Beállításoknál Útvonaltarvezés résznél tudod állítani, hogy hogyan tervezzenrustu1989 írta:És milyen térkép? Mert gyárilag benne kel lennie a többinek is. Az oldalról töltötted le?
Igen innen töltöttem le, össze is vetettem most egy verzióval ami itt van fent az oldalon, és ugyanazok a dolgok minimum benne vannak a garmin mappába. Azért kéne megtudni, hogy lehet autós módot is kiválasztani, mert a múltkor bevitt volna Pécsen egy olyan útra, ahova csak kerékpárosok férnek be:D Mos meg megyek pestre hétvégén, nem lenne jó ha egy parkon át szeretne vezetni:)
Garmin Mobile XT
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Garmin Mobile XT
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Jójó de iazért mondom, hogy itt csak gyalogos meg kerékpáros módban van lehetőségem kiválasztani, az autós nincsen:(Damir írta:Beállításoknál Útvonaltarvezés résznél tudod állítani, hogy hogyan tervezzenrustu1989 írta:És milyen térkép? Mert gyárilag benne kel lennie a többinek is. Az oldalról töltötted le?
Igen innen töltöttem le, össze is vetettem most egy verzióval ami itt van fent az oldalon, és ugyanazok a dolgok minimum benne vannak a garmin mappába. Azért kéne megtudni, hogy lehet autós módot is kiválasztani, mert a múltkor bevitt volna Pécsen egy olyan útra, ahova csak kerékpárosok férnek be:D Mos meg megyek pestre hétvégén, nem lenne jó ha egy parkon át szeretne vezetni:)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Az érdekes... Próbáltad újratenni?rustu1989 írta:Jójó de iazért mondom, hogy itt csak gyalogos meg kerékpáros módban van lehetőségem kiválasztani, az autós nincsen:(Damir írta:Beállításoknál Útvonaltarvezés résznél tudod állítani, hogy hogyan tervezzenrustu1989 írta:És milyen térkép? Mert gyárilag benne kel lennie a többinek is. Az oldalról töltötted le?
Tehát teljesen letörölni, majd újratelepíteni...
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
De azt még mindig nem írtad meg, hogy milyen térképet tettél fel.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E 66 ZTE Blade Motorola Razr
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 4 times
Szia nekem egyszer csinált ilyet amikor valamelyik nem gyári hanggal próbáltam használni, azt hiszem a Pákó volt. Elindultam autós módban egy fél óra múlva megakadt és megkérdezte gyalogos vagy kerékpáros módban szeretném e folytatni, semmi más lehetőség nem volt. Újraindítottam a telefont és a garmint de az sem használt, format és újraraktam mindent. Próbáld te is újrarakni az egészet.rustu1989 írta:
Jójó de iazért mondom, hogy itt csak gyalogos meg kerékpáros módban van lehetőségem kiválasztani, az autós nincsen:(
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E7
Halihó! Újra telepítettem a Garmint, és nem tudom megnézni a kód generáláshoz a névjegyet. Az indítás, és a feltételek elfogadását követően egyből a "vásárold meg és gyerünk" stb. oldalra kerülök, ahonnan csak a kilépés marad. Telefon: E90
Eddig minden jó volt, most egy 4 GB kártyát tettem a telóba és aktualizálni akartam a Garmint.
Mit tegyek?
Eddig minden jó volt, most egy 4 GB kártyát tettem a telóba és aktualizálni akartam a Garmint.
Mit tegyek?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 xp ne
Sziasztok.
A mobilomra (5800) föltelepítettem a Garmint. Viszont a problémém, hogy térképeket nem tudok, mert a MapSource programot úgyse tudom föltelepíteni, hogy fönnt van a GarminANTAgentwithTrainingCenter!!!! Így is ugyan azt a hibát írja ki telepítésnél! VAlaki segíts!
A mobilomra (5800) föltelepítettem a Garmint. Viszont a problémém, hogy térképeket nem tudok, mert a MapSource programot úgyse tudom föltelepíteni, hogy fönnt van a GarminANTAgentwithTrainingCenter!!!! Így is ugyan azt a hibát írja ki telepítésnél! VAlaki segíts!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Ugyanez volt a gond,nálam is.Aztán feltelepítettem a Naviguide 5.4-et,utána simán települt a MapSource is.DOKI33 írta:Sziasztok.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy, lehet-e a térképen a színeket megváltoztatni(utak és a navigációs sávra gondoltam)?Üdv Bezo