Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

SteveBeard írta:A Garminhoz megtalálod ugyanazt a térképet, mint az ovi-hoz, tehát kétlem, hogy jobb lenne... :hmm2:

A mi utcánk például nincs rajt az új Naviguide-on, a 2011-es EU-n viszont igen. Csak abban meg 1-2 körforgalom nincs... :D
Ezzel kénytelen vagyok egyetérteni, mivel a Garmint évek óta nem fejlesztik, szégyen is lenne, ha nem lenne jobb...
Pont ez a baj, nem fejlesztik. Kár érte. De inkább optimalizálni kellett volna kicsit mert mindig elég lassú volt (bármelyik naviprogihoz képest) de legalább a térképe még mindig a legjobb.
Gondolom a nyomvonal már megvan, azt pedig a GPSBabel nevű progival tudja átalakítani.
Ezt nem tudtam, a Sports Tracker viszont egyből abba rögzíti és futhat egyszerre akár a Garminnal is. ;)
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

MrAngelo írta:
SteveBeard írta:A Garminhoz megtalálod ugyanazt a térképet, mint az ovi-hoz, tehát kétlem, hogy jobb lenne... :hmm2:

A mi utcánk például nincs rajt az új Naviguide-on, a 2011-es EU-n viszont igen. Csak abban meg 1-2 körforgalom nincs... :D
A Nokia térképe és a 2011 -es Eu is Navteq, míg a Naviguide Topmap. Ebből gondolom, hogy az első kettő megegyezik, de konkrét helyek kellenének, hogy össze lehessen hasonlítani. Nekem egyébként nagyon egyformának tűnnek, de a Nokia Mapsot elvétve használom. Talán a poikban van jelentős különbség. A Garminnak az az óriási előnye, hogy rengeteg térkép van hozzá, valamelyiken csak megtalálja az ember, amit keres. ;)

Gondolom a nyomvonal már megvan, azt pedig a GPSBabel nevű progival tudja átalakítani.
Ezt nem tudtam, a Sports Tracker viszont egyből abba rögzíti és futhat egyszerre akár a Garminnal is. ;)[/quote]

Ez a progi nekem is tetszik, kár, hogy a 3.50-es nem tud magyarul ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SteveBeard 2010-08-18 szer. 22:11:33-kor.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

: off :
SteveBeard írta: Ez a progi nekem is tetszik, kár, hogy a 3.50-es nem tud magyarul ;)
Azt beszélik nemigen tud többet az elődjénél... :roll:
: off vége :
mj620
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 6210
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mj620 »

Van olyan térkép amin rajta van már a gödöllői m31?
Melyik a leg frissebb garmin progi?
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

mj620 írta:Van olyan térkép amin rajta van már a gödöllői m31?
Melyik a leg frissebb garmin progi?
Ahogy lesz, itt lesz az oldalon. Garminból az 5.00.60 verzió a legutolsó.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
ralliart
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N79

Hozzászólás Szerző: ralliart »

Ok,köszi...........be is vamzerkettem rögtön vagy 5-öt!
laci64 írta:
ralliart írta:Egy észrevétel!
A speed camera poi-k ból hiányzik vagyis nem figyelemzetetett Bükkábránynál,pedig ott volt és ott is szokott lenni és lehet,hogy bele is futottam :sly:
Folyamatosan bővítik, te is be tudod jelenteni a poiplaza oldalán. Ha ma bejelented, akár már holnapra benne is lehet.
sydor11
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: sydor11 »

Sziasztok!

múltkor említettem hogy utazok Monteneróba és szeretném telepíteni az N95-re a Garmint!
meg is tettem, tette a dolgát, de elég lassan tervezte meg az útvonalakat, volt hogy 2-3 percig is eltartott!! Aztán egyszer csak kilépett, majd kiirt valami olyan hogy nem engedélyezett a progrmindítás, aztán a menüböl eltünt az ikon amivel a programot futtatni lehet.... fájltallózóval megnéztem a memokártyát és minden megvan de futtatni nem tudom a progit. a készülékszoftver V 30.0.015 a Garmin pedig 50050?
Jó lenne használni... nagyon tetszik és praktikus!

sydor
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

sydor11 írta:Sziasztok!

múltkor említettem hogy utazok Monteneróba és szeretném telepíteni az N95-re a Garmint!
meg is tettem, tette a dolgát, de elég lassan tervezte meg az útvonalakat, volt hogy 2-3 percig is eltartott!! Aztán egyszer csak kilépett, majd kiirt valami olyan hogy nem engedélyezett a progrmindítás, aztán a menüböl eltünt az ikon amivel a programot futtatni lehet.... fájltallózóval megnéztem a memokártyát és minden megvan de futtatni nem tudom a progit. a készülékszoftver V 30.0.015 a Garmin pedig 50050?
Jó lenne használni... nagyon tetszik és praktikus!

sydor
Szia!

Töröld le és tedd fel újra.
encibociboci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch HD

Hozzászólás Szerző: encibociboci »

Sziasztok x6- ra feltettem a mobile shellt és garmin is van rajta és nem kapcsol be a telefon csak vagy 6odjára ha valamelyiket letörlöm (nyilván a navigációt raktam inkább vissza) akkor meg jó ilyen van?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

encibociboci írta:Sziasztok x6- ra feltettem a mobile shellt és garmin is van rajta és nem kapcsol be a telefon csak vagy 6odjára ha valamelyiket letörlöm (nyilván a navigációt raktam inkább vissza) akkor meg jó ilyen van?
Hali!

Érdekes, ennek nem így kéne működni..... :D
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”