Garmin térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
blaze
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E71
Has thanked: 7 times
Been thanked: 23 times
Kapcsolat:

Re: Garmin térképek

Hozzászólás Szerző: blaze »

Damir írta:Hozott a Jézuska egy bemásolós verziót, első oldalon megtalálható, Törökországok kivettem, így tudja használni a Garmin! ;)
Szuper, Damir : köszi.

Akkor Török utat nem tervezek mostanság :taps4:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Törökországnak úgyis van saját jobb térképe, így könnyen pótolható ;)
toncsi64
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N82
Has thanked: 13 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: toncsi64 »

Az EU 2011.32-ből elég kivenni az "exkluzív" Afrika és Dél-Amerika mellett található szigeteket (Dominica, St. Lucia, Reunion Island, French Guiana bár ez utóbbi nem sziget ;) ) és máris használható méretű lesz a térkép. Kipróbáltam...

Egyébiránt Kellemes Ünnepeket !!!
blaze
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

toncsi64 írta:Az EU 2011.32-ből elég kivenni az "exkluzív" Afrika és Dél-Amerika mellett található szigeteket (Dominica, St. Lucia, Reunion Island, French Guiana bár ez utóbbi nem sziget ;) ) és máris használható méretű lesz a térkép. Kipróbáltam...

Igen, ez tényleg a legjobb ötlet. Sajnos nem megy nekem ez a Mapsource - img betöltés, átalakítás :( valamit nagyon rosszul csinálok, próbáltam de nem
ment :twisted:
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

blaze írta:
toncsi64 írta:Az EU 2011.32-ből elég kivenni az "exkluzív" Afrika és Dél-Amerika mellett található szigeteket (Dominica, St. Lucia, Reunion Island, French Guiana bár ez utóbbi nem sziget ;) ) és máris használható méretű lesz a térkép. Kipróbáltam...

Igen, ez tényleg a legjobb ötlet. Sajnos nem megy nekem ez a Mapsource - img betöltés, átalakítás :( valamit nagyon rosszul csinálok, próbáltam de nem
Aláírásomban van hozzá egy leírás, elolvastad?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
blaze
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

laci64 írta:
blaze írta:

Aláírásomban van hozzá egy leírás, elolvastad?
Igen, az megvan. De nem megy. 6.16.3 van a gépen, lehet a patchelés a gond? melyik az ehhez való patch?
.img file-t szeretnék betölteni feloldottat + abból kivenni országot és újból .img formátumban lementeni feloldva, hogy mehessen a telóra.
Ennyit szeretnék elérni, de nem akar sikerülni :( :no:
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

blaze írta:Igen, az megvan. De nem megy. 6.16.3 van a gépen, lehet a patchelés a gond? melyik az ehhez való patch?
.img file-t szeretnék betölteni feloldottat + abból kivenni országot és újból .img formátumban lementeni feloldva, hogy mehessen a telóra.
Img fájlt nem tudsz mapszoszba betölteni. A mapszosz arra való, hogy img csináljon. Neked fel kellene telepítened az Eu térképet, és úgy tudod kiszedni azokat a részeket, amik nem kellenek.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
blaze
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

laci64 írta:
blaze írta:Igen, az megvan. De nem megy. 6.16.3 van a gépen, lehet a patchelés a gond? melyik az ehhez való patch?
Img fájlt nem tudsz mapszoszba betölteni. A mapszosz arra való, hogy img csináljon. Neked fel kellene telepítened az Eu térképet, és úgy tudod kiszedni azokat a részeket, amik nem kellenek.
Értelek, ok. akkor legközelebb egy olyat próbálok, és ha elakadnék jelzem :) majd a következő EU-nál. egyelőre a .32 verzió Törökország kivágva jó lesz :)
almano
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: almano »

Garmin City Navigator® Europe NT 2011.32-ban benne van az M6-os legujabb szakasza? A .30-ban meg nem lattam ha minden igaz... :shock:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

almano írta:Garmin City Navigator® Europe NT 2011.32-ban benne van az M6-os legujabb szakasza? A .30-ban meg nem lattam ha minden igaz... :shock:
Nincs.

A 30-astól nagyon kicsit különbözik a 32-es.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”