Garmin térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Garmin térképek

Hozzászólás Szerző: laci64 »

almano írta:Helo!
A CN 2011.20-ban az uj M6 mar benne van? Milyen valtozasok vannak az elozo verziohoz kepest? nekem a 2011.10 van meg erdemes a .20-al veszodni?
Ennyi van :jobbra: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID ... overageTab
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
almano
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: almano »

laci64 írta:
almano írta:Helo!
A CN 2011.20-ban az uj M6 mar benne van? Milyen valtozasok vannak az elozo verziohoz kepest? nekem a 2011.10 van meg erdemes a .20-al veszodni?
Ennyi van :jobbra: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID ... overageTab
Szoval nincs :(
Mikor rakjak mar ra??? :wacko:
KlambiTlosz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: KlambiTlosz »

Nah msot én ugye vettem egy 5230-as telót azt írták a garmin a legjobb gps program. Letötlöttem telepítettem. Viszont a térképben kéne segítség. Szűz program van, és a térkép telepítést nemértem. (a legfrisebb-legjobbat szeretném felrakni) elsősorban magyarország trafipaxokkal ha van.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

KlambiTlosz írta:Nah msot én ugye vettem egy 5230-as telót azt írták a garmin a legjobb gps program. Letötlöttem telepítettem. Viszont a térképben kéne segítség. Szűz program van, és a térkép telepítést nemértem. (a legfrisebb-legjobbat szeretném felrakni) elsősorban magyarország trafipaxokkal ha van.
Naviguide 5.4, a bemásolóst csak be kell másolni a Garmin mappába és kész ;)
KlambiTlosz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: KlambiTlosz »

Damir írta:
KlambiTlosz írta:Nah msot én ugye vettem egy 5230-as telót azt írták a garmin a legjobb gps program. Letötlöttem telepítettem. Viszont a térképben kéne segítség. Szűz program van, és a térkép telepítést nemértem. (a legfrisebb-legjobbat szeretném felrakni) elsősorban magyarország trafipaxokkal ha van.
Nem jó:S nem találja a térképet:S a GPS vevőt külön kell bekapcsolni? mert át állítottam bluetoothról de semmi:S
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

KlambiTlosz írta:
Damir írta:
Nem jó:S nem találja a térképet:S a GPS vevőt külön kell bekapcsolni? mert át állítottam bluetoothról de semmi:S
Várd meg, amíg gps jelet talál.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

Hát nekem nagyon nem megy ez az egész.Leszedtem az 5.4 es térképet de nemsikerült sehogysem.Ott tartok hogy fennt van a telón a garmin és be van állítva.Most akkor térképet kéne felraknom.Mapsource val kell ?...Ha igen nem tudom hogy,még most is azt írja ki hogy nem talált térképet stb és a telepítés leáll.
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Csab10 írta:Hát nekem nagyon nem megy ez az egész.Leszedtem az 5.4 es térképet de nemsikerült sehogysem.Ott tartok hogy fennt van a telón a garmin és be van állítva.Most akkor térképet kéne felraknom.Mapsource val kell ?...Ha igen nem tudom hogy,még most is azt írja ki hogy nem talált térképet stb és a telepítés leáll.
Olvastad a leírást? :hmm2:
Vagy mapsource-al teszed fel, vagy csak simán egy bemásolósat.

Ha mapsource-ot választod, akkor csak simán telepítsd fel a mapsource verziót, azzal felmegy a mapsource.
Ha bemásolós, akkor csak bemásolod a Garmin mappába a feloldott térképet és kész is vagy.
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

Jaaaa...szóval csak bemásolom azt a img fájlt a Garmin mappába és ennyi az egész?:)Az az img fájl ez egy teljes eutérkép 2 gb...ennyi elég is ?
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Csab10 írta:Jaaaa...szóval csak bemásolom azt a img fájlt a Garmin mappába és ennyi az egész?:)Az az img fájl ez egy teljes eutérkép 2 gb...ennyi elég is ?
Persze ;)
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”