Nokia N70 / Garmin XT esetében, offline módban való útvonaltervezéshez lehet-e módosítani az angliai kezdőpont pozícióját? ... Mondjuk Debrecen?
Köszönöm!
Szia!
Sajna nem lehet, viszont tudsz útvonalat tervezni tetszőleges pontok között a Saját adatok/Útvonal alatt.
THX! Amikor feltettem tegnap este a progit és a térképeket néhány menüpont befagyott, de most restart után csak ráeröltettem magam, ha már ott van a megoldás ... és sikerült!
Üdv!
Van használati különbség a bemásolós és a Mapsource-s térképek között?..A bemásolóst csak simán be kell másolni és kész?..Hova is?A mapsource-s változat csak azoknak való akiknek kevés a helyük?
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Csab10 írta:Üdv!
Van használati különbség a bemásolós és a Mapsource-s térképek között?..A bemásolóst csak simán be kell másolni és kész?..Hova is?A mapsource-s változat csak azoknak való akiknek kevés a helyük?
Nincs különbség.
A leírást miért nem olvasod el? Benne van, hogy a garmin mappába. A mapsource, egy pc-s program. Ez is benne van.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
Nincs különbség.
A leírást miért nem olvasod el? Benne van, hogy a garmin mappába. A mapsource, egy pc-s program. Ez is benne van.
Jó én azt hittem csak simán be kell másolnom és ennyi..
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Most próbálom a garmin-city-navigator-europe-nt-2011-20 at felrakni..de nem találom az ID jét a MapID mellékletben...Nem tudod mi a száma ?..2266?
Igen az lesz szerintem...nah most meg kijön az ablak a MapSource-nél hogy Nem található korábbi térképforrás-telepítés,a telepítés leáll.A leírásban csak az van hogy mivan ha nem írja ki:)..Most mit csináljak?Beírtam a kódot ,kétszer az alsó generate és tovább?..Egyból menjek a mapsourceba ?.
Nincs különbség.
Jó én azt hittem csak simán be kell másolnom és ennyi..
Igen, a bemásolódnak ez a lényege.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
Csab10 írta:Most próbálom a garmin-city-navigator-europe-nt-2011-20 at felrakni..de nem találom az ID jét a MapID mellékletben...Nem tudod mi a száma ?..2266?
Igen az lesz szerintem...nah most meg kijön az ablak a MapSource-nél hogy Nem található korábbi térképforrás-telepítés,a telepítés leáll.A leírásban csak az van hogy mivan ha nem írja ki:)..Most mit csináljak?Beírtam a kódot ,kétszer az alsó generate és tovább?..Egyból menjek a mapsourceba ?.
Előbb térképet telepíts.