Nokia Térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8Gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Maps(Ovi Maps)
Hol találom meg az Nokia Maps N95 8gb-n működő verziót és a telepítésének leírását, most most reggeltem és még nem ismerem ki magam.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ajánlatos az első oldalt elolvasni, általában megtalálod az infókat ott.astone írta:Hol találom meg az Nokia Maps N95 8gb-n működő verziót és a telepítésének leírását, most most reggeltem és még nem ismerem ki magam.
Előre is köszönöm.
- Coempi
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Z1c
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 19 times
Maps -> Opciók -> Beállítások -> Térkép -> Max. memóriahasználat illetve Használandó memóriakismatya07 írta:A beállításokban pontosan hol? mert nem találok itt semmi ilyet
Sok sikert!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Ha jól emlékszem januárban tette ingyenessék a nokia az ovi mapsot.Akkor feltelepítettem, úgy ahogy kell, működött rendesen.Ahogy beírtam a célt egyből navigált.
Bár elvileg ingyenes, észrevettem, hogy amikor belépek levon 10 és 20 forint közötti összeget.(Dominos vagyok) Eddig nem foglalkoztam ezzel.
De most nincs pénz a kártyámon, és amikor beírom a célpontot csak annyit ír, hogy GPS-re várakozás, és nem talál.Hagytam már így több mint 1 órára és akkor se talált.
Az lenne a kérdésem, hogy be kell állítani valamit, vagy ilyen a progi kell hozzá az a tizenakárhány forint h találjon gps-t?
A segítségetekre lenne szükségem.
Ha jól emlékszem januárban tette ingyenessék a nokia az ovi mapsot.Akkor feltelepítettem, úgy ahogy kell, működött rendesen.Ahogy beírtam a célt egyből navigált.
Bár elvileg ingyenes, észrevettem, hogy amikor belépek levon 10 és 20 forint közötti összeget.(Dominos vagyok) Eddig nem foglalkoztam ezzel.
De most nincs pénz a kártyámon, és amikor beírom a célpontot csak annyit ír, hogy GPS-re várakozás, és nem talál.Hagytam már így több mint 1 órára és akkor se talált.
Az lenne a kérdésem, hogy be kell állítani valamit, vagy ilyen a progi kell hozzá az a tizenakárhány forint h találjon gps-t?
- kleingy
- 2. szint
- Készüléktípus: i9100
- Nem: Nő
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 20 times
Vedd ki, hogy internetre csatlakozzon (a Maps beállításaiban). Annyi, hogy ilyenkor több idő kell neki, mire pozíciót talál.
CM9
-
- Újonc
Nem voltam elég pontos:(
Ez ki van kapcsolva.
Esetleg a helymeghatározási módszereknél:Kiegészített GPS, Beépített GPS, Hálózatalapú.
Eezek vannak engedélyezve. Ez így jó?
Ez ki van kapcsolva.
Esetleg a helymeghatározási módszereknél:Kiegészített GPS, Beépített GPS, Hálózatalapú.
Eezek vannak engedélyezve. Ez így jó?
- Coempi
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Z1c
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 19 times
Szia lordthomas!
Valószínűleg az A-GPS be van kapcsolva (Helymeghatározási módszerek -> Kiegészített GPS), ami adatforgalommal jár. Na meg a Hálózatalapú is. A beépített vevőnek eltart egy darabig szabadban, vakító kék ég alatt is, míg jelet talál; a borult idő, lakótér sokat ront a helyzeten.
Valószínűleg az A-GPS be van kapcsolva (Helymeghatározási módszerek -> Kiegészített GPS), ami adatforgalommal jár. Na meg a Hálózatalapú is. A beépített vevőnek eltart egy darabig szabadban, vakító kék ég alatt is, míg jelet talál; a borult idő, lakótér sokat ront a helyzeten.
-
- Újonc
Szia!Coempi írta:Szia lordthomas!
Köszi a segítséget, kipróbálom
Update: Tökéletes lett, 1ből talál Gps-t.Köszönöm a segítséget.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Ez még a kilépős fajta? A múltkor felraktam tesztelésre,de az új kilpéegetett mindig! Így ment vissza a régi! Viszont nem tetszik ez,mert pl elég vacak az útvonal megnézése is . Az új már jobb!muzsikus2 írta:kismatya07!
Hali!
Hát amíg nem jön össze és sürgős a térkép, esetleg próbáld meg letölteni az aláírásomból. Nem tudom hányas mapsod van. Ha jól emlékszem 3.04 verzióig az aláírásomban vannak a térképek. 3.06-hoz Itt a link.
Kár,hogy nem tudtam használni!
Várom a stabil verzát!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
A Nokia Beta Labs oldaláról egy elég stabil 3.06-os verziót lehet letölteni. Valószínűleg nem követted az ott leírt utasításokat, ezért lépked ki a programod...