Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Fantomkaaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E-51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: Fantomkaaa »

Köszi de ha bemásoltad volna ide máris egyszerűbb lett volna de azért köszi a segítséged.
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

Fantomkaaa írta:Köszi de ha bemásoltad volna ide máris egyszerűbb lett volna de azért köszi a segítséged.
Azt el sem tudod képzelni, hogy valaki munkában, bagó, vagy kajaszünetben telefonról próbál segíteni?! Szívesen.
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
Fantomkaaa
Újonc
Újonc

Köszi eltudom de akkor ha gépnél vagy akkor tudsz segíteni igazán mert így nem egyszerű.Azért köszi tényleg.
Fantomkaaa
Újonc
Újonc

enazati írta:
csendre5 írta:Letöltöttem a Garmin hivatalos oldaláról a 2 új magyar hangot.... bemásoltam a Voice mappába a *.vpm fájlokat a magyar.vpm mellé.... a telefonban mégsem tudom kiválasztani.... mi lehet a gond ?

link ahonnan letölthető: http://www.garmin.hu/hirek/20110413/uj- ... yar-hangok
Én úgy tudom, hogy egy Magyar nevű vpm lehet. A másikat nevezd át pl. English-re!
ÉN ÍGY IS PRÓBÁLTAM DE CSAK AZ IGAZI ANGOL FRANCIA HANGOT ISMERI FEL:(
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Fantomkaaa írta:
enazati írta:
csendre5 írta:Letöltöttem a Garmin hivatalos oldaláról a 2 új magyar hangot.... bemásoltam a Voice mappába a *.vpm fájlokat a magyar.vpm mellé.... a telefonban mégsem tudom kiválasztani.... mi lehet a gond ?

link ahonnan letölthető: http://www.garmin.hu/hirek/20110413/uj- ... yar-hangok
Én úgy tudom, hogy egy Magyar nevű vpm lehet. A másikat nevezd át pl. English-re!
ÉN ÍGY IS PRÓBÁLTAM DE CSAK AZ IGAZI ANGOL FRANCIA HANGOT ISMERI FEL:(
Egyrészt:
Damir írta:Még szerencse, hogy írja a Garmin oldalán, hogy milyen készülékekkel működik....
Másrészt ne írj nagy betűvel, kiabálásnak számít a fórumokon.

Harmadrészt ugyanazt a kérdést ne tedd fel 2 topicban!
csapi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n95

Hozzászólás Szerző: csapi »

Sziasztok! Egy Sony Er. Satio-ra szeretnék garmint feltenni, illetve az 5.00.60 as akartam feltenni, és azt irta ki hogy nem kompatibilis. A bemásolóst. Azért feltettem, de mikor elindul, vásárlást vagy regisztráciot ajáln fel de úgy hogy a netten, meg ilyesmi. Úgy hogy nem is tudok vele igy semmit kezdeni. Melyik verzió megy el ezen a készüléken, és hol lehet elérni, ha van rá való. Nem értem, hiszen ez is symbianos. Köszönöm a segitséget
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csapi írta:Sziasztok! Egy Sony Er. Satio-ra szeretnék garmint feltenni, illetve az 5.00.60 as akartam feltenni, és azt irta ki hogy nem kompatibilis. A bemásolóst. Azért feltettem, de mikor elindul, vásárlást vagy regisztráciot ajáln fel de úgy hogy a netten, meg ilyesmi. Úgy hogy nem is tudok vele igy semmit kezdeni. Melyik verzió megy el ezen a készüléken, és hol lehet elérni, ha van rá való. Nem értem, hiszen ez is symbianos. Köszönöm a segitséget
Szia!

Telepítési leírás az aláírásomban, vagy az első oldalon. ;)

Van szerkesztés funkció, legközelebb használd azt, ne írj egymást után 2 hozzászólást.
csapi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n95

Hozzászólás Szerző: csapi »

Köszönöm Damir! Bocsi de az a 2szer az véletlenül történt nem szándékosan.
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Nem: Férfi
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Üdv! Csak rájöttem egy érdekességre, nem tudom, újdonság-e, hogy hogyan lehet többféle magyar hangot is használni anélkül, hogy mindig csak azt tennéd fel, amit éppen használni akarsz. Ugye mindnek az a neve: Magyar_vpm. Nos, csak át kell nevezni őket a következőkre: Dansk_.vpm, Hrvatski_.vpm, Deztsch_.vpm, Polski_.vpm, Eesti_.vpm, és felmásolni. Ekkor a program azt hiszi, hogy idegen nyelveket tettél fel, de ha a programban beállítod valamelyiket, ugyan úgy magyarul beszél majd! ;) Csak célszerű megjegyezni, melyik hangot mire nevezted át. Én ily módon akár 6 különféle hangot is fel tudtam tenni kavarodás nélkül. ;)
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

bazy írta:Üdv! Csak rájöttem egy érdekességre, nem tudom, újdonság-e, hogy hogyan lehet többféle magyar hangot is használni anélkül, hogy mindig csak azt tennéd fel, amit éppen használni akarsz. Ugye mindnek az a neve: Magyar_vpm. Nos, csak át kell nevezni őket a következőkre: Dansk_.vpm, Hrvatski_.vpm, Deztsch_.vpm, Polski_.vpm, Eesti_.vpm, és felmásolni. Ekkor a program azt hiszi, hogy idegen nyelveket tettél fel, de ha a programban beállítod valamelyiket, ugyan úgy magyarul beszél majd! ;) Csak célszerű megjegyezni, melyik hangot mire nevezted át. Én ily módon akár 6 különféle hangot is fel tudtam tenni kavarodás nélkül. ;)
Szia!
Jó neked. Nálam, bár ugyanezzel a módszerrel próbáltam, nem megy. :sad: Lehet, hogy készülék függő a lehetőség. :roll:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”