Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: laci64 »

nokkerman írta:ÜDV!
Valaki le tudná írni,hogy hogy lehet több térképfilet betenni úgy hogy azok egszerre fussanak?
Telepítési leírás (alul), térképek átnevezése.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
nokkerman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e90
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nokkerman »

Köszi! Még annyi érdekelne,hogy ez a gmaptools basemapot is tud szerkeszteni?
laci64
Moderátor
Moderátor

nokkerman írta:Köszi! Még annyi érdekelne,hogy ez a gmaptools basemapot is tud szerkeszteni?
Azt ne nevezd át, mert akkor nem lesz alaptérkép. Egy két dolog nehezebben mehet határon való áttervezéskor.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
nokkerman
Újonc
Újonc

Bocs itt a kérdésem az volt,hogy a basemapot át tudja e szabni(térképileg).
Átnevezni nem akartam.
laci64
Moderátor
Moderátor

nokkerman írta:Bocs itt a kérdésem az volt,hogy a basemapot át tudja e szabni(térképileg).
Átnevezni nem akartam.
Akkor úgy írom le, hogy ne nyúlj bele. A garmin térképek első oldalán több méretben is találsz, ha kisebb kel, akkor onnan töltsd le mondjuk a 23 MB-ost.
bob007
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: bob007 »

Sziasztok,

Sikeresen telepítettem a Garmin XT-t Nokia E51-re minden OKÉ, a leírást követtem, amit több aláírásban is találtam.
A bemásolós fajtát választottam. csak MO térkép kellet letöltöttem az 5.5-t azt is a bemásolósat. Minden szép és jó.

Az általános kérdésben feltettem egy olyan kérdést hogy ha GPS és mobilnet nélkül akarom használni akkor lehetséges e? azaz tud e általam választott két pontot betervezni?
Erre írtátok, hogy igen válasszam a Garmint.

Na én ezt a funkciót sehol sem találom.
1x csatlakoztattam GPS-el hogy legyen MO a közepe. Utána letiltottam, de csak ugy tervez, hogy mindig veszi a legutolsó GPS pontot és amit én adok meg neki. Nekem pedig olyan kéne hogy Budapest Attila utca 4 ről tervezzen Budapest József utca 3 ba. (éles nacigáció nélkül természetesen, csak mutassa meg, hogy merre kell menni).

Aki tudja hogy ehhez a funkcióhoz milyen finomhangolás kell, az akkor kérem ossza meg velem.

Átnyálaztam a GYIKet is ott sem találtam ilyen kérdésre választ.

Köszönöm.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

bob007 írta:Sziasztok,

Sikeresen telepítettem a Garmin XT-t Nokia E51-re minden OKÉ, a leírást követtem, amit több aláírásban is találtam.
A bemásolós fajtát választottam. csak MO térkép kellet letöltöttem az 5.5-t azt is a bemásolósat. Minden szép és jó.

Az általános kérdésben feltettem egy olyan kérdést hogy ha GPS és mobilnet nélkül akarom használni akkor lehetséges e? azaz tud e általam választott két pontot betervezni?
Erre írtátok, hogy igen válasszam a Garmint.

Na én ezt a funkciót sehol sem találom.
1x csatlakoztattam GPS-el hogy legyen MO a közepe. Utána letiltottam, de csak ugy tervez, hogy mindig veszi a legutolsó GPS pontot és amit én adok meg neki. Nekem pedig olyan kéne hogy Budapest Attila utca 4 ről tervezzen Budapest József utca 3 ba. (éles nacigáció nélkül természetesen, csak mutassa meg, hogy merre kell menni).

Aki tudja hogy ehhez a funkcióhoz milyen finomhangolás kell, az akkor kérem ossza meg velem.

Átnyálaztam a GYIKet is ott sem találtam ilyen kérdésre választ.

Köszönöm.
Szia!

Eszközök/ Saját adatok/ Útvonalak, itt tudod létrehozni az útvonalat. A vevőt tiltsd le, majd válaszd ki az útvonalat, Menj-re nyomj, majd Eszközök Útvonalinfó, vagy Útvonal szimuláció ;)
bob007
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: bob007 »

Wov, ezt kerestem, köszönöm. Nem tudom hányan vannak akik így offline-ba használják, de lehet érdemes ezt is beleírni a GYIKbe a következő módosításnál :)
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van e nektek BKV POI-tok ehhez a garminhoz?
Azt láttam, hogy a földi közlekedés POIban a volán és MÁV aszem benne van, de nincs BKV.

Köszi
nokkerman
Újonc
Újonc

,,üdv
Az a kérdésem,hogy ha letörlöm a garmint a telómról akkor a tsrauto.exe is törlődik??
laci64
Moderátor
Moderátor

nokkerman írta:,,üdv
Az a kérdésem,hogy ha letörlöm a garmint a telómról akkor a tsrauto.exe is törlődik??
Igen. :yes:
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”