Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
lordthomas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: lordthomas »

Sziasztok!
Vettem egy n97-et, és szoftot kellet frissítsek. 22.0.110 a legújabb. Felraktam, azt írta hogy: Közvetlen frissítés az ingyenes navigációra.
Felment, feltettem ovi suittal, a mapokat.Keresésbe beírom a címet, rámegyek, talál gps-t, navigál, de fél perc után kiírja hogy:"Az üzlethez való belépéshez online kapcsolat szükséges"Ha mégsére megyek akkor megszakad a navigálás.
Mi lehet a baj?
Üdv.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Szerintem állítsd be,hogy csak a beépített GPS-t használja és semmi mást!(Tehát a többi lehetőség elől vedd ki a pipát!)
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Coyote85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Coyote85 »

Samanbacsi írta:Nem csak magas házak, szűk utcák között marad le? Mert ott nemigen lát szegényke... Próbáld autóúton, nagyobb sebességnél... ha késik ott is látszik. Az én tapasztalatom szerint leginkább ez és Ndrive amelyik "lépést tart"... :Notworty:
Késik sajnos ez a 3.06 5. béta mindenhol...
Pest megyében lakom, itt nincsenek magas házak és itt is benavigál a kereszteződésbe.... :sad:
Kb 1 éves a telefon (Nokia 5800 )eddig ilyen téren semmi gondom sem volt vele....
lordthomas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: lordthomas »

Walaki01 írta:Szerintem állítsd be,hogy csak a beépített GPS-t használja és semmi mást!(Tehát a többi lehetőség elől vedd ki a pipát!)

Már beállítottam, de nem javult meg:S
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Nem lehetséges,hogy ezt akkor írja ki,amikor belépsz egy épületbe?Ugyanis az épület leárnyékolja a GPS jelet és benn csak a mobil neten keresztűl tudna a masina tovább navigálni.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

lordthomas. Az nem az ingyenes navi, az Ovi Maps, hanem egy Nokia Maps. Telefonról menj ide? http://www.nokia.mobi/maps/dl :blink:
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

Coyote85. Miért teszel fel mindenféle bétát.? :blink:
Coyote85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Coyote85 »

Potrien
Jogos a kérdés... azért mert ebben jelölve vannak a villamosok is stb... bár így hogy pontatlan, sokat lehet nem érek vele. :roll:
Le tudom szedni ezt amúgy hard reset nélkül?
csepmen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e66

Hozzászólás Szerző: csepmen »

Potrien írta:csepmen. Milyen telefon az? :blink:
Bocsi de csak most vagyok itthon .E 66-os. De letöröltem mindent,még a számitógépről is a Nokia Pc suit-ot, és ujra feltelepitettem az Ovi suit-ot.Ezzel letöltötem ,frissitete magát, és MŰKÖDIK!!!!! :taps1:
Delukid
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: Delukid »

Sziasztok,
E71 vettem a napokban, rátettem a magyar- német térképeket, viszot ha keresőbe beirok egy cimet, pl. arany utca... akkor arra offline nincs találat. Előző n85 ben ez müködött, bár ott kcisit más volt a kinéztete is. De a legújabb verzió van fenn. Ezt hogy lehetne orvosolni? :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”