Kikerestem, ezt látom csak 2010.09 dátummal:
Europe Maps TA 2010.09 - Köszönet érte vacsa fórumtársnak
Erre gondolsz?
És az mlm fájlt is bemásoltad a maps mappába?csutak1 írta:Aktiváltam hozzá kódot de azt hova kell beírnom?És a telepítési útmutatóban az van írva,hogy másoljam a térképet a maps mappáva a mcguider.mlm mellé de nekem nincs olyanom abban a mappában.Sőt sikeresen aktiváltam a térképet de mégsem látja,pedig csak az az 1 van betéve.Pedig ott a license .txt és nem látja bár olyan wcl.pack sincs nekem a mappában.És bázistérképet honnan lehet letölteni?
Igen be csak nem tudom,hogy a wcl file-t mappában vagy simán másoljam oda?laci64 írta:És az mlm fájlt is bemásoltad a maps mappába?csutak1 írta:Aktiváltam hozzá kódot de azt hova kell beírnom?És a telepítési útmutatóban az van írva,hogy másoljam a térképet a maps mappáva a mcguider.mlm mellé de nekem nincs olyanom abban a mappában.Sőt sikeresen aktiváltam a térképet de mégsem látja,pedig csak az az 1 van betéve.Pedig ott a license .txt és nem látja bár olyan wcl.pack sincs nekem a mappában.És bázistérképet honnan lehet letölteni?
A maps mappába, mappástól.csutak1 írta:Igen be csak nem tudom,hogy a wcl file-t mappában vagy simán másoljam oda?laci64 írta:És az mlm fájlt is bemásoltad a maps mappába?csutak1 írta:Aktiváltam hozzá kódot de azt hova kell beírnom?És a telepítési útmutatóban az van írva,hogy másoljam a térképet a maps mappáva a mcguider.mlm mellé de nekem nincs olyanom abban a mappában.Sőt sikeresen aktiváltam a térképet de mégsem látja,pedig csak az az 1 van betéve.Pedig ott a license .txt és nem látja bár olyan wcl.pack sincs nekem a mappában.És bázistérképet honnan lehet letölteni?
Várd meg a gps jelet.csutak1 írta:Ezt még nem tudom hogy alakul mert mikor elindítom kiad egy térképrészletet és várakozás érvényes jelre kiírással semmit nem tudok csinálni.A térképen Pusztavacs van ami elég messze van tőlünk:)
Igen arra. Azon rajta van.Sienthe írta:Arra gondolok, ami az M3-ról közelítve Gödöllőnél kezdődik, de szerintem egyről beszélünk. Köszi
Kikerestem, ezt látom csak 2010.09 dátummal:
Europe Maps TA 2010.09 - Köszönet érte vacsa fórumtársnak
Erre gondolsz?
Próbáld meg ezt:fater írta:Üdvözletem!
A 2010.08 román térképre lenne szükségem. a kiadója suncart. sajnos a datáról törölték. ha esetleg valakinek megvan...! és az mlm is...! hát megköszönném.