Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: Damir »

Delukid írta:Sziasztok,
E71 vettem a napokban, rátettem a magyar- német térképeket, viszot ha keresőbe beirok egy cimet, pl. arany utca... akkor arra offline nincs találat. Előző n85 ben ez müködött, bár ott kcisit más volt a kinéztete is. De a legújabb verzió van fenn. Ezt hogy lehetne orvosolni? :hmm2:
Szia!

Biztos, hogy felment a térkép?
Delukid
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Delukid »

Szia,
Igen, biztos, azóta annyi változott, hogy újra raktam a térképeket, így most a magyar térképnél talál cím szerint is, viszont németországban még mindig nem.
3.0.3 van rajta, azóta kiadtak valami újabbat?Ha letörlöm megint a cities mappát, és újra letöltöm az összes map-ot,az segíthet?
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

Van rajta Német térkép is, vagy csak a basemap látja? :blink:
kismanó
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kismanó »

Sziasztok.
Delukid!

Nem akarok hülyeséget írni és lehet,hogy teljesen más jellegű a problémád de nekem is volt olyan gondom,hogy csak Mo-n tudtam pontosan rákeresni minden utcára Wienben például csak a főbb utakat ismerte.Mint később kiderült-köszönet a fórumnak:)- azért,mert Mo "fölött"volt kizoomolva a térkép ezért ő csak azon a részen keresett.Mihelyt elvittem Austria "fölé" a kurzot és úgy keresek azóta minden címet megtalál.Elég körülményes és érdekes módszer a többi naviprogramhoz képest de nekem így működik.
Delukid
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: Delukid »

Szia,
Köszi, ezt én is észrevettem, de gondoltam, hogy nehogymár csak így lehessen keresni :D Azért köszi, akkor marad ez a megoldás :)
zolek
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: zolek »

Lehet hogy hülyeséget mondok, mert nálam nem a 3.03 van fent, de a keresés logikája úgy van, hogy a cím keresés beírása: ország, város, utca, házszám. A sorrend persze lehet más. Ha az adott országban van a pozíciód (vagy a kurzor, ha elmozgattad), akkor nem kell beírni az országot. Ha plusz még az adott városban is vagy, akkor nem kell a város, elég utca, házszám.
Ami nálam van fent annál így van.
Newyorker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E72
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Newyorker »

skacok melyik a legjobb mapverzió most?
ami stabil, jó és a legújabb
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
lordthomas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: lordthomas »

Potrien írta:lordthomas. Az nem az ingyenes navi, az Ovi Maps, hanem egy Nokia Maps. Telefonról menj ide? http://www.nokia.mobi/maps/dl :blink:
Köszi!
EndrúBoy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade - CM7 Gingerbread

Hozzászólás Szerző: EndrúBoy »

gab3n
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X7-00 N82 Black-6120c-5300XM

Hozzászólás Szerző: gab3n »

Nekem a map loader soha nem volt hajlandó navihangot letölteni,még csak nem is kínál fel semmit sem,csak térképet.Na most leszedtem a magyar navihangot máshonnan,de nem tudom pontosan hová kell tenni.Valaki megtudná mondani ?Meg a másik hogy először gyalogosan kell megadni az útirányt,hogy aztán vezetéshez is kirajzolja.Tököm tele van vele már hogy az összes maps ezt csinálja,lényegtelen hogy melyik verzió. Most épp 3.0.0 van fent ez nem vibrál a kijelzőn meg nem lépked ki.Teló n82 V35 angol szoftos.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”