Garmin térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
simonjoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920
Nem: Férfi
Has thanked: 20 times
Been thanked: 3 times

Re: Garmin térképek

Hozzászólás Szerző: simonjoe »

klajo írta:Telepítsd a CNE 2010.11.40 térképet. Keresd meg a mappát, ahova települt (nálam a C:\Document and Settings\All Users\Application Data\GARMIN\Maps\City Navigator Europe NT 2011.40gmap) és másold be az Unlock Mapsource exe-t.
Futtasd, majd látod, hogy oldja fel a térképet. Ha lefut, akkor kész, lehet örülni, a mapsource indítása után a térképtermékek kezelésénél megjelenik a "Nem zárolható" állapot. Ennyi. Használod.
..használnám, de a készülék kiírja, hogy "a térkép nem hitelesíthető". Egyébként kellet az 1,4-es progi, sajna az előző nekem nem nyitotta ki. Egy lépéssel már előrébb vagyok. Köszönöm a segítséget és a türelmet, a többit már holnap.

üdv: Joe
simonjoe
1. szint
1. szint

simonjoe írta:
klajo írta:Telepítsd a CNE 2010.11.40 térképet. Keresd meg a mappát, ahova települt (nálam a C:\Document and Settings\All Users\Application Data\GARMIN\Maps\City Navigator Europe NT 2011.40gmap) és másold be az Unlock Mapsource exe-t.
Futtasd, majd látod, hogy oldja fel a térképet. Ha lefut, akkor kész, lehet örülni, a mapsource indítása után a térképtermékek kezelésénél megjelenik a "Nem zárolható" állapot. Ennyi. Használod.
..használnám, de a készülék kiírja, hogy "a térkép nem hitelesíthető". Egyébként kellet az 1,4-es progi, sajna az előző nekem nem nyitotta ki. Egy lépéssel már előrébb vagyok. Köszönöm a segítséget és a türelmet, a többit már holnap.

helyesbítek, "A térképek nem oldhatók fel" üzenet jelenik meg a mapsource-ban pedig már nyitva van......
kras
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E66
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kras »

Nagyon szepen koszonom
kras írta:Nagyon szépen koszonom, bocs hogy csak most tudok irni de nem nagyon volt idom, es latom hogy azota le is torolted a terkepet, ha nagyon szepen megkernelek, estleg ismet fel tudnád tolteni? Koszonom
klajo írta:
kras írta:Sziasztok!

Lenne egy kérésem, kellene a Slovakia Roads 6 - os verzioja (gondolom ez a legfrisebb) de lehetoleg "bemásolós" verzio, mert nem nagyon tudom hogyan lehet feltorni. Vagy ha vkinek lenne egy korrekt leirasa hogy tudom magam is feltorni akkor azt is nagyon szepen megkoszonnom. Fontos es surgos lenne. Koszonom. Ja es Nokia E66-om van.

Koszonom!
Itt egy bemásolós,feloldott:http://data.hu/get/3504332/gmapsupp.img
formasu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: formasu »

simonjoe írta:
simonjoe írta:

helyesbítek, "A térképek nem oldhatók fel" üzenet jelenik meg a mapsource-ban pedig már nyitva van......
Nálam volt ugyanez az érthetetlen hiba szintén! A Mapsource-ben láttam a térképeket, de átküldeni nem tudtam, mert ott már nem volt feloldva! A hiba nálam volt. Vagy nem oldottam fel megfelelően a térképeket, vagy nem a jó progival csináltam, vagy a MapSource nem volt okosítva, hogy elfogadja. A leírás szerint megcsináltam még egyszer, és már jó lett.
simonjoe
1. szint
1. szint

Sziasztok!!

Köszönet mindenkinek, ma reggel újratelepítettem mindent és sikerült kinyitnom a térképet. Kicsit savanyú a szőlő, hisz nem tudom mi volt a gond, ezért sajnos nem tudom a tapasztalataimat megosztani veletek.

KÖSZÖNETTEL: Joe
klajo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia E 51

Hozzászólás Szerző: klajo »

Nálam volt ugyanez az érthetetlen hiba szintén! A Mapsource-ben láttam a térképeket, de átküldeni nem tudtam, mert ott már nem volt feloldva! A hiba nálam volt. Vagy nem oldottam fel megfelelően a térképeket, vagy nem a jó progival csináltam, vagy a MapSource nem volt okosítva, hogy elfogadja. A leírás szerint megcsináltam még egyszer, és már jó lett.
A feltelepített térkép látszik a mapsourcéban, de "átküldeni" csak a megfelelően feloldott térképeket lehet.
formasu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia

Hozzászólás Szerző: formasu »

klajo írta: A feltelepített térkép látszik a mapsourcéban, de "átküldeni" csak a megfelelően feloldott térképeket lehet.
Köszi, ezt értem, és már tudom is! Amikor feltelepítem a térképeket a MapSourcebe, zárolva van. Próbálok valamit csinálni, feloldani, és utána már látszanak a térképek! Most átvitel a kártyára, és ekkor látom, hogy mégsem lett jól feloldva, mert ott kiírja, hogy zárolt, pedig a Mapsourceben már látszik! Ekkor kezdtem előröl, és már jó lett, de nem tudom, hogy előzőleg mit, és hol rontottam el. A lényeg, hogy már működik!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Kalo írta:Sziasztok!

egy kis segíséget szeretnék kérni.Kalo
Te most ezen az oldalon vagy: Symbian alkalmazások » GPS és navigációs szoftverek
A készülékkel más oldalak foglalkoznak.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára enazati 2011-03-03 csüt. 17:58:25-kor.
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
tomci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 031.012.c00.01
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tomci »

Damir írta:
formasu írta:Sziasztok!
Az első oldalon lévő City Navigator® Europe NT 2011.40) Mapsource part3 nekem hibát ír ki, ill. azt írja, hogy nem online! Lehet ezen javítani, esetleg egy torrent letöltést lehetne kérni a Mapsoure-s változatra?
Köszönöm.
Elvileg ez működik:

http://www.fileserve.com/file/YtKgxwV/CN Eur NT 2011.40.MapSource.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/HfERUrH/CN Eur NT 2011.40.MapSource.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/wHhZmJ7/CN Eur NT 2011.40.MapSource.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/gqgBM2r/CN Eur NT 2011.40.MapSource.part4.rar
http://www.fileserve.com/file/7RVg9Ne/CN Eur NT 2011.40.MapSource.part5.rar
Ez lejött nekem is szépen, de jelszavat kér a rar kicsomagolásához.
Mi lenne az?
Thx!
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”