Nokia Térképek
Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)
Ha jól tudom, N82-re nincs ingyenes Nokia, OVi maps, a tört verziók meg nem tökéletesek. használj Garmint. 

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nekem a 3.01.09 van fent, tökéletesen működik, csak ajánlani tudom. Az újabbak nem működnek jól. Nekem ez jobban bevált mint a Garmin mert sokkal sokkal gyorsabb. Igaz, a térképe nem annyira részletes de ugye valamit valamiért.Potrien írta:Ha jól tudom, N82-re nincs ingyenes Nokia, OVi maps, a tört verziók meg nem tökéletesek. használj Garmint.

- tibusz
- 2. szint
- Készüléktípus: N8-00 DG
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Olyan problémám lenne, hogy az n82ből kikaptam a memokarit (a fent említett térkép volt feltelepítve rá..) majd beraktam az N8-ba. (3.04 es maps..) és elindítanám a navigálást, meg is tervezi, de egy árva kumma szót nem mond.
Továbbá, mikor jelet talált nekem az n82 akkor alul a műholdok megtalálást egy kis zöld vonal jelezte ugye...de itt nekem nincs semmi vonal, ez normális?
szerk.: navinál beállítottam még1x a női hangra azóta frankón kommunikál.. de h a műholdat mikor találja meg..?
Meg nem tudjátok az n8ba a térképet külön kellett letölteni (mint n82 esetébe memokarira) vagy itt a belső memójába már feltették a legfrissebbet térképet?
Továbbá, mikor jelet talált nekem az n82 akkor alul a műholdok megtalálást egy kis zöld vonal jelezte ugye...de itt nekem nincs semmi vonal, ez normális?

szerk.: navinál beállítottam még1x a női hangra azóta frankón kommunikál.. de h a műholdat mikor találja meg..?
Meg nem tudjátok az n8ba a térképet külön kellett letölteni (mint n82 esetébe memokarira) vagy itt a belső memójába már feltették a legfrissebbet térképet?
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Már egy csomószor le lett írva, a 3.03-as verziótól felfelé nincs meg a műholdjelző.tibusz írta:Olyan problémám lenne, hogy az n82ből kikaptam a memokarit (a fent említett térkép volt feltelepítve rá..) majd beraktam az N8-ba. (3.04 es maps..) és elindítanám a navigálást, meg is tervezi, de egy árva kumma szót nem mond.
N8-nál ha esetleg nem lenne, akkor simán le tudod tölteni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
Ha jól tudom, akkor ide kell a hangot másolni: cities\diskcache\voicesgab3n írta:Nekem a map loader soha nem volt hajlandó navihangot letölteni,még csak nem is kínál fel semmit sem,csak térképet.Na most leszedtem a magyar navihangot máshonnan,de nem tudom pontosan hová kell tenni.Valaki megtudná mondani ?Meg a másik hogy először gyalogosan kell megadni az útirányt,hogy aztán vezetéshez is kirajzolja.Tököm tele van vele már hogy az összes maps ezt csinálja,lényegtelen hogy melyik verzió. Most épp 3.0.0 van fent ez nem vibrál a kijelzőn meg nem lépked ki.Teló n82 V35 angol szoftos.
Amúgy a MapLoader-rel kapcsolatban van ilyen bug talán, hogy a Voice fül tök üres bizonyos körülmények között, tehát nem lehet ezen keresztül hangot letölteni. Azt javasolják, váltani kell Ovi Suite-ra (azért nem tudok tapasztalatot írni, mert most telepítem

- tibusz
- 2. szint
Ovi jajgatott,hogy van frissebb. Nosza, fetelepült s feldobta h a fentlévő térkép viszont régebbi,ezért azt is frissíti. Kb1óráig menet után láttam h telepítgeti bőszen a ROMÁN! térképet. Dicsak. Közbe viszont egy prog kényszerítette az újraindítást. Maps utána már megőrült. Próbáltam ezért újra telepítani, (oviból) semmi eredménnyel. Ha belépek látom a térképet.. viszont kb 10msp -re rá kilép magától. Utána próbáltam Maps Updaterrel is. Itt viszont ez fogadott.. Oviból már párszor próbáltam. Elsőnek szerettem volna letörölni a meglévő ovit és az után feletelepíteni...de azt +nem engedte...

