Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
hold666
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c6 00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: hold666 »

Sziasztok
Olyan gondom van igazából, hogy a garmint használom, mobilon, motorozáshoz, de viszont a bukosisakba beépített hangszóró túl halk ahhoz hogy értsem. Arra Gondoltam h a nero wav editorral felhúzom a hangerőket egyesével, de akkor láttam hogy nem wav-ok vannak hanem 1 vpm file, amit semmi nem tud kezelni :S
Hogyan tudnám a hangerőt túlhúzni? Találtam a garmin sound studiót, de ezzel csak saját hanganyagot tudok felvenni és azt menti el ebbe a formátumba, de én nem akarom saját magam visszahallani.
Valakinek valami ötlet?
toncsi64
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N82
Has thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: toncsi64 »

Valószínüleg a probléma abban rejlik, hogy kevés a teló végfoka azokhoz a hangszórókhoz. Szerintem kellene egy közbülső erősítő.

Valami ilyesmi
Gandal
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Gandal »

Valaki elmagyarázná nekem,h lehet kikapcsolni az autópályás üzemet a garminból!!! mert ez a ganéj felvitt az autó pályára!
Köszi
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Gandal írta:Valaki elmagyarázná nekem,h lehet kikapcsolni az autópályás üzemet a garminból!!! mert ez a ganéj felvitt az autó pályára!
Köszi
Ha a beállításokban az autópálya előtt ott a pipa,akkor nem tervez rá.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Lally
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800XM by PNHT C6 + N82

Hozzászólás Szerző: Lally »

Ingyenes autópálya-szakaszokra pedig úgy tudom minden esetben felvisz, akkor is ha letiltod...
Gandal
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Gandal »

Walaki01 írta:
Gandal írta:Valaki elmagyarázná nekem,h lehet kikapcsolni az autópályás üzemet a garminból!!! mert ez a ganéj felvitt az autó pályára!
Köszi
Na de hol is ez a beállítás????????
De én nem ingyenes autópályán mentem!!
Lally
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800XM by PNHT C6 + N82

Hozzászólás Szerző: Lally »

Gandal írta:
Walaki01 írta:
Köszi
Na de hol is ez a beállítás????????
De én nem ingyenes autópályán mentem!!
Beállítás - Útvonalterv - Elkerülés beállítása - És ahol pipa van ott NEM tervez...
iskir
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: iskir »

Bár nem mobilon, de a régi garminomban volt egy bug. Ha az autópálya és a fizető is be volt jelölve, akkor felvitt az autópályára a drága. Csak, a fizetős utak kerülését jelöltem be. Nekem ez megoldotta a gondot.
huppe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: e71 + gs3
Has thanked: 8 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: huppe »

sziasztok!

feltelepitettem a 6.00.30-as garmint e71-re, indítás után van 4 lehetőségem... 3.: "Termékkód megad." ...pff...ilyet honnét tudnék beszerezni? (azonkívül, hogy megvásárlom :D)

Üdv.!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:

-vegyük úgy, hogy nem szóltam semmit :pirul: ... unicode-ban volt elmentve az SW.UNL
Mindent a szemnek!
Trendeejay
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N96

Hozzászólás Szerző: Trendeejay »

Hi all,

a 3.as pontig eljutottam, de hova telepitsem a térképet sehol se találok semilyen leirást -.-" programon belül sehol se találom hova tudnám beilleszteni az .img fájlt, telefonra rátettem a garmin könyvtárbe de akor is semmi....
ha a telorol be akarok olvasni adatokat mapsource-vel akor azt mondja h nincs telepitve a térkép...

továbbá mik a külömbségek a basemap-ok között? én a 100mb-osat tettem fel de az 2009ből van ... nem jobb a 50mb-os 2010? nem értem mi ott a külömbség mivel sehol sincs egy leirás ott...

elég ha dobtok linkeket ahol levan minden irva me biztos meglett már tárgyalva de 245oldalt nem olvasok végig :)

üdv.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”