Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: Damir »

Trendeejay írta:Hi all,

a 3.as pontig eljutottam, de hova telepitsem a térképet sehol se találok semilyen leirást -.-" programon belül sehol se találom hova tudnám beilleszteni az .img fájlt, telefonra rátettem a garmin könyvtárbe de akor is semmi....
ha a telorol be akarok olvasni adatokat mapsource-vel akor azt mondja h nincs telepitve a térkép...

továbbá mik a külömbségek a basemap-ok között? én a 100mb-osat tettem fel de az 2009ből van ... nem jobb a 50mb-os 2010? nem értem mi ott a külömbség mivel sehol sincs egy leirás ott...

elég ha dobtok linkeket ahol levan minden irva me biztos meglett már tárgyalva de 245oldalt nem olvasok végig :)

üdv.
Aláírásomban van a leírás, abban megtalálsz mindent. Basemap mindegy, hogy mi van fent.
Trendeejay
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N96
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Trendeejay »

a garmin leirás nekem is megvan de ott nem irja h a .img fájlal mit csináljak azt irja telpitsd a térképet....
de hova?hogyan?

garmint szeretnék használni igy a nokia leirással nem tok mit kezdeni
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabics »

Nokia N8-ra szeretném A Garmint .
Melyiket töltsem és telepitsem?
SGS5 The Best
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

csabics írta:Nokia N8-ra szeretném A Garmint .
Melyiket töltsem és telepitsem?
5.00.60, bemásolós verzió.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Trendeejay írta:a garmin leirás nekem is megvan de ott nem irja h a .img fájlal mit csináljak azt irja telpitsd a térképet....
de hova?hogyan?

garmint szeretnék használni igy a nokia leirással nem tok mit kezdeni

Szerintem az a legegyszerűbb, ha egy feloldott, bemásolós térképet választasz(ez az említett img file), mert akkor azt csak simán be kell másolni a Garmin mappába. Semmilyen almappába, csak szimplán a garmin-ba, és nem kell bajlódni a feloldással. A garmin térképek témában nézz szét, rögtön első oldalon ott van egy pár ilyen! Ja, és ügyelj arra, hogy bemásolás előtt nevezd át a file-t- gmapsupp.img, gmapsup2.img, vagy gmaprom.img-re, ha esetleg más neve van! :yes: Sok sikert! ;) :lol3:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
kendru
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: kendru »

Üdv néktek!
Ma mentem Romániába. Közel 50 Km-re lakom a határtól. Ahogy beütöttem a kis falu címét meg is találta meg is tervezte. Fura volt nekem már kezdettől, hogy nem ez a jó útvonal, mindíg máshova akart vinni. Végíg vissza akart fordítani és minden egyes kereszteződés után, mivel nem forultam le, újratervezett. A határnál feladta. Ahogy átmentem a határon átváltott navigálásból térkép módba és semmi. Csak mutatta szépen ahogy haladok. Mondom újra megadom a célt. Azonnal elkezdett navigálni és pontosan oda is vitt, ahova kellett.
Kérdés: Mi a fene volt ez? Miért nem azt mutatta, hogyan jutok el oda? Hova a csudába akart vinni? Sajnos nem tudok újjal mozogni a térképen navigáláskor, miért nem?

5.6-os naviguide és egy 2009-es ROAD van fenn.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kendru írta:Üdv néktek!
Ma mentem Romániába. Közel 50 Km-re lakom a határtól. Ahogy beütöttem a kis falu címét meg is találta meg is tervezte. Fura volt nekem már kezdettől, hogy nem ez a jó útvonal, mindíg máshova akart vinni. Végíg vissza akart fordítani és minden egyes kereszteződés után, mivel nem forultam le, újratervezett. A határnál feladta. Ahogy átmentem a határon átváltott navigálásból térkép módba és semmi. Csak mutatta szépen ahogy haladok. Mondom újra megadom a célt. Azonnal elkezdett navigálni és pontosan oda is vitt, ahova kellett.
Kérdés: Mi a fene volt ez? Miért nem azt mutatta, hogyan jutok el oda? Hova a csudába akart vinni? Sajnos nem tudok újjal mozogni a térképen navigáláskor, miért nem?

5.6-os naviguide és egy 2009-es ROAD van fenn.
Szia!

Basemap van fent? Lehet, hogy nem ér össze pontosan a két térkép, így nem tudta arra megtervezni az utat, aztán meg elfelejtette :)

Úgy tudsz mozogni, hogy ráböksz a kék nyílra a térképen és mehet a mozgás, aztán meg csak nyomsz egy visszát.
kendru
Újonc
Újonc

Nem basemap, hanem amit innen lehet leszedni, a két bemásolós térkép. Tehát két teljesen különálló térképfájl.
kendru
Újonc
Újonc

Nos, végígnéztem az utat és a magyar térképpel van a gáz. Biharkeresztesnél gyakorlatilag nincs út a túloldalra. Minjárt visszateszem az egyel korábbi naviguide-ot, mert ez a legújabb 5.6-os.
kendru
Újonc
Újonc

Magyarország (EU 2011.32) by laci64 - Ez jó!
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”