Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
birofeco
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 820
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: birofeco »

lllacko írta:Sziasztok !
Megkérdezem itt ia hátha itt választ kapok uis a telo fórumán nem kaptam.

Amikor az Ovi menüjében a bejelentkezési ikonra kattintok felkinálja a Nokia fiók és a bejelentkezési beállitás lehetőségeit ha az utóbbit választom nem csinál semmit.
Ha a Nokia fiókot választom a teló ujra indul,
Miért ??
köszi :pirul: :pirul:
Szia!

Töröld le az Ovi Maps-et, és rakd újra. Valószínűleg nincs telepítve a check in agent kiegészítő, azért csinálja ezt. Nekem is volt ilyen, hogy letöröltem ezt a telefonról, mert nem tudtam, mire való, aztán nekem is a fent leírt problémákat produkálta. Elvileg a program újratelepítése megoldja a problémát.
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

Sziasztok!

regen, az n95-omon volt olyan lehetoseg, hogy cimre kerestem ra. az tokeletesen is mukodott, meg voltam vele elgedve, viszont most a c7-en, nem talaltam ilyen lehetoseget, ha pedig a keresobe irom be, 70%-ban olyat dob ki, hogy nincs talalat...
Tudna segiteni valaki, hogy hogy kellene ezt kezelni?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

dbcooper írta:Sziasztok!

regen, az n95-omon volt olyan lehetoseg, hogy cimre kerestem ra. az tokeletesen is mukodott, meg voltam vele elgedve, viszont most a c7-en, nem talaltam ilyen lehetoseget, ha pedig a keresobe irom be, 70%-ban olyat dob ki, hogy nincs talalat...
Tudna segiteni valaki, hogy hogy kellene ezt kezelni?
Ha a keresőbe írsz be egy cimet akkor azt nem találja? Nekem még nem fordult elő, hogy ha beírok egy cimet (pontosan) a keresőbe akkor ne találta volna meg! Nem lehet esetleg, hogy rossz a térkép állományod? A pontos beírás is lényeges! Kiprobáltam egy utcanévvel! Történetesen a zászló utcával! Ha csak annyit írok, hogy zá és rányomok a keresésre akkor bead minden zá- val kezdödő utcanevet! Ha beírom, hogy zászló utca akkor pontosan ezt az egyet adja! Viszont ha egy betü nem stimmel akkor már azt írja, hogy nem található!
Ha azt írtam zázló utca akkor nem találta!
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Plussz még egy turpisság van, amire figyelni kell. Teszem azt keresel egy címet székesfehérváron, majd rányomsz hogy térképen jelenítse meg, akkor ha legközelebb keresni akarsz de Budapesti címet, akkor a keresésnél nem elég a címet beírni, hanem be kell írni Budapestet is, különben nem találja meg. Nekem ezt azóta csinálja, amióta az E52 firmwarejéből kiszedték a 3.04-es OVi-t, és lett 3.03-as. Bár van hogy néha a 3.03-as is megtalálja a más városét...Volna még mit javítaniuk...
Vysard
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: Vysard »

Heló
egy Nokia 5230am van és ma tettem fel az ovi suite-tal az ovi maps 3.0.6-ot de a 3.0.4-et úgy néz ki nem törölte mivel a telefonmemórián 38 Mb-ból 25 maradt nem lehet valahogy eltávolítani és úgy feltenni az újat?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Vysard írta:Heló
egy Nokia 5230am van és ma tettem fel az ovi suite-tal az ovi maps 3.0.6-ot de a 3.0.4-et úgy néz ki nem törölte mivel a telefonmemórián 38 Mb-ból 25 maradt nem lehet valahogy eltávolítani és úgy feltenni az újat?
Szia!

Sajnos nem tudsz mit csinálni, nem a 3.04 maradt fent, hanem a belső memóriára és a memkarira is települ a program. :roll:
Vysard
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: Vysard »

Kösz akkor megpróbálok felszabadítani máshonnan helyet mert félek hogy belassul :)
csevics
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: csevics »

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy Nokia N95...
Egy hete próbálkozom összehozni a navigációt rajta, de nem igazán sikerül.
Addig eljutottam, hogy kb. fél percig navigál és utána kéri, hogy "az üzletbe való belépéshez internet kapcsolat szükséges".
Nem tudom úgy összehozni a dolgokat, hogy ingyenes legyen.
Az a tapasztalatom, hogy az újabb(pl.:3.04-) szoftvert nem tudom telepíteni, mert hibát ír ki, nem kompatibilis.
Ha ettől régebbit rakok fel, akkor az még nem ingyenes, gondolom én.
Akinek van tippje, hogy N95-re pontosan milyen szoftvert kell rárakni, az legyen szíves írja meg.
A telepítés menete is nagy segítség lenne.

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csevics írta:Sziasztok!
Adott egy Nokia N95...
Addig eljutottam, hogy kb. fél percig navigál és utána kéri, hogy "az üzletbe való belépéshez internet kapcsolat szükséges".
Az a tapasztalatom, hogy az újabb(pl.:3.04-) szoftvert nem tudom telepíteni, mert hibát ír ki, nem kompatibilis.
Akinek van tippje, hogy N95-re pontosan milyen szoftvert kell rárakni, az legyen szíves írja meg.

Szia!

Csak az első oldalt kellett volna elolvasnod, kár volt elszúrni erre 1 hetet..... :D
csevics
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: csevics »

Damir írta:
csevics írta:Sziasztok!
Adott egy Nokia N95...

Szia!

Csak az első oldalt kellett volna elolvasnod, kár volt elszúrni erre 1 hetet..... :D

Helló!

Az első oldalt nem is néztem, de kipróbálom azzal a nem rövid terjedelmű leírással :D
Köszi! :D
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”