. http://www.kepfeltoltes.hu

. http://www.kepfeltoltes.hu
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Tibusz:
Töröld a memkariról a cities mappát és a qf fajlt, indítsd el a térképeket, lépj ki majd telepítsd újra maploaderrel.
Én is órákat kínlódtam vele tegnap, azt írta 1,5 GB hely van a térképek számára, közben meg volt 5. Végül tele kellett rakni a kártyát majd PC Suite fájlkezelővel törölni. Ez után már volt elég hely, hozzáadtam egész EU-t (2,1GB) ekkor letöltés közben megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Ez volt 2x. Hozzáadtam országonként (így meg több mint 3 GB, hogy hogyan nem tudom) erre meg eltűntek a hangok a maploaderből. Azokat később kellett letöltenem telóról.
Végül sikerült de nagyon sokat szenvedtem vele.
Töröld a memkariról a cities mappát és a qf fajlt, indítsd el a térképeket, lépj ki majd telepítsd újra maploaderrel.
Én is órákat kínlódtam vele tegnap, azt írta 1,5 GB hely van a térképek számára, közben meg volt 5. Végül tele kellett rakni a kártyát majd PC Suite fájlkezelővel törölni. Ez után már volt elég hely, hozzáadtam egész EU-t (2,1GB) ekkor letöltés közben megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Ez volt 2x. Hozzáadtam országonként (így meg több mint 3 GB, hogy hogyan nem tudom) erre meg eltűntek a hangok a maploaderből. Azokat később kellett letöltenem telóról.
Végül sikerült de nagyon sokat szenvedtem vele.
- tibusz
- 2. szint
Letöröltem a cities mappát.. volt belőle 2 is.. :S Noh a qf fájlt viszont nem találtam, annak hol kellene lenni? Rejtett fájlok között sem találtam. Utána beléptem a mapsbe.. majd újra frissíteni akartam proggal de csak ugyan az az üzenet fogadott.
Amúgy a nokia maps updater megegyezik az maploaderrel? Maplodert honnan töltsem le?
Mellesleg éjszakára ott hagytam az Ovival.. még egy utolsó próbát adtam neki.. térkép szólt ismét h van frissebb. Jó, régi fájlok törlése folyamatban.. 12óra elteltével is még régi fájlok törlése zajlott...anyád.. usbről le.. s végül ugye töröltem a citieseket is... mit tegyek
Amúgy a nokia maps updater megegyezik az maploaderrel? Maplodert honnan töltsem le?
Mellesleg éjszakára ott hagytam az Ovival.. még egy utolsó próbát adtam neki.. térkép szólt ismét h van frissebb. Jó, régi fájlok törlése folyamatban.. 12óra elteltével is még régi fájlok törlése zajlott...anyád.. usbről le.. s végül ugye töröltem a citieseket is... mit tegyek

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Az Updater a programot frissíti, a Maploader pedig a térképet.tibusz írta:Letöröltem a cities mappát.. volt belőle 2 is.. :S Noh a qf fájlt viszont nem találtam, annak hol kellene lenni? Rejtett fájlok között sem találtam. Utána beléptem a mapsbe.. majd újra frissíteni akartam proggal de csak ugyan az az üzenet fogadott.
Próbáltad a gépen újratelepíteni a programokat?
- gab3n
- 1. szint
- Készüléktípus: X7-00 N82 Black-6120c-5300XM
- Has thanked: 0
Sok helyre próbáltam már rakni,a voices mappában is van,de még csak nem is látja a maps.Na majd ha wifi közelben leszek letöltetem velecsiga00 írta:Ha jól tudom, akkor ide kell a hangot másolni: cities\diskcache\voicesgab3n írta:Nekem a map loader soha nem volt hajlandó navihangot letölteni,még csak nem is kínál fel semmit sem,csak térképet.Na most leszedtem a magyar navihangot máshonnan,de nem tudom pontosan hová kell tenni.Valaki megtudná mondani ?Meg a másik hogy először gyalogosan kell megadni az útirányt,hogy aztán vezetéshez is kirajzolja.Tököm tele van vele már hogy az összes maps ezt csinálja,lényegtelen hogy melyik verzió. Most épp 3.0.0 van fent ez nem vibrál a kijelzőn meg nem lépked ki.Teló n82 V35 angol szoftos.
Amúgy a MapLoader-rel kapcsolatban van ilyen bug talán, hogy a Voice fül tök üres bizonyos körülmények között, tehát nem lehet ezen keresztül hangot letölteni. Azt javasolják, váltani kell Ovi Suite-ra (azért nem tudok tapasztalatot írni, mert most telepítem-> a MapLoader nekem sem töltött le hangot, ezért néztem utána).