Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: Todo »

golyos írta:Hello!

Frissitettem a 3.06-ra térképverzió:0.2.42.122
A régi verzióval müködött a helymegosztó szolgáltatás a frissitett verzióval nem müködik.
A térkép inditása után automatikusan bejelentkezik az ovira ki is irja a jobb felső sarokba.
rányomok a bejelentkezésre és kiirja,hogy jelenleg hálózati problémák álnak fenn,probáljam késöbb.
Másnak müködik??
2 napja a régi verzióval nem volt gond.
Szia!
Kiprobáltam, hogy infot tudjak adni, úgyan ez az összeállitás van a telomon és müködik rendesen! Rányomok a bejelentkezésre, kéri a jelszót és már teszi is a dolgát!
These users thanked the author Todo for the post:
golyos (2011-06-07 kedd 19:09:15)
Rating: 2.63%
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Nem: Férfi
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: golyos »

Todo írta:
golyos írta:Hello!

Frissitettem a 3.06-ra térképverzió:0.2.42.122
A régi verzióval müködött a helymegosztó szolgáltatás a frissitett verzióval nem müködik.
A térkép inditása után automatikusan bejelentkezik az ovira ki is irja a jobb felső sarokba.
rányomok a bejelentkezésre és kiirja,hogy jelenleg hálózati problémák álnak fenn,probáljam késöbb.
Másnak müködik??
2 napja a régi verzióval nem volt gond.
Szia!
Kiprobáltam, hogy infot tudjak adni, úgyan ez az összeállitás van a telomon és müködik rendesen! Rányomok a bejelentkezésre, kéri a jelszót és már teszi is a dolgát!
Hát ezért nem értem.A régivel simán ment ez meg nem akarja.Pedig Ovi Suite-al frissitettem.

Na ugy néz ki megvan.Töröltem a kapcsolatok közül egy wlan kapcsolatot és most bejelentkezett.
Viszont a helymegosztás még nem megy ,nem jelenik meg mint a régiben,hogy kamera használat .A facebook megosztás sincs sehol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára golyos 2011-06-07 kedd 19:35:25-kor.
Todo
5. szint
5. szint

golyos írta:
Hát ezért nem értem.A régivel simán ment ez meg nem akarja.Pedig Ovi Suite-al frissitettem.
Esetleg probáld meg letörölni és újratenni az egészet, aztán egy restart és hátha megoldódik!
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Nem: Férfi
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: golyos »

Úgy látszik beijedt a törléssel való fenyegetéstől.
Nyomtam egy restartot és láss csodát megjavult,megjelent a facebook ikon és a kamera is előjött.
Kezdem unni a Nokia és a symbian vergödését.
Csak azért várom meg a windows mobilt mert az androidon goggle maps van és irgalmatlan adatforgalommal jár mert nem tárolja a térképet a telefonra hanem folyamatosan tölti.
amy602
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: amy602 »

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Van egy nokia 5230-as telefonom és szoftvert frissitettek rajta a szervizbe és azóta nem működik a gps.
Felraktam rá a 3.06-os verziót, de ezzel sem működik. Szerintetek mi lehet a gond! Lehet hogy már volt ez a kérdés, de nem találtam meg...:(
Ha valaki tud segíteni akkor az ugy irja le hogy mit kell csináljak mint egy dedósnak aki buta mindenhez.
Todo
5. szint
5. szint

amy602 írta:Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Van egy nokia 5230-as telefonom és szoftvert frissitettek rajta a szervizbe és azóta nem működik a gps.
Felraktam rá a 3.06-os verziót, de ezzel sem működik. Szerintetek mi lehet a gond! Lehet hogy már volt ez a kérdés, de nem találtam meg...:(
Ha valaki tud segíteni akkor az ugy irja le hogy mit kell csináljak mint egy dedósnak aki buta mindenhez.
Szia!
A nem müködik az mit jelent? Nem jelenik meg az ikonja sem vagy csak nem talál jelet?
Menü>Alkalmazások>Helymeghatározás>Helymeghatározási módszerek és itt a beépitett GPS elött legyen pipa ( Ha van net elöfizetésed akkor a kiegészitett GPS elött is mert úgy gyorsabban talál jelet)! Térképállomány van-e a memkarin? Ha a térkép hiányozna azt az ovi suit-al tudsz rátenni! Ha kiegészitett GPS nélkül használod akkor az elsö indításnál akár 20-30 perc is lehet mire jelet talál!
amy602
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230

Hozzászólás Szerző: amy602 »

Minden úgy van ahogy irod (helymeghatározásnál). Térképállományt tettem rá, annyi hogy jelet nem talál. de most hagyom egy darabig, hogy keressen. És ha nem talál jelet egy óra után sem??? az eredeti 3.0-ás verziót nem lehet valahogyan visszatenni a telefonra???
Todo
5. szint
5. szint

amy602 írta:Minden úgy van ahogy irod (helymeghatározásnál). Térképállományt tettem rá, annyi hogy jelet nem talál. de most hagyom egy darabig, hogy keressen. És ha nem talál jelet egy óra után sem??? az eredeti 3.0-ás verziót nem lehet valahogyan visszatenni a telefonra???
Ha te tetted rá a 3.06-os verziót akkor az alkalmazáskezelőben törölni is tudod és akkor az elöző verzió lesz a telodon!
infred54
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: infred54 »

sziasztok lenne egy kérdésem hogy a memoriakártyán a cities az tartalmazza a navigáció térképét? Ha igen akkor meg lehet az oldani hogy valaki felfrissítette a térképet akkor át lehet másoltatni... pl: cities mappa másolás és másik memóriára beillesztés és ez fog rendesen működni? előre köszönöm a választ.
Kép
Todo
5. szint
5. szint

infred54 írta:sziasztok lenne egy kérdésem hogy a memoriakártyán a cities az tartalmazza a navigáció térképét? Ha igen akkor meg lehet az oldani hogy valaki felfrissítette a térképet akkor át lehet másoltatni... pl: cities mappa másolás és másik memóriára beillesztés és ez fog rendesen működni? előre köszönöm a választ.
Elméletileg ha a térképverzió ahhoz a programverzióhoz tartozik akkor igen!
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”