J
Road of Russia 5.22 1280_gmapsupp.rar (694,3 MB) MapID: 1280
Tiltott fájlmegosztó!/1N4KJ8A7MF
Belorusz: MapID: 4857 (azt hiszem fel kell oldani)
Horvátországból van különálló, az lehet frissebb mint az EU-ban lévő, én inkább azt tenném fel, első oldalon megtalálod. Lengyel, cseh és szlovák térkép is van fent külön, de szerintem abból az EU jobb, mivel elviekben frissebb. Magyarországról is van külön, de nem sokkal jobb, mint az EU, úgyhogy az maradhat. A többi ország EU-ban van csak, amiket külön teszel fel, azokat mapsource-ban ki kéne vágni az EU térképből, mert összekavarodhatnak. Erről van leírás, aláírásomban megtalálod. Elég macerás, ahogy az elején mondtam...
Az IMG-k feloldására és összefűzésére (hogy ne külön legyenek, hanem 1 fájlban) a letöltések között találsz leírást, Stevebeard kolléga töltötte fel.
Mire végzel már profi leszel a térképvarázslásban