Ennyi vanalmano írta:Helo!
A CN 2011.20-ban az uj M6 mar benne van? Milyen valtozasok vannak az elozo verziohoz kepest? nekem a 2011.10 van meg erdemes a .20-al veszodni?

Ennyi vanalmano írta:Helo!
A CN 2011.20-ban az uj M6 mar benne van? Milyen valtozasok vannak az elozo verziohoz kepest? nekem a 2011.10 van meg erdemes a .20-al veszodni?
Szoval nincslaci64 írta:Ennyi vanalmano írta:Helo!
A CN 2011.20-ban az uj M6 mar benne van? Milyen valtozasok vannak az elozo verziohoz kepest? nekem a 2011.10 van meg erdemes a .20-al veszodni?https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID ... overageTab
Naviguide 5.4, a bemásolóst csak be kell másolni a Garmin mappába és készKlambiTlosz írta:Nah msot én ugye vettem egy 5230-as telót azt írták a garmin a legjobb gps program. Letötlöttem telepítettem. Viszont a térképben kéne segítség. Szűz program van, és a térkép telepítést nemértem. (a legfrisebb-legjobbat szeretném felrakni) elsősorban magyarország trafipaxokkal ha van.
Nem jó:S nem találja a térképet:S a GPS vevőt külön kell bekapcsolni? mert át állítottam bluetoothról de semmi:SDamir írta:Naviguide 5.4, a bemásolóst csak be kell másolni a Garmin mappába és készKlambiTlosz írta:Nah msot én ugye vettem egy 5230-as telót azt írták a garmin a legjobb gps program. Letötlöttem telepítettem. Viszont a térképben kéne segítség. Szűz program van, és a térkép telepítést nemértem. (a legfrisebb-legjobbat szeretném felrakni) elsősorban magyarország trafipaxokkal ha van.
Várd meg, amíg gps jelet talál.KlambiTlosz írta:Nem jó:S nem találja a térképet:S a GPS vevőt külön kell bekapcsolni? mert át állítottam bluetoothról de semmi:SDamir írta:Naviguide 5.4, a bemásolóst csak be kell másolni a Garmin mappába és készKlambiTlosz írta:Nah msot én ugye vettem egy 5230-as telót azt írták a garmin a legjobb gps program. Letötlöttem telepítettem. Viszont a térképben kéne segítség. Szűz program van, és a térkép telepítést nemértem. (a legfrisebb-legjobbat szeretném felrakni) elsősorban magyarország trafipaxokkal ha van.
Olvastad a leírást?Csab10 írta:Hát nekem nagyon nem megy ez az egész.Leszedtem az 5.4 es térképet de nemsikerült sehogysem.Ott tartok hogy fennt van a telón a garmin és be van állítva.Most akkor térképet kéne felraknom.Mapsource val kell ?...Ha igen nem tudom hogy,még most is azt írja ki hogy nem talált térképet stb és a telepítés leáll.
PerszeCsab10 írta:Jaaaa...szóval csak bemásolom azt a img fájlt a Garmin mappába és ennyi az egész?:)Az az img fájl ez egy teljes eutérkép 2 gb...ennyi elég is ?