Szuper, Damir : köszi.Damir írta:Hozott a Jézuska egy bemásolós verziót, első oldalon megtalálható, Törökországok kivettem, így tudja használni a Garmin!
Akkor Török utat nem tervezek mostanság

Szuper, Damir : köszi.Damir írta:Hozott a Jézuska egy bemásolós verziót, első oldalon megtalálható, Törökországok kivettem, így tudja használni a Garmin!
Igen, ez tényleg a legjobb ötlet. Sajnos nem megy nekem ez a Mapsource - img betöltés, átalakítástoncsi64 írta:Az EU 2011.32-ből elég kivenni az "exkluzív" Afrika és Dél-Amerika mellett található szigeteket (Dominica, St. Lucia, Reunion Island, French Guiana bár ez utóbbi nem sziget) és máris használható méretű lesz a térkép. Kipróbáltam...
Egyébiránt Kellemes Ünnepeket !!!
Aláírásomban van hozzá egy leírás, elolvastad?blaze írta:Igen, ez tényleg a legjobb ötlet. Sajnos nem megy nekem ez a Mapsource - img betöltés, átalakítástoncsi64 írta:Az EU 2011.32-ből elég kivenni az "exkluzív" Afrika és Dél-Amerika mellett található szigeteket (Dominica, St. Lucia, Reunion Island, French Guiana bár ez utóbbi nem sziget) és máris használható méretű lesz a térkép. Kipróbáltam...
Egyébiránt Kellemes Ünnepeket !!!valamit nagyon rosszul csinálok, próbáltam de nem
ment
Igen, az megvan. De nem megy. 6.16.3 van a gépen, lehet a patchelés a gond? melyik az ehhez való patch?laci64 írta:Aláírásomban van hozzá egy leírás, elolvastad?blaze írta:Igen, ez tényleg a legjobb ötlet. Sajnos nem megy nekem ez a Mapsource - img betöltés, átalakítástoncsi64 írta:Az EU 2011.32-ből elég kivenni az "exkluzív" Afrika és Dél-Amerika mellett található szigeteket (Dominica, St. Lucia, Reunion Island, French Guiana bár ez utóbbi nem sziget) és máris használható méretű lesz a térkép. Kipróbáltam...
Egyébiránt Kellemes Ünnepeket !!!valamit nagyon rosszul csinálok, próbáltam de nem
ment
Img fájlt nem tudsz mapszoszba betölteni. A mapszosz arra való, hogy img csináljon. Neked fel kellene telepítened az Eu térképet, és úgy tudod kiszedni azokat a részeket, amik nem kellenek.blaze írta:Igen, az megvan. De nem megy. 6.16.3 van a gépen, lehet a patchelés a gond? melyik az ehhez való patch?
.img file-t szeretnék betölteni feloldottat + abból kivenni országot és újból .img formátumban lementeni feloldva, hogy mehessen a telóra.
Ennyit szeretnék elérni, de nem akar sikerülni![]()
Értelek, ok. akkor legközelebb egy olyat próbálok, és ha elakadnék jelzemlaci64 írta:Img fájlt nem tudsz mapszoszba betölteni. A mapszosz arra való, hogy img csináljon. Neked fel kellene telepítened az Eu térképet, és úgy tudod kiszedni azokat a részeket, amik nem kellenek.blaze írta:Igen, az megvan. De nem megy. 6.16.3 van a gépen, lehet a patchelés a gond? melyik az ehhez való patch?
.img file-t szeretnék betölteni feloldottat + abból kivenni országot és újból .img formátumban lementeni feloldva, hogy mehessen a telóra.
Ennyit szeretnék elérni, de nem akar sikerülni![]()
Nincs.almano írta:Garmin City Navigator® Europe NT 2011.32-ban benne van az M6-os legujabb szakasza? A .30-ban meg nem lattam ha minden igaz...